Total Media News

Sport
SPORT IN ROMANIA – The link between brands, companies and sports PDF Imprimare
Vineri, 28 Martie 2014 11:38

            

  Raportul de cercetare SPORT IN ROMANIA – The link between brands, companies and sports, realizat de Quantix Marketing Consulting, analizeaza perceptiile si comportamentele romanilor legate de sport, precum si perceptiile romanilor despre companiile care se asociaza cu sportul. Studiul este cel de-al 11-lea din seria SMARK Research.

Raportul de cercetare este un instrument dedicat companiilor si brandurilor care sunt interesate de asocierea cu sportul. Legatura intre branduri si sport este una fireasca si des intalnita, atat pe plan mondial, cat si in Romania. Studiul vine cu date actuale despre gradul in care sunt practicate sporturile in Romania, despre perceptii si comportamente ale romanilor legate de sport. Cercetarea ofera o diagnoza a sportului de masa si de performanta, extrem de utila decidentilor de marketing si business in general.

   72% dintre romanii care practica sau vizioneaza sport sunt inclinati sa aleaga branduri care sustin sportul

Citeşte mai mult...
 
Volei PDF Imprimare
Joi, 27 Martie 2014 11:07

     Asociatia   Municipala  de  Volei  Bucuresti

               

                              copii, parinti, bunici si nu numai ,va asteptam

 sambata 29.03.2014 si

 duminica 30.03.2014 incepand cu ora 10.00

 la sala Constructorul   si  sala  CSS  6                  

                  sa   le   incurajam pe aceste   voleibaliste din Bucuresti




Citeşte mai mult...
 
"Regele" sare la gitul arbitrilor din Romania: "Trebuie sa ne lase sa jucam" PDF Imprimare
Miercuri, 26 Martie 2014 16:02

Gică Hagi a răbufnit » "Regele" sare la gîtul arbitrilor din România:                  

                   "Trebuie să ne lase să jucăm"

                      

     Viitorul este într-o situaţie dificilă cu doar 10 etape înainte de finalul sezonului şi se află pe un loc retrogradabil în acest moment, poziţia a 17-a în Liga 1.

Echipa lui Gică Hagi este însă la un singur punct de locurile care asigură salvarea de la retrogradare, dar chiar şi aşa, "Regele" este foarte nemulţumit. Hagi a răbufnit în această seară la adresa arbitrajului pe care l-a avut Viitorul în ultimele etape:

"Arbitrii trebuie să ne lase să jucăm. Şi noi am jucat slab în unele meciuri, de exemplu la cel cu Gaz Metan cînd am pierdut clar.

 

Citeşte mai mult...
 
Min. Tineretului şi Sportului le da cu flit iubitorilor de miscare: SPORTUL DE MASA, DOAR VORBE PDF Imprimare
Duminică, 23 Martie 2014 20:14
     Oficialii Complexului Sportiv "Lia Manoliu" au decis să restrângă aproape în totalitate accesul sportivilor amatori pe pista de atletism, pe motiv că mai mulţi antrenori, mai ales tehnicieni aparţinând altor sporturi decât atletismul, au fost jenaţi de persoanele care trec pista fără să se asigure.
              
   Dintr-o dată, reprezentanţii Complexului Sportiv "Lia Manoliu" au decis să restrângă accesul "amatorilor" pe pista de atletism de lângă Arena Naţională, doar la intervalele orare 7.00 - 8.00 şi 19.30 - 20.30. Motivul? Existenţa unui ordin al Ministerului Tineretului şi Sportului care a fost dat acum mai bine de 5 ani. Nu a fost respectat niciodată. Până luni! Mai mulţi alergători, chiar şi atleţi înscrişi în cluburi afiliate Federaţiei de Atletism, au fost opriţi de paznici să pătrundă pe pistă. Nu contează că a fost construită şi este administrată din bani publici sau că principala preocupare a MTS se vrea a fi sportul de masă. "Nu avem pe cine să punem acolo să urmărească pista. Ştiţi că, dacă păţeşte cineva ceva noi suntem traşi la răspundere? Am primit zeci de sesizări din partea antrenorilor care ne-au spus că sunt incomodaţi de persoanele care nu-s atente când traversează pista", ne-a spus directorul adjunct al complexului sportiv, Nicoleta Toma.
Citeşte mai mult...
 
Ce este un speedcourt PDF Imprimare
Marţi, 18 Martie 2014 21:30

 

Acesta este un spaţiu de 4 metri pe 4, amenajat într-o sală şi dotat cu sensori în podea care să măsoare parametri unui sportiv care participă la exerciţii în acest spaţiu special.

. Construirea unei astfel de săli costă cel puţin 500.000 de euro şi în momentul de faţă doar Real Madrid şi Bayer Leverkusen utilizează o asemenea tehnologie

Citeşte mai mult...
 


Pagina 102 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport