Total Media News

Film
Globurile de Aur 2013: Argo și Les Miserables, cele mai bune filme PDF Imprimare
Luni, 14 Ianuarie 2013 08:42

             Cea de-a 70-a ediție a Globurilor de Aur a adus cu sine puține surprize și multe momente amuzante, gazdele sale, actrițele Tina Fey și Amy Poehler reușind să preia cu succes poziția deținută anul trecut de Ricky Gervais.

                               

           Premiile au fost împărțite echilibrat între favoriții galei, cu o mențiune specială pentru Ben Affleck (la modul figurat), care a luat acasă statueta pentru Cel mai bun regizor, după ce Academia Americană de Film l-a exclus de pe lista nominalizărilor la această categorie.

Citeşte mai mult...
 
Nominalizarile la Oscar pentru cel mai bun film PDF Imprimare
Joi, 10 Ianuarie 2013 17:36

            "Amour", de Michael Haneke, "Django Unchained", de Quentin Tarantino, şi "Zero Dark Thirty", de Kathryn Bigelow, se numără printre cele nouă lungmetraje nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film, ediţia din 2013, potrivit site-ului oficial al evenimentului.


          Nominalizările la premiile Academiei de film americane au fost făcute publice joi.

Citeşte mai mult...
 
Cele mai populare filme ale anului ! PDF Imprimare
Marţi, 01 Ianuarie 2013 16:29

    Istoria îi ţine minte numai pe învingători, prin urmare iată că lor le dedicăm şi unul dintre ultimele materiale ale anului. 2012 a fost un an fericit pentru cinematografele din România: s-au bătut recorduri, iar cifrele sunt mai bune decât în oricare an anterior. Află mai jos cu ce se poate lăuda industria cinematografică în ultimele 12 luni şi care sunt filmele ce s-au bucurat de popularitatea cinefililor din România. Atenţie, am luat în considerare mai degrabă numărul de bilete vândute şi nu preţul acestora, care avantajează producţiile 3D sau premierele IMAX.

 

    Campionul absolut al anului este fără nici cea mai mică umbră de îndoială Epoca de gheaţă 4: Continente în derivă. Lansat în iulie pe nu mai puţin de 67 de ecrane, animaţia 3D a reuşit să atragă în cinematografe aproape 360.000 de spectatori, un adevărat record recent pentru România.

 

Citeşte mai mult...
 
Filmul romanesc in 2012: Premii la Cannes, drame de familie si comedii romantice PDF Imprimare
Joi, 27 Decembrie 2012 20:04

        Regizorul Cristian Mungiu a fost din nou premiat la Festivalul de la Cannes, in 2012, pentru drama "Dupa dealuri", dar de data aceasta a schimbat Palme d'Or-ul cu premiul pentru scenariu al juriului, intr-un an in care filmul romanesc nu a dus lipsa nici de drame de familie si nici de comedii.

                                            

        De altfel, filmul "Dupa dealuri" a fost dublu premiat la Festivalul de la Cannes 2012, scrie Mediafax.   Lungmetrajul regizat de Cristian Mungiu a fost nominalizat si la premiile decernate de Academia de Film Europeana, dar si la premiile Satellite, acordate in cinematografia independenta din SUA.   Dar primul film selectat anul acesta la un festival de clasa A a fost "Toata lumea din familia noastra", de Radu Jude.

Citeşte mai mult...
 
Hobbitul: O calatorie neasteptata 3D PDF Imprimare
Miercuri, 12 Decembrie 2012 20:40

                     Regie Peter Jackson

                     Scenariu Peter Jackson Guillermo del Toro Philippa Boyens Fran Walsh J.R.R. Tolkien

                     Distributie Cate Blanchett, Martin Freeman, Elijah Wood, Ian McKellen, Orlando Bloom ,Hugo         Weaving,Evangeline Lilly, Luke Evans ,Andy Serkis

                                                     

                      Gen: Aventura,  Fantezie

Durata 170

Rating A.P -12

Anul 2012

Premiera
Din 14.12 pana la 20.12

Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 15

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Film