Total Media News

Sport
CIO descalifica un sportiv ce a participat la Nanjing PDF Imprimare
Vineri, 07 Noiembrie 2014 10:21

CIO a raportat astazi faptul ca un atlet , a fost prins dopat la JO de tineret , din Nanjing din aceasta vara.Sportivul , practicant de Taekwondo , a fost prins folosind , Furosemid diuretic , substanta interzisa.Din pricina faptului ca sportivul era minor la data faptei , CIO a pastrat numele lui ascuns .

Comisia de disciplina , a chemat de asemenea Federatia Mondiala de Taekwondo si Forul national , pentru a aduna mai multe informatii , in legatura cu acest sportive si anturajul sau . CIO , insista foarte mult pe investigatiile privind anturajul sportivilor.

Educatia privind regulile de dopaj , este foarte importanta , mai ales in cazul minorilor , pentru a ii pastra curati. CIO este de parere ca sportivii trebuie sa cunoasca mult mai bine , riscurile in cazul dopajului.

Ca parte a programului “ Invata si imparte” , pus in practica la JO de tineret de la Nanjing , un program educational a fost pus la dispozitie de WADA, “ Spune nu , dopajului” , el fiind la dispozitia sportivilor, incluzand pareri ale specialistilor de pretutindeni din lume.

CIO a prelevat 596 teste doping la Nanjing . Toate au fost analizate la laboratorul din Beijing.Ele au fost realizate atat pre-competitional , cat si post-competitional.

 

Citeşte mai mult...
 
Halep - Ivanovic 6-7, 6-3, 3-6 PDF Imprimare
Vineri, 24 Octombrie 2014 15:59

 

    În urma rezultatelor de azi , au fost stabilite cele două semifinale de la Turneul Campioanelor.

               

                             

    Din Grupa Roșie s-au calificat Simona Halep de pe primul loc șiSerena Williams de pe poziția secundă. Celelalte două sportive prezente în penultimul act de la Singapore sunt Caroline Wozniacki și Agnieszka Radwanska.

    Serena Williams a tremurat serios: soarta ei a fost în mâinile Simonei Halep, care putea să o lase acasă pe americancă dacă ar fi pierdut în două seturi confruntarea cu Ivanovic. 


    In   semifinalele   turneului  :

 

             Halep - Radwanska si Serena - Wozniacki


 

Citeşte mai mult...
 
Consfăturiea anuală a profesorilor de educaţie fizică şi sport Bucureşti 2014 PDF Imprimare
Luni, 20 Octombrie 2014 11:22

       Pe  12 septembrie a avut loc

   “Consfătuirea anuală a profesorilor de educaţie fizică şi sport

                din Municipiul Bucureşti, în incinta Liceului cu Program Sportiv “Mircea Eliade”.

 

                            

 

    Directorul executiv al Direcţiei pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti, Ştefan Cristian Sandulache a fost invitat de către Inspectoratul Școlar al Municipiului București să ia parte la această consfătuire, având în vedere sprijinul acordat de către instituția noastră asociațiilor sportive din cadrul unităților de învățământ preuniversitar, a domeniului comun de activitate precum și sprijinul acordat prin organizarea de activități sportive printre care și Olimpiada Națională a Sportului Școlar – etapa municipiului București în ultimii ani, urmare unei bune colaborări.

   În alocuțiunea sa, domnul director executiv a evidențiat următoarele:

   1. eforturile profesorilor de educație fizică și sport în organizarea de activități sportive, munca depusă și de cele mai multe ori activitatea de voluntariat mulțumindu-le acestora

 

Citeşte mai mult...
 
Alimente care combat astenia de toamna PDF Imprimare
Vineri, 10 Octombrie 2014 11:09

     Printre primele semnale ale dereglarilor fiziologice si psihice cu care corpul se confrunta la inceput de toamna se numara somnolenta, slabiciunea fizica, lipsa de energie, melancolia si predispozitia pentru raceli si infectii.

 

          

 

   Cercetatorii au ajuns la concluzia ca toate acestea sunt provocate de dificultatea de adaptare a corpului la diferentele de temperatura dintre zi si noapte.

  Astenia de toamna se manifesta la toate categoriile de varsta, de la copii pana la cei mai in varsta.       

  Simptomele difera in functie de organismul si stilul de viata al fiecaruia.

   Cum se manifesta astenia de toamna?

  Printre primele semnale ale dereglarilor fiziologice si psihice cu care corpul se confrunta la inceput de toamna se numara somnolenta, slabiciunea fizica, lipsa de energie, melancolia si predispozitia pentru raceli si infectii. Medicul imunolog Tania Bejan, intr-un comunicat remis Mediafax spune ca este important "sa acordam atentie deosebita unei alimentatii bogate in vitamine si proteine, dar si sa respectam un program regulat de somn. Multe dintre persoanele care sufera de astenie se confrunta cu o deficienta de serotonina (hormon considerat a influenta pozitiv starea de spirit) asociata cu oboseala excesiva, chiar daca au un program disciplinat de somn." In continuare vom discuta despre alimentele care amelioreaza simptomele asteniei de toamna.

Citeşte mai mult...
 
Bucharest International Marathon PDF Imprimare
Marţi, 30 Septembrie 2014 16:14

    The seventh edition of Bucharest International Marathon (RBBIM) will take place this weekend, October 4-5.


                                     

   More than 8000 persons, from 50 countries, are expected at the 7th edition of Bucharest International Marathon to run the marathon, half marathon, relay and popular races. Parents having kids under 4 years old can run the 800m “Diapers Jogging”.

   Kids having 5-12 years old will also have their dedicated races.

   International stars such as Chef Foa, singer Ami, Alyanna Lu, the only Otaku singer in Europe, Sorin Danescu, singer, Diesel rock band leader are some of the runners of the marathon.

Part of the funds raised during the event will be redirected to the RBBIM’s associated NGOs: Hospice Casa Speranței, Viitor Plus, Little People, United Way, Light into Europe, WWF and the Romanian Olympic Committee.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 90 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport