Total Media News

Financiar
Euro, la un nou maxim istoric. De ce a ajuns leul atat de slab PDF Imprimare
Sâmbătă, 17 Martie 2012 17:21

Moneda nationala s-a depreciat vineri, cursul anuntat de Banca Nationala a Romaniei (BNR) ajungand la un nou maxim istoric. Astfel, cursul valutar a crescut cu 1,11 bani, pana la 4,3783 lei/euro

Maximul istoric precedent a fost de 4,3688 lei/euro, inregistrat pe 30 iunie 2010.Joi, cursul oficial a fost de 4,3672 lei/euro.In raport cu dolarul, leul s-a depreciat cu 0,66 bani, pana la 3,3544 lei/dolari.
Cursul valutar a ajuns vineri la un nou maxim istoric, de 4,3783 lei pentru un euro. Vezi care sunt principalele motive care au dus la deprecierea drastica a monedei nationale.

Citeşte mai mult...
 
Companiile își doresc sisteme fiscale simple și predictibile PDF Imprimare
Sâmbătă, 10 Martie 2012 17:28

Companiile își doresc sisteme fiscale simple și predictibile, s-a afirmat în cadrul celei de-a 7-a ediții a Conferinței Regionale de Fiscalitate desfășurată la Praga (7 martie 2012)

Praga, 7 martie 2012 – A 7-a editie a Conferinței Regionale de Fiscalitate, organizată în fiecare an de către o altă Cameră Americană de Comerț din regiunea Europei centrale și de est a avut loc la Praga, sub coordonarea Camerei Americane de Comerț în Republica Cehă.

Citeşte mai mult...
 
Cum poate scapa statul din menghina FMI-banci PDF Imprimare
Marţi, 28 Februarie 2012 15:09

Romania ar putea depasi, macar in parte, problemele financiare, daca ar lansa obligatiuni pentru populatie, la fel cum a facut-o pana in 2005, afirma oamenii de afaceri citati de DailyBusiness.ro. Statul ar impusca doi iepuri dintr-o data.

Pe de o parte, ar face rost de bani fara sa mai depinda de banci si FMI, si asta pentru ca fiind garantate, titlurile s-ar vinde bine. Pe de alta, ar scoate la lumina macar o parte din  "economia neagra".In teorie, afacerea suna bine.

Citeşte mai mult...
 
Europa de Est continuă să fie expusă la riscul unei crize de creditare PDF Imprimare
Sâmbătă, 25 Februarie 2012 13:35

În condiţiile în care băncile occidentale reduc finanţarea pentru a respecta reglementările mai stricte referitoare la capital, chiar şi după ce Banca Centrală Europeană (BCE) le-a oferit împrumuturi avantajoase, Europa de Est continuă să fie expusă riscului unei crize de creditare, potrivit Băncii Europeane pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

     

Criza datoriilor din zona euro s-a extins în estul continentului prin legăturile comerciale şi bancare, afectând redresarea Europei emergente din recesiunea din 2009.

Citeşte mai mult...
 
Cum ar putea România să piardă fonduri UE de peste o sută de milioane de euro PDF Imprimare
Duminică, 19 Februarie 2012 08:44
         

Ministrul pentru Afaceri Europene Leonard Orban a declarat vineri pentru Realitatea TV că, în cel mai rău scenariu, România riscă să piardă peste o sută de milioane de dolari, din cauza deficienţelor majore descoperite la sistemul de management şi control al Programului operaţional dezvoltarea resurselor umane, în valoare  totală de 3,5 miliarde de euro.

 

            

"Cel mai rău scenariu ar fi ca această procedură de întrerupere să se transforme în una de suspendare. Ceea ce ar însemna că nu am mai putea să facem plăţi pe şase luni către Comisia Europeană", a spus Orban. Întrebat care ar fi suma pierdută de România în acest caz, ministrul a spus că este vorba de "mai mult de o sută de milioane de euro".

Citeşte mai mult...
 


Pagina 70 din 75

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Economie