Total Media News

Media-Publicitate
INCHIRIERE STUDIOURI LA CHEIE CU TRANSMISIA LIVE SAU INREGISTRATA PDF Imprimare
Duminică, 26 Februarie 2012 10:57

Show Time Production pune la dispozitia tuturor celor interesati serviciul MY STUDIO - inchiriere studiouri in Bucuresti pentru transmisia in direct sau inregistrata a emisiunilor prin internet sau fibra in orice locatie din tara.

Acum puteti avea propria emisiune fara a fi nevoiti sa inchiriati o locatie, sa angajati o intreaga echipa de oameni specializati in domeniul TV si sa cumparati echipamente scumpe. Show Time Production va pune la dispozitie serviciul de inchiriere a unui studio TV dotat complet de la echipamente pana la echipa.

Serviciul se face pe baza de contract cu plata pe ora. Tot ce trebuie sa faceti este sa veniti sa sa stabilim genul emisiunii pentru a va personaliza studioul in functie de preferinte si detalia tot necesarul, putand a va pune la dispozitie masina branduita cu sofer pentru invitat(i), filmarea in sine cu tot personalul aferent operatori, regizor emisie, sunetist, grafica, telefoane in direct- transmisia live pe internet pe pagina pe care doriti sau prin fibra catre studiouri de televiziune ce vor sa va preia, ca si o serie de servicii conexe: echipe de teren pentru realizarea de interviuri sau reportaje, montaj, preluari de transmisii live in timpul emisiunii etc. Transmisia se va face sub sigla sub care doriti sa emiteti.

Serviciul se adreseaza in general comunitatilor de afaceri, mediului universitar, comunitati politice, medicale, juridice, dar si studiourilor de televiziune regionale care vor sa aibe un studio si echipe de teren in Bucuresti.



Servicii oferite:

- Sudiouri situate in centrul Bucurestiului intre 35 -120 mp echipate cu 3-4 camere SONY, studiouri ce pot fi personalizate in functie de formatul emisiunilor (punem la dispozitie inclusiv bucatarie functionala, complet echipata pentru emisiuni culinare)

- Echipament complet (camere video, lumini, microfoane, lavaliere, regie platou, regie emisie pentru preluari materiale inregistrate, interventii live, grafica etc)

- Echipa completa - cameramani, sunetisti, regizor emisie, personal tehnic

- Echipa de teren

- Echipa de transmisii live din puncte mobile

- Montaj materiale filmate in functie de cerintele clientului

- Masina cu sofer pentru invitati

- Servicii secretariat, programari, preluarea si introducerea invitatilor in studio, protocol, make-up www.evenimentelive.ro
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
http://www.evenimentelive.ro

 
Vet Expo - expozitie adresata industriei veterinare din Romania PDF Imprimare
Vineri, 24 Februarie 2012 09:01

Expo 24 anunta organizarea expozitiei Vet Expo, in perioada 24 – 26 mai 2012, in cadrul Salii Polivalente din Bucuresti.

                 

Expozitia doreste sa creeze noi canale de distributie si noi oportunitati de colaborare pe un sector aflat intr-o dezvoltare continua.

Citeşte mai mult...
 
Gitzo lanseaza noua gama de trepiede foto Systematic PDF Imprimare
Luni, 06 Februarie 2012 11:02
 

Trepiedele modulare din gama Systematic au fost mereu cele mai puternice si stabile dintre trepiedele produse de Gitzo.


                           


Prin aceasta noua gama, Gitzo a realizat modificari la aproape toate aspectele produselor Systematic pentru a oferi o putere si mai mare, stabilitate crescuta si usurinta in utilizare, raspunzand astfel cerintelor fotografilor care folosesc lentile foarte lungi si echipamente foto foarte grele.

Citeşte mai mult...
 
Televiziunile publice, in criza. Ce a facut RTÉ Irlanda pentru a supravietui recesiunii PDF Imprimare
Marţi, 31 Ianuarie 2012 10:54

Cele mai multe dintre televiziunile publice europene se confrunta cu acelasi tip de probleme, respectiv recesiunea, finantarea insuficienta, procesul greoi de modernizare si, in majoritatea cazurilor, dependenta de factorul politic.

 

 

                 

In aceasta situatie, se pune problema supravietuirii posturilor publice, potrivit reprezentantilor Televiziunii Romane. Despre toate aceste probleme a vorbit si Michael Lally, directorul de stiri al televiziunii publice din Irlanda (RTÉ), care crede ca actuala criza financiara va modifica si va forma viitorul serviciului public de televiziune.

Citeşte mai mult...
 
MEDIA & MARKETING Radu "Nasul" Moraru: "Ii voi moguliza pe romani PDF Imprimare
Marţi, 31 Ianuarie 2012 10:47

Radu Moraru se pregateste sa lanseze, in luna februarie, postul Nasul TV, pentru finantarea caruia a apelat la subscriptia publica de actiuni. Noul proiect vine dupa ce realizatorul s-a retras din 10 TV, proiect sustinut de patronul RCS&RDS, Zoltan Teszari.

 

 

               

Despre relatia jurnalistului cu Zoltan Teszari, preluarea in grila RCS&RDS a noului post TV, negocierile prezentatorului cu alte televiziuni, cat de greu este sa faci business de televiziune, relatia cu agentiile de media, precum si despre viitorul post, Nasul TV, DailyBusiness.ro a stat de vorba cu Radu Moraru. DailyBusiness.ro: Va pregatiti sa lansati Nasul TV dupa ce proiectul 10 TV a murit in mai putin de un an de la lansare. Care au fost cauzele pentru care acest proiect a esuat?

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 17 din 19

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Media-Publicitate