Total Media News

Financiar
Informare privind noile reglementări ale Băncii Naţionale a Austriei PDF Imprimare Email
Joi, 26 Ianuarie 2012 14:25

 

    Preşedintele Raiffeisen Bank, Steven Cornelis van Groningen, l-a informat joi pe şeful statului, Traian Băsescu, cu privire la noile reglementări ale Băncii Naţionale a Austriei referitoare la cerinţele de capital şi lichiditate, el apreciind că impactul acestora va fi nesemnificativ pentru România.

                        

    "Preşedintele României a fost informat cu privire la noile reglementări ale Băncii Naţionale a Austriei cu privire la cerinţele de capital şi lichiditate, domnul van Groningen apreciind că impactul acestor reglementări va fi nesemnificativ pentru România", se precizează într-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

 

Citeşte mai mult...
 
Dobanzile la leu coboara spre minimele de la inceputul crizei PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Ianuarie 2012 09:14

Dobanzile interbancare afisate de bancile locale pentru depozitele cu scadenta la o zi au coborat sub rata facilitatii de depozit de la BNR, de 1,75%, si au atins cel mai redus nivel de la inceputul crizei, toamna lui 2008, pe fondul excedentului de lichiditate din piata, scrie Mediafax.


Dobanzile la depozitele plasate (ROBID) si atrase (ROBOR) pe o zi au coborat joi, la 1,71 - 2,21%, pe fondul excesului de lichiditate din piata interbacara.

"Dobanzile pe piata interbancara au inceput sa scada abrupt de la inceputul anului. Ratele la depozitele de o zi sunt acum la cel mai redus nivel de la inceputul crizei si de trei ori mai mici decat la mijlocul lui noiembrie 2011. Dobanzile pe termene mai lungi au scazut de asemenea cu un punct procentual. Cea de-a doua reducere a dobanzii de politica monetara operata de BNR a determinat o schimbare a asteptarilor pe piata interbancara. In prezent, cei mai multi participanti pe piata se asteapta la continuarea reducerii de dobanda, de aceea dobanzile au scazut cu mai mult decat cele 0,5 puncte procentuale cat reprezinta taierea dobanzii la BNR", a declarat Ciprian Mihai, seful departamentului piata valutara si derivative din cadrul Volksbank.

Citeşte mai mult...
 
Topul tarilor UE in functie de veniturile din taxe si impozite PDF Imprimare Email
Duminică, 15 Ianuarie 2012 08:27

Romania a inregistrat in ultimii 12 ani o crestere de peste trei ori a veniturilor bugetare din impozite si taxe, de la un nivel de 10,5 miliarde euro la 34,3 miliarde euro. Potrivit Eurostat, Romania se afla pe locul 24 din 27 de state din Uniunea Europeana (UE) in functie de nivelul veniturilor din impozite si taxe raportate la Produsul Intern Brut (PIB).

Citeşte mai mult...
 
Nivelul de impozitare in Romania! Stiati ca? PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 08:32

BS Professional Solutions este prima companie locala care ofera servicii integrate de consultanta juridica (prin avocatii colaboratori IBS) si fiscala. In medie 43% din cheltuielile salariale reprezinta obligatii fiscale si doar 57% salariul net care ajunge la angajat?

 

                    
Valoarea adaugata (ca diferenta intre vanzarile si achizitiile entitatii fiscale) este impozitata cu 24%?
Profitul si venitul net este impozitat cu 16%?
Impozitele totale pe profit si pe dividendele platite persoanelor fizice duc la impozitarea efectiva a profitului la o rata de 29,44%?

 

Citeşte mai mult...
 
Banca Comercială Feroviara deschide a 18-a unitate teritorială PDF Imprimare Email
Joi, 05 Ianuarie 2012 08:35

Banca Comerciala Feroviara a  inagurat   pe 09 decembrie 2011 prima unitate operationala din Constanta, în Bulevardul Mamaia numarul 176 bis şi va fi deschisă zilnic între orele 9.00 şi 17.30.

 

   

Numarul unitatilor Banca Comercială Feroviara se ridica pana in acest moment la 18 unitati teritoriale active. Unitatile Banca Comercială Feroviara oferă clienţilor, persoane fizice şi juridice, o gamă variată şi atractivă de produse şi servicii, în lei şi în valută, inclusiv soluţii personalizate şi flexibile, la standarde ridicate de calitate.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 49 din 52

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Economie