Total Media News

IT
Samsung GALAXY S III se lanseaza in Romania PDF Imprimare
Joi, 17 Mai 2012 19:26

Samsung Electronics Romania anunta lansarea pe piata locala ce modelului GALAXY S III, cu un display HD Sumer AMOLED de 4,8 inci si camera de 8 MP, informeaza un comunicat emis de Bortun-Olteanu.

                                                     

Smartphone-ul este disponibil in momentul de fata in culorile Pepper Blue si Marble White, insa Samsung va lansa o varietate mai larga de optiuni de culoare si poate fi achizitionat din magazinele partenere Samsung incepand cu sfarsitul lunii mai.

Citeşte mai mult...
 
Lenovo asteapta vanzari de 0,5 mil. euro in 2012 de la primul sau magazin exclusivist din Romania PDF Imprimare
Joi, 17 Mai 2012 14:57

Lenovo, al doilea producator de PC-uri din lume, a deschis miercuri primul magazin dedicat in exclusivitate produselor proprii, in Bucuresti, dupa o investitie de zeci de mii de euro, a declarat Aurel Netin, director general Lenovo Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Netin a mentionat ca investitia include amenajarea magazinului, mobilierul, dar si echipamentele demo.Lenovo Exclusiv Store, aflat in apropiere de Piata Unirii din Capitala, este dezvoltat in parteneriat cu Eurosoft Computers. Simultan, s-a lansat si magazinul online lenovoexclusiv.ro."Un astfel de magazin a fost deschis anul trecut si la Sofia, Bulgaria. De asemenea, in Europa de Sud-Est mai sunt magazine similare deschise in orase precum Bratislava, Praga, Liubliana, Belgrad si altele", a mentionat Aurel Netin.


Citeşte mai mult...
 
Kodak detinea… un reactor nuclear secret in pivnita! PDF Imprimare
Marţi, 15 Mai 2012 07:23

De ce ar avea nevoie Kodak de un reactor nuclear?

                         

Sau, mai bine-zis, cum de a reusit sa detina un astfel de dispozitiv, avand in vedere ca singurul care poate lucra cu uraniul este departamentul de aparare al statului?

Citeşte mai mult...
 
BlackBerry 7 a primit votul Ministerului Apararii din SUA – este securizat PDF Imprimare
Vineri, 11 Mai 2012 07:07

Chiar daca pe partea utilizatorilor casnici mai sunt multe de lamurit in ceea ce priveste popularitatea platformei, BlackBerry se pare ca a castigat un grup de fani care conteaza.

                              

Zilele trecute, Armata Americana si Ministerul Apararii din SUA au testat terminalele BlackBerry 7 si le-au confirmat ca fiind de incredere, perfecte pentru angajatii respectivelor institutii.

 

Citeşte mai mult...
 
Samsung Galaxy S III a fost desemnat telefonul oficial al Olimpiadei 2012 PDF Imprimare
Miercuri, 09 Mai 2012 14:42

Samsung Visa, ambii sponsori ai jocurilor olimpice, au declarat ca noul model Samsung Galaxy S III va fi telefonul oficial al Olimpiadei de anul acesta de la Londra. Modelul va fi fabricat intr-o editie limitata, fiind distribuit doar atletilor si unor persoane special desemnate.

                                     

Visa va instala pe noile terminale aplicatia payWave ce va permite oricarui posesor al noului model sa isi plateasca cumparaturile prin NFC atat in Satul Olimpic cat si in alte locatii din Londra.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 59 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT