Total Media News

Media-Publicitate
E&Y: Digitalul va depasi 50% din piata media pana in 2015 PDF Imprimare
Miercuri, 26 Iunie 2013 15:12

        In prezent, veniturile provenind din zona de digital se cifreaza, in medie, la 47% din totalul pietei media, iar pana in 2015, acestea vor depasi 57%, digitalul devenind astfel noua norma a industriei si sursa majoritara de venituri pentru companiile de media si divertisment, se arata intr-un studiu Ernst & Young.

      Studiul identifica principalele caracteristici ale „liderilor digitali de succes” din industria de media si divertisment.

       Companiile de succes sunt cele care folosesc noile tehnologii nu doar pentru a dezvolta noi produse si servicii, ci si pentru a construi organizatii mai agile, capabile sa simta din timp si sa raspunda mult mai rapid la modificarile ce survin in asteptarile consumatorilor, in oportunitatile din piata si pe zona de riscuri. Liderii digitali de succes sunt cei care definesc noile matrici ale agilitatii organizationale, pe masura ce are loc tranzitia catre digital a industriei de media si divertisment iar digitalul devine noua norma. "Mobilul, retelele sociale, tehnologiile cloud si big data analytics sunt cele care seteaza noile reguli ale jocului pentru firmele de media si divertisment", a spus Elena Badea, Director de Marketing si Comunicare, Ernst & Young Romania. "Toate aceste tehnologii pot fi de folos liderilor digitali din industria de media si divertisment, care au facut deja pasi mari adoptand devreme digitalul, ca sa-si extinda avantajele, iar pentru cei care au ramas in urma reprezinta o buna oportunitate ca sa se poata adapta mai rapid si sa recupereze din intarzieri", a adaugat Badea.

Citeşte mai mult...
 
Oportunitate internship ProTV Stagii PDF Imprimare
Marţi, 11 Iunie 2013 19:28

            Eşti student sau absolvent al Universităţii din Bucureşti ?

                                    

 

         Îţi doreşti o carieră în televiziune, dar nu ştii de unde s-o începi?

         Noi îţi dăm startul. Aplică până pe 10 iunie 2013 pentru un internship în cadrul trustului PRO. Nu trebuie decât să-ţi pui la punct CV-ul şi să-l trimiţi pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Citeşte mai mult...
 
Dan Diaconescu: Am preluat 4 licente ca sa relansez OTV-ul PDF Imprimare
Joi, 30 Mai 2013 14:15

     Dan Diaconescu    vrea sa redeschida OTV-ul pe o alta licenta, dupa ce postul a fost inchis in urma cu cinci luni pentru neplata unor amenzi date de CNA.

     Diaconescu, care sustine ca a preluat doua licente in tara si doua in strainatate, a declarat ca el nu va fi si patronul in acte al noului OTV si al celorlalte posturi, actionariatul majoritar fiind detinut de colaboratoarea sa, Diana Voiculescu. "Am obtinut doua licente pe teritoriul Uniunii Europene, in baza carora am putea emite si de maine. in aceasta maniera nu am mai avea raporturi directe cu CNA, ci doar cu firmele de cablu", a declarat Dan Diaconescu astazi in fata Consiliului National al Audiovizualului, potrivit Paginademedia.ro.

Citeşte mai mult...
 
CNA:Trei membri au sesizat Comisia Europeană că Laura Georgescu a falsificat o Decizie a Consiliului PDF Imprimare
Marţi, 16 Aprilie 2013 21:29

     Trei membri ai CNA - Narcisa Iorga, Valentin Jucan şi Florin Gabrea - au sesizat, marţi, Comisia Europeană cu privire la faptul că Laura Georgescu, membru al Consiliului, a falsificat o Decizie adoptată de Consiliu.
cu privire la faptul că Laura Georgescu, membru al Consiliului, a falsificat o Decizie adoptată de Consiliu.

                            

       CNA: Trei membri au sesizat Comisia Europeană că Laura Georgescu a falsificat o Decizie a Consiliului (Imagine: Razvan Chirita7Mediafax Foto)

         Adresa este transmisă vicepreşedintelui Comisiei Europene, Comisar european pentru Justiţie, drepturi fundamentale şi cetăţenie, Viviane Reding, vicepreşedintelui Comisiei Europene, Comisar european pentru Agenda Digitală, Neelie Kroes, secretarului general al Comisiei Europene, Catherine Day, şi comisarului european pentru Educaţie, cultură, multilingvism, tineret şi sport, Androulla Vassiliou.

Citeşte mai mult...
 
Antena 3 a castigat in Las Vegas Medalia de Aur pentru imagine PDF Imprimare
Joi, 11 Aprilie 2013 11:04

        Marţi seara, reportajul „Peun picior de iad”, despre viaţa mizeră de la periferia oraşului Baia Mare, a câştigat Medalia de Aur pentru imagine.

                                  

      Antena 3 a fost premiată alături de cele mai bune televiziuni din întreaga lume, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe 9 aprilie. Carmen Avram şi echipa emisiunii “În premieră” au fost desemnaţi câştigători la New York Festivals World’s Best Television & Film 2013, categoria Best Camerawork, cu reportajul “Pe-un picior de iad”. În finala competiţiei pentru cele mai bune producţii TV şi filme, Antena 3 a avut trei nominalizări, Best Editing şi Docudrama fiind celelalte două categorii la care a fost propusă cu materialul “Ultima frontieră”.
"În aceste momente ne bucurăm enorm. Cuvintele sunt de prisos.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 9 din 19

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Media-Publicitate