Total Media News

Imobiliar
Pasajul rutier de la Piata Presei a fost aprobat de consilierii municipali PDF Imprimare Email
Joi, 29 August 2013 08:25

      Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru pasajul rutier subteran de la Piaţa Presei Libere, ce ar urma să fie realizat în 10 luni şi să coste municipalitatea 62 de milioane de lei, a fost aprobat, miercuri, de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

 

    "Lucrările ar putea începe şi mâine respectiv după obţinerea autorizaţiei de construire", a declarat primarul general Sorin Oprescu după şedinţa CGMB, precizând că "probabil înbtr-o săptămână" cetăţenii vot vedea acolo organizarea de şantier.

    Primarul a precizat că nu este nevoie de refacerea licitaţiei, constructorul fiind deja selecţionat, respectiv societatea Apolodor SA.

Citeşte mai mult...
 
Valoarea complexului City Gate din Bucureşti a scazut cu aproape 10 mil. euro de la inceputul anului PDF Imprimare Email
Marţi, 20 August 2013 16:50

        Care sunt centrele comerciale evaluate în urcare faţă de finele lui 2012

 

        Valoarea complexului de birouri City Gate din Piaţa Presei, Bucureşti, a scăzut cu 9,7 milioane euro în primul semestru, la 159 milioane euro, iar centrele comerciale Galleria din Arad, Piatra Neamţ şi Buzău sunt evaluate la 35 milioane euro, cu 4 milioane euro mai mult faţă de finele lui 2012.

 

 

              

        Valoarea complexului City Gate din Bucureşti a scăzut cu aproape 10 mil. euro de la începutul anului. Care sunt centrele comerciale evaluate în urcare faţă de finele lui 2012

         Rata medie de ocupare a City Gate şi Galleria Arad era de 92% la jumătatea acestui an, cu o chirie de 14 euro pe metru pătrat pe lună, potrivit unui raport publicat marţi de dezvoltatorul israelian GTC, proprietarul clădirilor. Astfel, cele două proprietăţi sunt evaluate la 194 milioane euro.

         Valoarea City Gate a scăzut cu 2 milioane euro în trimestrul al doilea, după ce coborâse cu 7,7 milioane euro în primele trei luni ale anului, reiese din raportările companiei.

Citeşte mai mult...
 
Record al reinnoirilor de contracte pe piata spatiilor industriale PDF Imprimare Email
Vineri, 09 August 2013 10:04

           Reinnoirile de contracte pentru spatii logistice si de depozitare moderne au insumat 80.000 metri patrati in primul semestru al acestui an, cel mai mare nivel inregistrat pana acum pe piata locala, potrivit raportului CBRE despre piata industriala din Romania in S1 2013. 


          Acest record se datoreaza numarului mare de contracte semnate pe o durata de cinci ani in 2008-2009, care ajung la expirare in aceasta perioada. De asemenea, activitatea totala de tranzactionare in intervalul ianuarie – iunie a fost intensa, ajungand la circa 153.000 mp, cel mai mare nivel inregistrat din S1 2011 pana in prezent. Activitatea totala de tranzactionare in Bucuresti a insumat peste 99.400 mp in prima jumatate a anului. 

Citeşte mai mult...
 
Prima Casa tine in sah preturile apartamentelor cu 2 camere PDF Imprimare Email
Luni, 29 Iulie 2013 15:43

         Proprietarii apartamentelor cu 2 camere au profitat de incertitudinile care planeaza in jurul programul guvernamental “Prima Casa”, tinand la preturi in ultima luna.

                                 

     In conditiile in care fondurile bancilor pentru Prima Casa se apropie de zero, iar Guvernul nu anunta oficial daca programul va continua sau nu, proprietarii apartamentelor cu 2 camere nu au mai ajustat preturile solicitate. Din contra, proprietarii au profitat de faptul ca locuintele cu 2 camere sunt cele mai cautate de cei care acceseaza un credit garantat de stat si au tinut la preturi sau in unele cazuri au solicitat sume mai mari decat in iunie 2013

 

    Potrivit calculelor realizate de AnunturiParticulari.ro pe baza tuturor ofertelor imobiliare publicate in presa scrisa si pe Internet, pretul mediu al unei locuinte cu 2 camere a crescut cu aproape 1% in ultima luna, atingand valoarea de aproximativ 52.870 de euro, fata de luna iunie cand suma solicitata de proprietar era de 52.486 de euro.

Citeşte mai mult...
 
Cladirea de birouri CSDA Siriului, ocupata 100%. Cine e ultimul chirias PDF Imprimare Email
Luni, 15 Iulie 2013 19:09

               Cladirea de birouri CSDA Siriului Business Incubator, dezvoltata de Primavera Development in cartierul Aviatiei din Capitala, a ajuns la un grad de ocupare de 100% inainte de finalizare, printr-o tranzactie intermediata de compania The Advisers / Knight Frank.

                            

     XL Team, companie de dezvoltare de software, este astfel ultimul chirias al cladirii. Compania isi va muta in august operatiunile in noul sediu, unde va ocupa mai mult de 400 metri patrati la etajul 5 al cladirii.“Datorita planurilor de expansiune in Romania, compania noastra a decis mutarea birourilor in noua cladire din Siriului 22-26. Vrem sa facem parte dintr-un business hub care este in plina dezvoltare”, a declarat Tudor Cobalas, business developer, XL Team.Cu sedii la Amsterdam si Bucuresti, XL Team ofera produse si servicii de design si dezvoltare de software, aplicatii si websites pentru diverse medii, utilizand tehonologii si metode de ultima generatie.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 26

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar