Total Media News

Imobiliar
Dragnea spune ca locuintele de tip B, din chirpici, nu ar trebui sa fie asigurate in mod obligatoriu PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Septembrie 2013 23:16

     Ministrul Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, consideră că asigurarea obligatorie a locuinţei nu ar trebui aplicată în cazul locuinţelor de tip B, din chirpici, deoarece persoanele care trăiesc în astfel de case sunt sărace, iar societăţile de asigurări "nu fac coadă" pentru a le asigura.

                  

       Dragnea spune că locuinţele de tip B, din chirpici, nu ar trebui să fie asigurate în mod obligatoriu

      Dragnea s-a declarat de acord cu prevederea legală ca locuinţele de tip A, din zidărie, să nu primească despăgubire în cazul unor dezastre dacă nu sunt asigurate, dar a arătat că situaţia este cu totul alta în cazul caselor de chirpici.

       "Locuinţele de tip B sunt locuinţe făcute din pământ, în care stau oameni amărâţi. Eu nu cred că noi putem continua să menţinem această prevedere legală, să obligăm o familie amărâtă sau un om singur foarte bătrân, care stă într-o casă de chirpici, să se mai şi asigure, pentru că nu are bani. Eu sunt foarte curios câte societăţi de asigurare au fost de acord să asigure o astfel de clădire. Societăţile de asigurări nu fac coadă la poarta unui om care stă într-o astfel de casă, să asigure casa, pentru că despăgubirea pentru o astfel de casă este 10.000 euro", a declarat Dragnea.

Citeşte mai mult...
 
Nord City Tower a ajuns la un grad de ocupare de peste 50% PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Septembrie 2013 15:35

       Cladirea de birouri din Pipera Nord City Tower (foto) are de curand un nou locatar, Homeycomb, care va ocupa in totalitate etajul doi, avand o suprafata inchiriabila de aproximativ 900 mp, potrivit DTZ Echinox, care a intermediat tranzactia.

                                     

      Tranzactia creste rata de ocupare a cladirii la peste 50%, comparativ cu primul trimestru din 2012, cand NCT se confrunta cu o rata de 18%. Cladirea de birouri Nord City Tower, aflata in zona de business din Pipera – o zona de birouri care s-a dovedit a fi potrivita pentru industriile de IT si telecom, furnizori de servicii si unitati de suport – a fost finalizata in anul 2007, iar in 2012 si 2013 a fost renovata. 

     In urma unei investitii a proprietarului ING si cu AIG/Lincoln in calitate de property manager si coordonator in procesul de inchiriere, a fost implementata o noua strategie, iar cladirea a trecut in ultimii doi ani printr-un amplu proces de modernizare. 

 

Citeşte mai mult...
 
Pasajul rutier de la Piata Presei a fost aprobat de consilierii municipali PDF Imprimare Email
Joi, 29 August 2013 08:25

      Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru pasajul rutier subteran de la Piaţa Presei Libere, ce ar urma să fie realizat în 10 luni şi să coste municipalitatea 62 de milioane de lei, a fost aprobat, miercuri, de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

 

    "Lucrările ar putea începe şi mâine respectiv după obţinerea autorizaţiei de construire", a declarat primarul general Sorin Oprescu după şedinţa CGMB, precizând că "probabil înbtr-o săptămână" cetăţenii vot vedea acolo organizarea de şantier.

    Primarul a precizat că nu este nevoie de refacerea licitaţiei, constructorul fiind deja selecţionat, respectiv societatea Apolodor SA.

Citeşte mai mult...
 
Valoarea complexului City Gate din Bucureşti a scazut cu aproape 10 mil. euro de la inceputul anului PDF Imprimare Email
Marţi, 20 August 2013 16:50

        Care sunt centrele comerciale evaluate în urcare faţă de finele lui 2012

 

        Valoarea complexului de birouri City Gate din Piaţa Presei, Bucureşti, a scăzut cu 9,7 milioane euro în primul semestru, la 159 milioane euro, iar centrele comerciale Galleria din Arad, Piatra Neamţ şi Buzău sunt evaluate la 35 milioane euro, cu 4 milioane euro mai mult faţă de finele lui 2012.

 

 

              

        Valoarea complexului City Gate din Bucureşti a scăzut cu aproape 10 mil. euro de la începutul anului. Care sunt centrele comerciale evaluate în urcare faţă de finele lui 2012

         Rata medie de ocupare a City Gate şi Galleria Arad era de 92% la jumătatea acestui an, cu o chirie de 14 euro pe metru pătrat pe lună, potrivit unui raport publicat marţi de dezvoltatorul israelian GTC, proprietarul clădirilor. Astfel, cele două proprietăţi sunt evaluate la 194 milioane euro.

         Valoarea City Gate a scăzut cu 2 milioane euro în trimestrul al doilea, după ce coborâse cu 7,7 milioane euro în primele trei luni ale anului, reiese din raportările companiei.

Citeşte mai mult...
 
Record al reinnoirilor de contracte pe piata spatiilor industriale PDF Imprimare Email
Vineri, 09 August 2013 10:04

           Reinnoirile de contracte pentru spatii logistice si de depozitare moderne au insumat 80.000 metri patrati in primul semestru al acestui an, cel mai mare nivel inregistrat pana acum pe piata locala, potrivit raportului CBRE despre piata industriala din Romania in S1 2013. 


          Acest record se datoreaza numarului mare de contracte semnate pe o durata de cinci ani in 2008-2009, care ajung la expirare in aceasta perioada. De asemenea, activitatea totala de tranzactionare in intervalul ianuarie – iunie a fost intensa, ajungand la circa 153.000 mp, cel mai mare nivel inregistrat din S1 2011 pana in prezent. Activitatea totala de tranzactionare in Bucuresti a insumat peste 99.400 mp in prima jumatate a anului. 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 26

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar