Total Media News

Imobiliar
INS: Construcţiile de locuinţe au crescut cu 25,5% în primul trimestru PDF Imprimare Email
Miercuri, 08 Iunie 2016 07:43

 

                                      


    Conform  MEDIAFAX,in primul trimestru au fost date în folosinţă 11590 locuinţe, în creştere cu 2358 locuinţe faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS).
Pe medii de rezidenţă, cele mai multe au fost construite în mediul urban, respectiv 58,4%.

Repartiţia pe fonduri de finanţare a locuinţelor terminate relevă faptul că, în primul trimestru al acestui an, numărul locuinţelor terminate din fondurile private a crescut cu 2633 locuinţe comparativ cu perioada similară a anului trecut.

 

Citeşte mai mult...
 
Evoluţia preţului apartamentelor cu trei camere din Bucureşti, în luna martie PDF Imprimare Email
Luni, 04 Aprilie 2016 07:47


         

    Conform  MEDIAFAX,preţul mediu solicitat pentru apartamentele vechi cu trei camere din Bucureşti a crescut în luna martie, pentru a doua oară consecutiv de la începutul anului, atingând o medie de circa 78.900 de euro, potrivit Indexului imobiliar al ZF, realizat în colaborare Coldwell Bankers.

    Preţul mediu a crescut cu 2% faţă de luna anterioară şi cu 5% faţă de martie 2015. Potrivit analiştilor de la Coldwell Banker, creşterea este atât de mare faţă de 2015 deoarece în luna martie a anului trecut s-a atins media cea mai mică din an, rezultând astfel şi avansul semnificativ.

     Singurele cartiere în care apartamentele s-au ieftinit în martie faţă de februarie au fost Berceni şi Vitan Mall, cu 3%, respectiv 1%. De partea cealaltă, cea mai mare creştere a fost punctată de Drumul Taberei, unde apartamentele cu trei camere s-au scumpit cu 13%, sau 8.000 de euro, la 68.000 de euro.

 

Citeşte mai mult...
 
Casa de 1000 de EURO PDF Imprimare Email
Miercuri, 20 Ianuarie 2016 17:35

Are 75 de metri pătraţi şi rezistă şi 100 de ani

Casă din baloţi de paie

Arhitectul braşovean Bogdan Mureşan a proiectat mai multe locuinţe din baloţi de paie, al căror preţ este de doar 1000 de euro. Specialistul aduce în România un concept folosit deja la scară largă în America.

Obiceiul construirii caselor din paie datează încă din Paleolitic în zona Africii, scrie adevarul.ro. Baloţii au început să fie folosiţi ca material de construcţie la scară largă începând cu anul 1850 în Nebraska (SUA) când s-a inventat presa de balotat. Există încă în picioare o casă construită în SUA acum 100 de ani.

 

Citeşte mai mult...
 
Marmura - tendinte de amenajari in 2016 PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 09 Ianuarie 2016 17:49

      Marmura este cel mai luxos tip de piatră naturală, dar şi unul din cele mai rezistente materiale pentru amenajări, calităţi care o recomandă pentru amenajările spaţiilor horeca. Durabilitatea este tradusă prin investiţie eficientă, dat fiind faptul că o pardoseală din acest material nu va trebui înlocuită timp de zeci de ani.

     Mai mult, marmura este, conform designerilor de interior şi arhitecţilor, din nou în topul preferinţelor, fiind uşor de integrat în concepte actuale, contemporane.

     Datorită dezvoltării metodelor prin care placa este finisată, marmura este astăzi disponibilă în foarte multe variante de finisaj şi de dimensiuni, şi este astfel simplu de integrat în spaţii de diferite mărimi şi coordonate conceptuale.

                                       marmura1

                                      Baie amenajată cu marmură deschisă la culoare

Amenajări elegante şi expresive


Citeşte mai mult...
 
Un "oras" ce avea la un moment dat 40 de locuitori, un oficiu poştal şi un aprozar -DE VANZARE PDF Imprimare Email
Vineri, 04 Decembrie 2015 10:08

 

             

 

     Conform  totb.ro ,Un întreg oraş din statul american Dakota de Sud, ajuns oraş fantomă, este de vânzare pentru preţul de 250.000 de dolari, scrie agenţia de presă Reuters, care citează o agenţie imobiliară americană.

   Oraşul se numeşte Swett şi are o suprafaţă de 2,5 hectare.În oraş se mai găsesc o tavernă, o casă cu trei dormitoare şi un fost magazin de cauciucuri.

   Cel mai apropiat oraş se află la 160 de kilometri distanţă. Agentul imobiliar Stacie Montgomery spune că există mai mulţi cumpărători interesaţi de ofertă, unii din SUA, alţii din afara graniţelor americane.

   Oraşul a fost scos prima oară la vânzare în iunie anul trecut, la preţul de 399.000 de dolari. Însă niciunul dintre potenţialii cumpărători nu dorea să dea atât de mulţi bani, astfel încât preţul oraşului a fost redus la suma de 250.000 de dolari.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 26

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar