Total Media News

Sport
Suspendarea lui Dirk de Ridder redusa la 18 luni PDF Imprimare
Joi, 11 Decembrie 2014 15:11

NAVIGATIE

 

     Danezul , Dirk de Ridder , fost membru al Oracle Team , a primit o reducere a suspendarii de la 3 ani , la doar 18 luni de la TAS .

    Aceasta decizie , a fost luata ca urmare a apelului facut de danez , ca urmare a suspendarii primite de la Federatia Internationala  (ISAF), pentru implicarea in distribuirea greutatii a yachurilor AC45 folosite in ACWS si Cupa Americii din 2013.

 

   Decizia a fost luata ca urmare a evidentelor insuficiente si s-a considerat ca pedeapsa este disproportionata, si ca este mai mare decat alte pedepse in situatii comparativ similare .

Citeşte mai mult...
 
Cazul TAS - Vanessa Vanakorn PDF Imprimare
Joi, 04 Decembrie 2014 16:41

TAS a primit doua apeluri de la Vanessa Vanakorn , impotriva deciziilor luate de Federatia Internationala de Ski.in legatura cu calificarea sa la Jocurile Olimpice de la Sochi 2014.

 

FIS a considerat ca Vanakorn , a fost o persoana activa in manipularea a 4 curse de slalom urias , din Slovenia , din luna Ianuarie 2014, si a impus o suspendare de 4 ani din competitiile FIS. In consecinta, rezultatele acelor 4 curse , au fost anulate. Ca o consecinta , Vanakorn , nu a mai putut participa la Jocurile Olimpice de iarna de la Sochi .

 

Doamna Vanakorn doreste anularea deciziilor.In acest sens,  au fost deschise procedurile pentru judecata cazului.

 

 

 

Citeşte mai mult...
 
Sala Multifunctionala - Lia Manoliu -- proiect PDF Imprimare
Joi, 27 Noiembrie 2014 13:48

 

                                

     Sala Multifunctionala – pentru care Guvernul a emis o hotarare pentru trecerea terenului in proprietatea Municipalitatii si suporta 50 de milioane de euro din investitia totala, care se va situa in jurul a 60 milioane de euro.
     Suntem la finalul procedurii de atribuire, lucrarile vor incepe anul acesta (daca vremea o va permite) si speram ca intr-un an si jumatate sa fie finalizate. Este adevarat ca procedurile au inceput in urma cu 8 luni, insa am avut toata deschiderea pentru transparenta si tratament egal pentru toti competitorii, respectand cu strictete legile care ne guverneaza.
     Interesul principal in realizarea acestui proiect consta in organizarea de competitii europene si mondiale pentru diferite discipline sportive. Sala va avea o capacitate de 12.000 de locuri pe scaune, dintre care 2000 de locuri VIP. De asemenea, se vor adauga 500 de locuri noi de parcare, la infrastructura deja existenta.

 

Citeşte mai mult...
 
Complexul Sportiv National Lia Manoliu - proiecte PDF Imprimare
Joi, 27 Noiembrie 2014 12:38

                

         Patinoarul,

           care la cererea noastra a fost transferat de Guvern catre Municipalitate.


       Constructia veche, nefunctionala in ultimii doi ani, va fi demolata si se va edifica o constructie noua.
Dupa 6 luni de la deschiderea licitatiei, si acest proiect se afla la sfarsitul procedurii de selectie a constructorului, urmand sa inceapa lucrarile pana la sfarsitul anului 2014 (daca vremea o va permite).
Investitia preconizata este de aproximativ 23 milioane euro.
       Proiectul in sine raspunde unei necesitati stringente a Bucurestiului, din cauza ca astazi orasul nostru nu dispune de nici un fel de baza de antrenament si concurs pentru sporturi pe gheata.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Percheziţii la administratori ai FC Petrolul, suspectaţi de evaziune de 15,4 milioane de euro PDF Imprimare
Marţi, 25 Noiembrie 2014 20:06

    Directorul general al clubului şi fraţii Capră, principalii acţionari, ridicaţi de DIICOT

                                          

 

   Procurorii DIICOT fac, marţi, 25 de percheziţii la membrii unei grupări suspectate de spălare de bani şi evaziune fiscală cu un prejudiciu de 15,4 milioane de euro, în acest dosar fiind vizaţi şi administratori ai FC Petrolul, cei care ar fi iniţiat această grupare infracţională.

   Directorul general al clubului de fotbal Petrolul Ploieşti, Marius Bucuroiu, şi fraţii Daniel şi Nicole Capră, toţi trei acţionari ai clubului, au fost ridicaţi de procurorii DIICOT Ploieşti şi duşi la audieri, în dosarul privind gruparea suspectată de evaziune, cu prejudiciu de 15 milioane de euro.

   Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti i-au ridicat, marţi, pe principalii acţionari ai clubului de fotbal Petrolul Ploieşti, fraţii Daniel şi Nicolae Capră şi pe directorul general al clubului, Marius Bucuroiu, care deţine de asemenea acţiuni în club, la ora transmiterii acestei ştiri ei fiind audiaţi la sediul DIICOT Ploieşti.

   Şeful DIICOT Ploieşti, procurorul Ionuţ Botnaru, a declarat corespondentului MEDIAFAX că cei trei au calitatea de suspecţi în acest dosar, fiind acuzaţi de constituire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 87 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport