Total Media News

Imobiliar
Apartament de INCHIRIAT PDF Imprimare
Marţi, 25 Aprilie 2017 14:25

De inchiriat

Apartament in Bucuresti

 

 

                                   
Strada intrarea spătarului nr 3.
Suprafața ultila 102 mp, etajul 2- 4 camere, 3 bai, balcon.

La demisol o camera și un grup sanitar ( cu acces dintr un hol comun) + garaj.

Chirie lunara : 1000 Euro

 

Citeşte mai mult...
 
INS: În mai, numărul autorizaţiilor de construire pentru clădiri rezidenţiale a scăzut PDF Imprimare
Vineri, 01 Iulie 2016 16:01


                              


     Conform  MEDIAFAX, in luna mai au fost eliberate 3.707 de autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, în scădere cu 0,9% faţă de luna aprilie şi în creştere cu 1,5% comparativ cu perioada similară a anului trecut, potrivit datelor anunţate miercuri de Institutul Naţional de Statistică (INS).

      Distribuţia în profil regional pentru mai comparativ cu luna aprilie a acestui an evidenţiază o scădere a numărului de autorizaţii de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale în urmatoarele regiuni de dezvoltare: Nord-Vest (-86 autorizaţii), Nord-Est (-72), Sud-Muntenia (-34) şi Vest (-24).

      Creşteri s-au înregistrat în regiunile Bucureşti-Ilfov(+140 autorizaţii), Sud-Vest Oltenia (+21), Centru (+19) şi Sud-Est (+3).

 

Citeşte mai mult...
 
INS: Construcţiile de locuinţe au crescut cu 25,5% în primul trimestru PDF Imprimare
Miercuri, 08 Iunie 2016 07:43

 

                                      


    Conform  MEDIAFAX,in primul trimestru au fost date în folosinţă 11590 locuinţe, în creştere cu 2358 locuinţe faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS).
Pe medii de rezidenţă, cele mai multe au fost construite în mediul urban, respectiv 58,4%.

Repartiţia pe fonduri de finanţare a locuinţelor terminate relevă faptul că, în primul trimestru al acestui an, numărul locuinţelor terminate din fondurile private a crescut cu 2633 locuinţe comparativ cu perioada similară a anului trecut.

 

Citeşte mai mult...
 
Evoluţia preţului apartamentelor cu trei camere din Bucureşti, în luna martie PDF Imprimare
Luni, 04 Aprilie 2016 07:47


         

    Conform  MEDIAFAX,preţul mediu solicitat pentru apartamentele vechi cu trei camere din Bucureşti a crescut în luna martie, pentru a doua oară consecutiv de la începutul anului, atingând o medie de circa 78.900 de euro, potrivit Indexului imobiliar al ZF, realizat în colaborare Coldwell Bankers.

    Preţul mediu a crescut cu 2% faţă de luna anterioară şi cu 5% faţă de martie 2015. Potrivit analiştilor de la Coldwell Banker, creşterea este atât de mare faţă de 2015 deoarece în luna martie a anului trecut s-a atins media cea mai mică din an, rezultând astfel şi avansul semnificativ.

     Singurele cartiere în care apartamentele s-au ieftinit în martie faţă de februarie au fost Berceni şi Vitan Mall, cu 3%, respectiv 1%. De partea cealaltă, cea mai mare creştere a fost punctată de Drumul Taberei, unde apartamentele cu trei camere s-au scumpit cu 13%, sau 8.000 de euro, la 68.000 de euro.

 

Citeşte mai mult...
 
Casa de 1000 de EURO PDF Imprimare
Miercuri, 20 Ianuarie 2016 17:35

Are 75 de metri pătraţi şi rezistă şi 100 de ani

Casă din baloţi de paie

Arhitectul braşovean Bogdan Mureşan a proiectat mai multe locuinţe din baloţi de paie, al căror preţ este de doar 1000 de euro. Specialistul aduce în România un concept folosit deja la scară largă în America.

Obiceiul construirii caselor din paie datează încă din Paleolitic în zona Africii, scrie adevarul.ro. Baloţii au început să fie folosiţi ca material de construcţie la scară largă începând cu anul 1850 în Nebraska (SUA) când s-a inventat presa de balotat. Există încă în picioare o casă construită în SUA acum 100 de ani.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 9 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar