Total Media News

Financiar
Statul va înfiinţa o bancă de dezvoltare şi investiţii ,si CEC se va dezvolta PDF Imprimare Email
Duminică, 02 Iulie 2017 16:48

                          

    Conform  mediafax.ro,Noul program de guvernare: Statul va înfiinţa o bancă de dezvoltare şi investiţii

    "Cel târziu la 1 ianuarie 2018 vom înfiinţa o Bancă de Dezvoltare şi Investiţii", prevede, între altele, noul program de guvernare, scrie Ziarul Financiar.

     La rândul său, CEC Bank îşi va extinde aria de acţiune pentru IMM-uri şi în domeniul agriculturii, astfel încât instituţia să poată să susţină programele naţionale dezvoltate în parteneriat cu Guvernul României, dar şi pentru a putea finanţa mult mai mult întreprinderile mici şi mijlocii din IT, turism, construcţii, servicii, industria prelucrătoare, meşteşuguri etc precum şi fermierii sau pe cei care doresc să investească în agricultură, potrivit zf.ro.

 

Citeşte mai mult...
 
Modificări ale proiectului de Cod Fiscal vor intra curând în vigoare PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 Iunie 2017 15:38

 

                      

    Modificarea procedurii privind impozitul specific pentru microîntreprinderi şi eliminarea condiţionării înregistrării în scopuri de TVA pentru societăţi sunt câteva dintre modificările la proiectul de Cod Fiscal ce îşi vor face efectele începând din a doua parte a acestui an.

    Impozitul specific este plătit de operatorii economici care îşi desfăşoară activitatea în industria turistică: hoteluri şi pensiuni sau alte facilităţi de cazare, baruri şi restaurante. Acesta a fost introdus în legislaţie în toamna anului trecut, cu aplicare de la 1 ianuarie 2017.

 

Citeşte mai mult...
 
In Romania a crescut spectaculos costul Fortei de Munca in Trim. I 2017 PDF Imprimare Email
Luni, 19 Iunie 2017 16:23

 

                                       

     România a înregistrat cea mai mare rată a creşterii costului orar al forţei de muncă dintre ţările Uniunii Europene, în primul trimestru din 2017, în contextul în care la 1 februarie s-a majorat salariul minim brut pe economie de la 1.250 de lei la 1.450 de lei, potrivit Eurostat.n primul trimestru din 2017, cele mai mari creşteri ale costului orar al forţei de muncă pentru toată economia au fost înregistrate în România (17,2%), Ungaria (11,7%), Bulgaria (10,1%), Lituania (9,9%) şi Letonia (9,1%). Cele mai mari scăderi au fost raportate în Finlanda (2,7%), Luxembourg şi Olanda (ambele 0,1%).

     Costul orar al forţei de muncă a crescut cu 1,5% în zona euro şi cu 1,7% în Uniunea Europeană, în primul trimestru din 2017, faţă de acelaşi trimestru al anului trecut.

 

Citeşte mai mult...
 
Ziua Naţională a Investiţiilor PDF Imprimare Email
Luni, 15 Mai 2017 12:19

 

  Conform  mediafax.ro,Bursa de Valori Bucureşti (BVB), împreună cu partenerii săi din sectorul financiar susţin instituirea Zilei Naţionale a Investiţiilor în fiecare an pe 15 mai, prilej cu care investitorii pot afla dacă deţin acţiuni pe piaţa de capital şi care este valoarea acestora.

   În acest an, BVB a pregătit o serie de iniţiative şi evenimente menite să încurajeze investiţiile românilor şi să contribuie la creşterea nivelului de educaţie financiară.

    Pentru a marca Ziua Naţională a Investiţiilor, Bursa de Valori Bucureşti propune:
- O petiţie online prin care ziua de 15 mai să fie declarată Zi Naţională a Investiţiilor, care poate fi semnată pe www.primainvestitie.ro şi va susţine ulterior o iniţiativă legislativă în acest sens;

- Organizarea unei noi ediţii a Târgului de servicii financiare şi educaţie „Banii Tăi Expo”, care va avea loc pe 14 şi 15 mai şi este organizat după un nou format la terasa Promenada Mall, Calea Floreasca 246B, Bucureşti. Evenimentul va include două zile de seminarii şi consultanţă gratuită, alături de alte momente de interes pentru publicul larg;

  

 

Citeşte mai mult...
 
Rezultatele BCR în anul 2016 PDF Imprimare Email
Vineri, 05 Mai 2017 10:43


                                

Repere1:

  •  În anul 2016, BCR a acordat clienţilor retail şi corporate 8,8 miliarde LEI credite noi.
  • BCR are o strategie solidă pentru toate segmentele de clienţi ancorată în accesibilitate extinsă a serviciilor – comisioane zero la retragerile de numerar la bancomatele proprii, cont de bază gratuit.
  • Banca a atins un număr de 200.000 de clienţi cărora le-a oferit soluţii de reducere a sarcinii financiare, în timp ce şi-a extins treptat programele de educaţie financiară.
  • Rata creditelor neperfomante a scăzut la 11,8% faţă de 20,2% în decembrie 2015; gradul de acoperire a creditelor neperformante cu provizioane s-a ridicat la 85,3% în decembrie 2016.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 52

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Economie