Total Media News

IT
GOCLEVER lanseaza ultimul model de tableta: TAB A971 PDF Imprimare
Luni, 25 Iunie 2012 19:26

   Goclever Technology prezinta in mod oficial noua sa tableta dotata cu cel mai recent sistem de operare Android 4.0.3 - GOCLEVER TAB A971.

                                 

   GOCLEVER TAB A971 este o tableta profesionala echipata cu un ecran a capacitiv multi-touch 9.7-inch avand rezolutia 1024 x 768 si format 4:3, care face dispozitivul ideal pentru navigare pe internet si citire carti online.

Citeşte mai mult...
 
HTC ne da primele detalii referitoare la propriile terminale cu Windows Phone 8 PDF Imprimare
Vineri, 22 Iunie 2012 07:40

     Pe langa Nokia, HTC este unul dintre cei mai importanti suporteri ai platformei mobile a celor de la Microsoft iar acest lucru nu pare sa se schimbe odata cu noua versiune a platformei – Windows Phone 8.

                  

   Dupa evenimentul de ieri in care am aflat primele elemente, mai mult sau mai putin spectaculoase, legate de Windows Phone 8, HTC s-a grabit sa faca oficiale primele detalii pentru urmatoarea generatie de smartphone-uri propulsate de noul OS Microsoft.

 

           

Citeşte mai mult...
 
Conecteaza-te fara limite , oriunde si oricand ! – Cisco Borderless Networks PDF Imprimare
Miercuri, 20 Iunie 2012 09:49

    Avem plăcerea de a vă invita joi, 5 iulie, la un eveniment de business organizat de Cisco în colaborare cu partenerul local, CG&GC HiTech Solutions. Conferința va avea loc în Oradea la Hotel Ramada, începând cu ora 9 a dimineții.

             

   Evenimentul se adresează atât directorilor de companii, cât și managerilor IT. Punctul central al conferinței îl reprezintă arhitectura Cisco Borderless Networks, o soluție care vă permite să conectați pe oricine, de oriunde, folosind orice dispozitiv şi în orice moment.

Citeşte mai mult...
 
Departamentul de Stat al SUA: “iPad-ul are mari probleme de securitate” PDF Imprimare
Sâmbătă, 16 Iunie 2012 20:05
           

           Daca am pleca de la premisa ca nimic nu este mai definitoriu pentru succesul unui dispozitiv decat decizia de adoptie a unei institutii guvernamentale, iPad-ul ar fi inregistrat acum primul esec in SUA.

                                   

           Departamentul de Stat al SUA are, printre altele, sarcina de a trimite in diverse tari carti, cu scopul declarat de a spori invatarea limbii engleze. Incercand sa intre in secolul 21, printr-o adoptie sporita a tehnologiei moderne, aceeasi institutie a decis ca vrea sa faca trecerea la cititoare de carti in format electronic, cu scopul de a indeplini aceeasi sarcina.

Citeşte mai mult...
 
Asus O!Play Media Pro: Player complet, la purtator PDF Imprimare
Vineri, 15 Iunie 2012 17:16

                     Daca in urma cu ceva timp ne-am jucat cu Asus O!

    Play TV Pro si am ramas placut impresionati, astazi a venit timpul sa analizam cel mai nou membru din familia media playerelor Asus: O!Play Media Pro.

                     Asus O!Play Media Pro: Player complet, la purtator [REVIEW]

     Acesta se vrea a fi un player capabil sa transforme orice televizor banal intr-un adevarat Smart TV, fara prea mari batai de cap. Oare reuseste noua jucarie Asus reuseste sa suplineasca functiile unui asa-zis televizor „inteligent” dedicat?

Vedem.

                  

Citeşte mai mult...
 


Pagina 54 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT