Total Media News

Media-Publicitate
CNA vrea uniformizarea sunetului la programele TV si radio, inclusiv la publicitate PDF Imprimare
Marţi, 09 Aprilie 2013 15:51

          CNA vrea sa elaboreze un standard pentru nivelul tariei sunetului, prin care sa se asigure o uniformizare a volumului sunetului in programele de radio si televiziune, astfel incat sa fie eliminat discomfortul creat telespectatorilor si ascultatorilor, resimtit in special la difuzarea publicitatii.

         Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a constituit "grupul de lucru Loudness", format din reprezentanti ai radiodifuzorilor, distribuitorilor prin cablu, studiourilor de productie si ai mediului universitar, care s-a intalnit pentru prima data, luni, la sediul CNA.

Citeşte mai mult...
 
Televiziunea Mediaset Italia, din grupul lui Silvio Berlusconi, s-a lansat oficial în Romania PDF Imprimare
Sâmbătă, 06 Aprilie 2013 14:27

         Televiziunea Mediaset Italia, parte a grupului Mediaset controlat de Silvio Berlusconi, a fost lansată oficial în România, vineri seară, în cadrul unui eveniment organizat la Bucureşti, la care a fost prezentată strategia companiei de media italiene pe piaţa audiovizualului românesc.

                                              

         Planurile companiei Mediaset pe piaţa din România au fost prezentate de Paola de Santiago Haas, Project Manager la Mediaset Distribution, şi de Serena Petrecca, International Marketing Manager la Mediaset Italia. La evenimentul organizat de compania Chello Networks, care deţine drepturile de distribuţie a televiziunii Mediaset Italia în România, au participat şi reprezentanţi ai societăţilor de cablu din Bucureşti şi din ţară.

"În urmă cu trei ani am decis să lansăm Mediaset Italia, o televiziune internaţională, dedicată celor aproximativ 60 de milioane de italieni din întreaga lume, dar şi telespectatorilor interesaţi de ţara noastră", a spus Paola de Santiago Haas.

Citeşte mai mult...
 
O noua televiziune in Romania : Comedy Central Extra PDF Imprimare
Miercuri, 27 Martie 2013 14:44

          Una dintre cele mai populare emisiuni de divertisment din istorie ajunge pe ecranele româneşti

                       

             Click here to find out more!

        Comedy Central Extra, o televiziune ce difuzează seriale originale, animaţie şi stand-up comedy, s-a lansat în România.

        Televiziunea se bazează în principal pe umorul din Statele Unite şi Marea Britanie şi este distribuită în nouă ţări din Europa Centrală şi de Est, se spune în comunicat.

        Conform sursei citate, în România, Comedy Central Extra este disponibilă în pachetele companiei de telecomunicaţii Romtelecom şi se află în plină extindere a distribuţiei.

        Comedy Central Extra aduce "o culoare nouă pe piaţa locală de televiziune", programele acesteia fiind subtitrate în limba română.

                      

      Grila televiziunii include unul dintre cele mai populare programe din istoria Comedy Central, dar şi.....

Citeşte mai mult...
 
Intact inchide revista Income. Restructurari si la Jurnalul National PDF Imprimare
Duminică, 17 Martie 2013 20:43

             Revista Income Magazine, editata de trustul Intact, isi va inceta aparitia, la nici un an de la lansare. Ultimul numar va fi distribuit joi aceasta. Ziaristii care lucrau la proiectul Income vor mai activa pana la 1 aprilie pe site-ul publicatiei. Dupa aceasta data, cand le expira contractul, o parte dintre ei vor fi repartizati catre alte proiecte ale grupului.
                                                        
             Angajatii Income au fost anuntati astazi de aceasta decizie, scrie Paginademedia.ro. Un al titlu din grup, Jurnalul National, trece in urmatoarea perioada prin restructurari consistente: aproximativ jumatate din redactie urmeaza sa fie afectata de masuri, pentru a putea mentine cotidianul pe piata.

            Reprezentantii  Intact spun ca se vor concentra pe digital si video: “Ne concentram resursele acolo unde ne asteapta publicul, pe TV si pe online.

Citeşte mai mult...
 
CNA a fost executat silit de Antena 3, pentru plata a 6.159 de lei PDF Imprimare
Joi, 21 Februarie 2013 15:28

          CNA a avut, în şedinţa de joi, pe ordinea de zi o situaţie a "proceselor privind anularea deciziilor CNA aplicate radiodifuzorilor (perioada 2009 - 2011)".

                            

              În acest context, preşedintele Consiliului, Laura Georgescu, a spus că CNA a pierdut definitiv şi irevocabil un proces cu Antena 3, în urma căruia televiziunea a transmis Consiliului - prin intermediul unui birou de executori judecătoreşti - o somaţie prin care îi cere achitarea sumei totale de 6.159 de lei, transmite Mediafax.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 19

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Media-Publicitate