Total Media News

Companii
Caterpillar Inc. si Electroputere VFU Craiova vor construi locomotive PDF Imprimare Email
Joi, 22 Mai 2014 12:40

      Caterpillar Inc., cel mai mai mare producator de motoare din Statele Unite ale Americii, si Electroputere VFU Craiova, membru al Grampet Group, au pus bazele unui parteneriat strategic pentru constructia si dezvoltarea de noi locomotive.

                    

    Grampet Group, cel mai mare holding feroviar privat din Europa Centrala si de Sud-Est, si Caterpillar Inc., cel mai mai mare producator de motoare din Statele Unite ale Americii, au pus bazele unui parteneriat strategic pentru constructia si dezvoltare de noi locomotive. 

   Cele doua societati au colaborat in ultimul an pentru dezvoltarea unei noi Locomotive Diesel Hidraulice de 1260 Cai Putere, care a fost produsa la Electroputere VFU Craiova, urmand sa continue parteneriatul pentru dezvoltarea unei locomotive si mai puternice. Evenimentul de lansare a noii locomotive a avut loc marti, 20 mai, in prezenta dlui Allen Helton, manager in cadrul Caterpillar Inc.

Citeşte mai mult...
 
PADAROM SRL PDF Imprimare Email
Duminică, 18 Mai 2014 18:21

           Padarom investeste in calitatea serviciilor oferite clientilor sai.

                                                                 

   Colaborarea cu firmele de intretinere a cladirilor, fie ca e vorba de servicii profesionale de curatenie sau de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie trebuie sa aiba la baza principiile calitatii depline a serviciilor prestate, principiile seriozitatii si profesionalismului personalului angajat in operatiunile desfasurate.

   Personalul nostru este antrenat pentru a raspunde prompt si intr-un mod profesionist solicitarilor dumneavoastra.
    Experienta vasta acumulata din existenta pe piata de profil ne ofera posibilitatea de a presta pentru dumneavoastra servicii de cea mai buna calitate.

Activitati Padarom: Deratizare ,Desinsectie, Dezinfectie ,Tratamente fitosanitare, Curatenie profesionala

Pentru dezinfectie utilizam substante avizate de firma PRO SAN Laborator de Profilaxie Sanitara. Produsele au puternica actiune virucida, bactericida, fungicida, algicida
Produsele pe care le utilizam pentru dezinsectie sunt de maxima eficienta, produse de firmele: BAYER ENVIRONMENTAL SCIENCE - Franta; COLKIM -Italia; INDUSTRILA CHIMICA - Italia
Substantele sunt inodore si nu sunt toxice pentru oameni si animale. Toate substantele pe care le utilizam in activitate de dezinsectie se gasesc pe Lista produselor pesticide avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar - umana. Metodele folosite la dezinsectie sunt: stropire si aplicare de gel.
Spectru de actiune pentru dezinsectie: gandaci de bucatarie, furnici, muste, tantari, purici, plosnite, paduchi, paienjeni. molii, daunatori depozite, larve. Operatiunea de dezinsectie se efectueaza atat in spatiile interioare (cladiri publice, hoteluri, unitati de alimentatie publica, locuinte, unitati de invatamant, depozite, etc.), cat si in cele exterioare.

Citeşte mai mult...
 
RIO BUCOVINA - triplarea profitabilitatii si o crestere cu 8% a cifrei de afaceri în 2013 PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 05 Aprilie 2014 21:39

      Liderul   apei  plate îmbuteliate din București și al treilea jucător de pe piața din România, Rio Bucovina, a înregistrat în cursul anului 2013 triplarea profitabilității și o creștere a cifrei de afaceri cu 8% față de 2012.

                    

    Anul 2013 a reprezentat pentru Rio Bucovina consolidarea poziției de lider pe piața din București, concomitent cu realizarea investițiilor majore în modernizarea liniei de producție de la fabrica Vatra Dornei și achiziționarea fabricii de la Giurgiu.

   Rio Bucovina a înregistrat în 2013 triplarea profitului și majorarea cifrei de afaceri cu 8% față de anul 2012, deși trendul pieței de apă îmbuteliată din România în volum a fost unul descendent, înregistrând o scădere cu 4 procente în perioada DJ13-ON13 față de perioada similară a anului precedent (*calcule bazate pe datele AC Nielsen din Retail Index Service, pentru Total România , Copyright A© 2014, The Nielsen Company).

Citeşte mai mult...
 
SOCAR Romania a patruns si in Bucuresti PDF Imprimare Email
Vineri, 14 Februarie 2014 17:55

       Dupa  ce  pe   13 februarie 2014, compania SOCAR   a  inaugurat 4 staţii de alimentare cu carburant situate în oraşele: Buzău (şoseaua Nordului), Focşani (str. Cuza Vodă), Bacău (str. Republicii 139) şi Adjud (str. Republicii), astazi  la  ora  14,00   s-a  inagurat  prima  statie  SOCAR  in  Bucuresti.

         

    Aceasta  prima  benzinarie  SOCAR   din  Bucuresti  este amplasata pe Soseaua de Centura a Bucurestiului, in comuna Chiajna la numarul 1 bis.  

Citeşte mai mult...
 
Grupul Praktiker cauta cumparatori pentru operatiunile din Romania PDF Imprimare Email
Marţi, 11 Februarie 2014 20:00

      Grupul german Praktiker caută cumpărători pentru operaţiunile din România, unde deţine 27 de magazine şi a avut, în 2012, vânzări de 142 milioane de euro.

                                        

   "O casă de insolvenţă din România a fost desemnată pentru a vinde afacerile Praktiker de pe piaţa românească, companie care are în proiectul nostru un magazin de dimensiuni mari. În prezent sunt în desfăşurare negocierile pentru restructurarea contractului de închiriere şi pentru recuperarea datoriilor legate de chirii şi de costuri de întreţinere", se arată într-un raport al European Convergence Development Company, unul dintre acţionarii parcului de retail Era Shopping Centre din Iaşi.

    Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii Praktiker nu au comentat informaţia.

    Grupul german s-a confruntat în ultimii ani cu dificultăţi, astfel că la finele anului 2011 a anunţat că va închide magazine în Germania, că renunţă la piaţa din Albania şi că are în vedere evaluarea operaţiunilor internaţionale. În 2012, firma austriacă de inverstiţii Maseltov, cel mai mare acţionar al grupului german Praktiker, a comunicat că vrea ca retailerul de bricolaj să se retragă din Europa de Est. Ulterior, reprezentanţii Praktiker au susţinut că retailerul nu are în plan să renunţe la filiale importante, precum cea din România.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 29

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Companii