Total Media News

Companii
Orarul de functionare al firmelor PDF Imprimare
Luni, 16 Septembrie 2019 14:16

 

 

   O  intrebare  simpla  :  DE  CE  TREBUIE  sa  aiba  ( o  firma  particulara )  aprobare   de  la  primarie   ptr.  Orar  de  functionare    ??

MONITORUL OFICIAL AL MUNICIPIULUI BUCUREŞTI
Anul XII, Nr. 12Decembrie2016
SUMAR
Primăria Municipiului Bucureşti2
Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti13
Consiliul General al Municipiului Bucureşti14
Consiliul Local Sector 1/Primăria Sectorului 1
90Consiliul Local Sector 2/
Primăria Sectorului 2
91Consiliul Local Sector 3/
Primăria Sectorului 3
127Consiliul Local Sector 4/
Primăria Sectorului 4
128Consiliul Local Sector 5/
Primăria Sectorului 5
180Consiliul Local Sector 6/
Primăria Sectorului 6
181Servicii publice descentralizate236

140

Citeşte mai mult...
 
Cum a ramas unul dintre cei mai mari antreprenori români fara un imperiu PDF Imprimare
Luni, 17 Decembrie 2018 14:30
                                               Imagine similară
    Isi  mai  aminteste  cineva  de  anvelopele  MONTANA  ?
    Faptul  ca  TOFAN Grup  facea  EXPORT  o  fi  "deranjat"  pe  cineva  ?
    Faptul  ca  TOFAN  Grup   avea  un  institut  de  cercetari  ( care  facea  probe  ptr. anvelope  de  curse  - se  vorbeste  in  piata ...)  o  fi  "deranjat "  pe  cineva  ?
   

    Conform  businessmagazin.ro,  Cei mai mulţi antreprenori romani preferă să controleze cu o mână de fier firmele pe care le-au construit, chiar dacă apar din când în când şi încercări de a delega conducerea companiei. Poate că aventurile riscante ale câtorva antreprenori joacă un rol esenţial în această preferinţă clară de a păstra frâiele companiei în propriiile mâini.

    O poveste cu adevărat spectaculoasă are omul de afaceri Gelu Tofan, care era în anii 90 şi la începutul anilor 2000 unul dintre cei mai importanţi antreprenori din România. Grupul Tofan opera mai multe firme, majoriatea din industria anvelopelor auto, cu o cifră de afaceri netă de circa 600 de milioane de dolari; 16.000 de oameni lucrau în cadrul grupului.


Citeşte mai mult...
 
UNTRR solicită Guvernului, MFP și MT respectarea legislației privind restituirea supraaacizei, PDF Imprimare
Joi, 29 Noiembrie 2018 09:54
                             No automatic alt text available.
    Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) solicită Guvernului, Ministerului Finanțelor Publice (MFP) și Ministerului Transporturilor (MT) respectarea OUG 25/2018 și HG 549/2018 privind condițiile, procedura și termenele de restituire a unei părți din supraacciza la motorină, în caz contrar transportatorii rutieri români vor declanșa proteste în linie cu cele din Bulgaria și Franța.

     Firmele de transport rutier din România stau cu dosarele depuse pentru restituirea supraaccizei, însă blocajul instituțional nu permite realizarea de plăți către transportatorii rutieri.

Potrivit legislației, administratorul schemei trebuie să soluționeze cererile de restituire în termen de maximum 35 de zile lucrătoare de la data depunerii cererii.

 

Citeşte mai mult...
 
Asociația Oamenilor de Afaceri din România despre creșterea salariilor PDF Imprimare
Luni, 22 Octombrie 2018 14:31
    Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania
  
           Față de pozițiile publice exprimate de reprezentanții sindicatelor, de analiștii economici și de oamenii politici în legătură cu posibila înghețare a salariilor din sectorul bugetar în anul 2019, Asociația Oamenilor de Afaceri din România, denumită în continuare AOAR, își păstrează neschimbată poziția cu privire la efectele negative înregistrate în economie în urma adoptării unor măsuri administrative discreționare, de natură populistă.

            AOAR apreciază că, dincolo de concurența neloială făcută mediului privat, creșterea salariilor în administrația publică, sănătate și educație, fără aplicarea unor criterii de performantă, nu a dus la o îmbunătătire a acestor servicii pentru firme și cetățeni. 

            AOAR a atras atenția că măsurile de creștere a salariilor înainte de revizuirea temeinică a legislației relevante, în multe cazuri contradictorie (modificări frecvențe ale unor prevederi sau solicitarea aplicării unor prevederi în termene scurte, nerealiste), nu-și vor atinge scopul de interes public.  

 

Citeşte mai mult...
 
Masuri de sprijin pentru IMM-uri pentru digitalizare PDF Imprimare
Vineri, 20 Aprilie 2018 13:12
                 
  1. DIGITALIZAREA industriei europene

                       Provocări şi oportunităţi privind digitalizarea la nivel european:

  • necesiatea unor eforturi susținute cu politici, acțiuni și stimulări concrete pentru a reindustrializa Europa, pentru competitivitate și sustenabilitate, crearea de noi locuri de muncă și incluziune;
  • industria europeană reprezintă baza economiei și a bogăției Europei și se confruntă cu provocări majore datorită unor tendințe de globalizare și de inovare mai rapide;
  • digitalizarea producției industriale ajută la consolidarea rezilienței, a eficienței energetice și a utilizării eficiente a resurselor, a inovării, a sustenabilității și a competitivității economiilor noastre, transformând, astfel, modelele de afaceri, producția, produsele, procesele și crearea de valoare și afectând în mod fundamental echilibrul oportunităților și al provocărilor pentru industriile și lucrătorii europeni;
Citeşte mai mult...
 


Pagina 7 din 36

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Companii