Total Media News

Sport
Târgul Naţional de Tabere 2014 PDF Imprimare
Vineri, 16 Mai 2014 14:09

       Astazi  Ministrul  Tineretului si Sportului      Gabriela  Szabo  si      subsecratarul  de stat   Alina Cazanacli   au  lansat  “Târgul Naţional de Tabere” 2014 

                      

     Ministerul Tineretului şi Sportului, prin Direcţia Tabere şi Agrement, invită toţi bucureştenii şi nu numai, să participe în număr cât mai mare, în perioada 16 – 18 Mai 2014, la          “Târgul Naţional de Tabere” organizat în incinta Complexului Sportiv Naţional Sala Polivalentă din Bucureşti.

      La acest eveniment, Direcţia Tabere şi Agrement va prezenta, alături de Direcţiile Judeţene de Sport şi Tineret oferta completă a  tuturor centrelor de agrement aflate în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului, ce va conţine atât oferte pentru sejururi naţionale, cât şi oferte internaţionale, cât mai avantajoase şi atractive pentru tineri.

Citeşte mai mult...
 
SportAccord trebuie să stea la aceeaşi masă cu CIO PDF Imprimare
Sâmbătă, 10 Mai 2014 14:40

      Marius Vizer :


           SportAccord trebuie să stea la aceeaşi masă cu CIO, în aceleaşi condiţii

       Noul preşedinte al SportAccord, Marius Vizer, a declarat, miercuri, în cadrul emisiunii "Ora de ProSport" de la Sport.ro, că organizaţia pe care o conduce şi Comitetul Internaţional Olimpic vor trebui să stea la aceeaşi "masă", în aceleaşi condiţii de respect şi de diviziune financiară.

                                  


      Marius Vizer consideră că nu este normal ca forul olimpic să se folosească de sportivi pentru a obţine venituri în urma Jocurilor Olimpice, iar apoi atleţii să fie finanţaţi între două ediţii de federaţiile naţionale.

"După Jocurile Olimpice, încasările au fost de 7,2 miliarde de dolari, iar federaţiile internaţionale participante şi care au organizat jocurile, 26 de federaţii, au primit împreună doar cinci la sută. Federaţiile naţionale, prin programele de copii şi juniori, trebuie să susţină sportivii, iar CIO şi comitetele olimpice vin şi iau crema sportivilor, îi duc la Jocurile Olimpice, după care îi rejectează încă patru ani pentru finanţare din partea federaţiilor naţionale. Eu vreau să creez un echilibru, să aduc sportul la mijloc. SportAccord este cea mai puternică organizaţie sportivă pentru că deţine toate mijloacele şi patrimoniul sportului, iar CIO deţine brandul. Dacă e să facem împreună evenimentul, trebuie să stăm la aceeaşi masă, în aceleaşi condiţii de respect şi de reciprocitate şi de diviziune financiară", a spus Vizer.

Citeşte mai mult...
 
Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela SZABO, a dat startul la “Crosul Tineretului” PDF Imprimare
Miercuri, 07 Mai 2014 16:43

Miercuri, 07.05.2014,

 

      Gabriela SZABO, Ministrul Tineretului și Sportului a dat startul  „Crosul Tineretului” .

               

     Evenimentul a început la ora 10.30 în Parcul Tineretului din Bucureşti și a avut ca scop promovarea sportului de masă, educarea elevilor şi tinerilor în sensul unei activităţi constante de educaţie fizică sportivă. „Crosul Tineretului” a reunit peste 500 de alergători de toate vârstele, pentru o competiţie desfăşurată pe un traseu de aproximativ 2 500 m.

    "Acest cros se desfășoară azi în întreaga Românie. La aceeași oră s-a dat startul în mai multe orașe din țara noastră. Este un mesaj foarte clar pe care noi, Ministerul Tineretului și Sportului, împreună cu Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret, dorim să-l transmitem copiilor, ca prin sport pot să crească frumos. În plus, așa cum îmi place mie să spun, prin sport avem o națiune mai frumoasă și mai sănătoasă. Avem nevoie de un număr cât mai mare de tineri să fie alături de noi și să se bucure de evenimentele pe care le organizăm ". a declarat Gabi SZABO

Citeşte mai mult...
 
JO de la PyongChang 2018 PDF Imprimare
Vineri, 02 Mai 2014 11:56
              PyeongChang intra in lumina reflectoarelor
           Cu patru ani inainte ca JO de la PyongChang 2018 sa se desfasoare , comitetul de organizare (POCOG) continua sa faca progrese in prepararea jocurilor .Acesta era mesajul dat de comisia CIO in urma celei de a 3-a inspectii la PyongChang.
       “Am avut 3 zile extraordinare si as vrea sa-l felicit pe Presedintele comisiei de organizare al JO 2018 si pe echipa sa pentru calitatea muncii depuse ”, a spus  IOC Coordination Commission Gunilla Lindberg. “Suntem incantati sa vedem ca multe lucruri au fost indeplinite de la ultima noastra vizita de comitetul de organizare . Participarea Federatiilor Internationale ,al Comitetului Olimpic si Paralimpic Korean, si al Federatiilor Koreene de sporturi de iarna au fost benefice si au permis  indeplinirea promisiunilor facute . Jocurile din 2018 sunt pe drumul cel bun , dar inca este foarte mult de munca . Avem incredere ca comitetul de organizare si Korea , vor furniza niste jocuri extraordinare pentru atleti " .

     Intalnirile in  PyeongChang au fost la toate nivelele guvernului , inclusiv Vice- Ministrul  Culturii , Sportului si Turismului  Jong Kim  si  Guvernatorul provincei Gangwon, Moon-soon Choi.
Comisia a identificat cateva puncte cheie pe care comitetul de organizare trebuie sa se conenctreze in urmatoarele 6 luni . Aici putem puncta  marketing,contructia bazelor, evenimente test si servicii ale Jocurilor . In zona marketing-ului , CIO a notat cu satisfactie ca, comitetul de organizare este aproape de a finaliza primul parteneriat domestic .
POCOG President and CEO Jin-sun Kim a comentat , “A 3-a intalnire a comisiei de organizare a fost prima dupa Sochi  si a avut o semnificatie deosebita pentru ca am avut reprezentati de clasa ale federatillor de sporturi de iarna  . Am reconfirmat faptul ca  ‘Acum e  PyeongChang’ si ca ochii intregului mapamond sunt atintiti acum pe PyongChang . Am avut discutii practice si detaliate. In urma discutiilor , am facut destul de clar faptul ca vrem sa facem din Jocurile din 2018 , ceva diferit , ceva unic . 
Citeşte mai mult...
 
Volei PDF Imprimare
Vineri, 25 Aprilie 2014 16:36

                  Asociatia  Municipala  de  Volei  Bucuresti

                           

                                                             va  invita

 

                                 la  turneu  de  volei  feminin

 

      Turneul  se  va  desfasura  in  Sala  Constructorul  din  Bucuresti

Citeşte mai mult...
 


Pagina 100 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport