Total Media News

Imobiliar
Locuintele noi pot ascunde "surprize". Tu stii la ce trebuie sa te uiti ? PDF Imprimare
Marţi, 14 August 2012 21:18

    Emotiile cumpararii unei locuinte sunt atat de mari incat unele neajunsuri ale unei constructii noi pot fi trecute cu vederea. Lipsa de experienta, in colaborare cu bucuria efectuarii "pasului cel mare", te pot aduce in situatia in care zambetul tau se va transforma in cel mai scurt timp in tristete, iar fericirea in dezamagire.

                     

   Nu-ti refuza sansa de a te bucura de locuinta ta pentru multi ani de acum inainte! Acorda-ne doar cateva minute din timpul tau, iar noi iti vom spune la ce trebuie sa te uiti atunci cand vrei sa cumperi o locuinta intr-un bloc nou. La final vei vedea ca sunt lucruri atat de simple, incat ai fi putut sa le omiti, doar pentru simplitatea lor.

Citeşte mai mult...
 
Cat au scazut preturile apartamentelor de la inceputul anului PDF Imprimare
Marţi, 14 August 2012 10:44

     Preturile apartamentelor vechi cu trei camere din zonele Dorobanti-Floreasca, Berceni si Cotroceni s-au redus cel mai mult de la inceputul anului, cu pana la 21%.
                                  
        La doua camere, cele mai accentuate ajustari, de pana la 15% in primele 7 luni din 2012, au fost in zonele Ferdinand, Berceni si Parcul Carol.  

Citeşte mai mult...
 
S-a vindut mallul Liberty Center din Bucuresti PDF Imprimare
Marţi, 07 August 2012 13:09

                             Liberty Center a fost inaugurat în 2008

                               Liberty Center a fost inaugurat în 2008
                                      Foto: www.libertycenter.ro

     Vânzarea mallului a fost confirmată pentru ECONOMICA.NET de executorul judecătoresc Bogdan Dumitrache. Cumpărătorul este firma Rosequeens Properties SRL din Bucureşti

Citeşte mai mult...
 
Locuinte economice si ieftine in ansambluri de case PDF Imprimare
Marţi, 31 Iulie 2012 13:57

      In conditiile in care constructia sau achizitia unei locuinte noi a devenit o problema datorita crizei financiare, iar confortul de tip contemporan impune functionalitati moderne, mai multa intimitate si spatiu, blocurile moderne si ansamblurile de locuinte economice au devenit solutii avantajoase de investitie atat pentru dezvoltatori cat si pentru beneficiarii finali.

 

      Astfel, ansamblurile de case mici, economice si ieftine dar confortabile si moderne constituie o alternativa viabila pentru cei ce-si doresc o locuinta noua care sa corespunda unui buget mediu sau mic de constructie ori de achizitie.

Citeşte mai mult...
 
Cat mai costa casele de vacanta ? PDF Imprimare
Vineri, 27 Iulie 2012 18:39

     Pretul caselor de vacanta a avut o evolutie foarte diferita de la un judet la altul. Daca cele mai mari reduceri de pret s-au inregistrat in Prahova si Constanta (-14,8%, -9,7%), in Brasov, casele de vacanta s-au scumpit cu 13,3%, conform unei analize imobiliare.ro pe ofertele din cele mai reprezentative judete pe acest segment.
                             
     Aproape doua treimi din oferta de pe acest segment, 64,9%, depaseste suma de 100.000 de euro.Exista, totusi si numeroase optiuni pentru bugete low-cost, 19,7% din anunturi facand referire la case de vacanta cu un pret de strigare mai mic sau egal cu 60.000 de euro, iar 15,4% din anunturi se incadreaza in intervalul 60.000 – 100.000 euro.Piata locuintelor secundare este bine reprezentata pe segmentul de varf.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 25 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar