Total Media News

Imobiliar
Preţurile locuinţelor vor creşte cu cca. 10% până la finalul anului PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Mai 2017 19:24

 

                                 

       Conform  zf.ro,preţurile locuinţelor din România îşi vor continua trendul ascendent, astfel că până la finele anului acestea vor înregistra o creştere de 8-10% faţă de 2016, în timp ce preţul chiriilor din zonele urbane va înregistra un avans de 7-10% faţă de tariful mediu din anul precedent, arată o analiză realizată de compania imobiliară Re/Max.

“Dacă în 2016, în România, preţul mediu de vânzare pentru un apartament din zona urbană a fost de 1.150 euro/mp, pentru anul în curs, anticipăm o creştere situată între 8-10%. O evoluţie asemănătoare este aşteptată şi în ceea ce priveşte chiria apartamentelor din zonele urbane, caz în care, până la finalul acestui an, preţul va creşte cu cca. 7-10% faţă de tariful mediu din 2016, situat la 550 euro pe metru pătrat. ”, afirmă specialiştii Re/Max.

 

Citeşte mai mult...
 
Apartament de INCHIRIAT PDF Imprimare Email
Marţi, 25 Aprilie 2017 14:25

De inchiriat

Apartament in Bucuresti

 

 

                                   
Strada intrarea spătarului nr 3.
Suprafața ultila 102 mp, etajul 2- 4 camere, 3 bai, balcon.

La demisol o camera și un grup sanitar ( cu acces dintr un hol comun) + garaj.

Chirie lunara : 1000 Euro

 

Citeşte mai mult...
 
INS: În mai, numărul autorizaţiilor de construire pentru clădiri rezidenţiale a scăzut PDF Imprimare Email
Vineri, 01 Iulie 2016 16:01


                              


     Conform  MEDIAFAX, in luna mai au fost eliberate 3.707 de autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, în scădere cu 0,9% faţă de luna aprilie şi în creştere cu 1,5% comparativ cu perioada similară a anului trecut, potrivit datelor anunţate miercuri de Institutul Naţional de Statistică (INS).

      Distribuţia în profil regional pentru mai comparativ cu luna aprilie a acestui an evidenţiază o scădere a numărului de autorizaţii de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale în urmatoarele regiuni de dezvoltare: Nord-Vest (-86 autorizaţii), Nord-Est (-72), Sud-Muntenia (-34) şi Vest (-24).

      Creşteri s-au înregistrat în regiunile Bucureşti-Ilfov(+140 autorizaţii), Sud-Vest Oltenia (+21), Centru (+19) şi Sud-Est (+3).

 

Citeşte mai mult...
 
INS: Construcţiile de locuinţe au crescut cu 25,5% în primul trimestru PDF Imprimare Email
Miercuri, 08 Iunie 2016 07:43

 

                                      


    Conform  MEDIAFAX,in primul trimestru au fost date în folosinţă 11590 locuinţe, în creştere cu 2358 locuinţe faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS).
Pe medii de rezidenţă, cele mai multe au fost construite în mediul urban, respectiv 58,4%.

Repartiţia pe fonduri de finanţare a locuinţelor terminate relevă faptul că, în primul trimestru al acestui an, numărul locuinţelor terminate din fondurile private a crescut cu 2633 locuinţe comparativ cu perioada similară a anului trecut.

 

Citeşte mai mult...
 
Evoluţia preţului apartamentelor cu trei camere din Bucureşti, în luna martie PDF Imprimare Email
Luni, 04 Aprilie 2016 07:47


         

    Conform  MEDIAFAX,preţul mediu solicitat pentru apartamentele vechi cu trei camere din Bucureşti a crescut în luna martie, pentru a doua oară consecutiv de la începutul anului, atingând o medie de circa 78.900 de euro, potrivit Indexului imobiliar al ZF, realizat în colaborare Coldwell Bankers.

    Preţul mediu a crescut cu 2% faţă de luna anterioară şi cu 5% faţă de martie 2015. Potrivit analiştilor de la Coldwell Banker, creşterea este atât de mare faţă de 2015 deoarece în luna martie a anului trecut s-a atins media cea mai mică din an, rezultând astfel şi avansul semnificativ.

     Singurele cartiere în care apartamentele s-au ieftinit în martie faţă de februarie au fost Berceni şi Vitan Mall, cu 3%, respectiv 1%. De partea cealaltă, cea mai mare creştere a fost punctată de Drumul Taberei, unde apartamentele cu trei camere s-au scumpit cu 13%, sau 8.000 de euro, la 68.000 de euro.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 26

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar