Total Media News

Film
Filmul de animatie "Croods" a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american PDF Imprimare
Sâmbătă, 30 Martie 2013 14:37

     Lungmetrajul de animatie "Croods", produs de studiourile Fox, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminica de compania Exhibitor Relations.
                                     
       Prezentand odiseea unei familii din preistorie care incearca sa isi asigure supravietuirea si beneficiind de vocile unor actori cunoscuti precum Nicolas Cage si Emma Stone, acest lungmetraj animat a obtinut incasari de 44,7 milioane de dolari de vineri pana duminica, scrie Mediafax.

Citeşte mai mult...
 
Filme din "Spatiu Feminin" la Instituto Cervantes PDF Imprimare
Luni, 25 Martie 2013 18:54

    Instituto Cervantes din Bucureşti organizează, sub titlul “Spaţiu Feminin”, în perioada 26 martie - 10 iunie, o serie de proiecţii de lungmetraje semnate de cele mai importante regizoare spaniole. Proiecţiile vor avea loc la Sala de Proiecţii a Instituto Cervantes (bd. Regina Elisabeta 38).

                        

      Filmul “Elisa K.” (2011) regizat de Judith Colell deschide aceasta serie de proiecţii în seara de 26 martie, ora 19:30. Proiecţia va avea loc în prezenţa regizoarei Judith Colell – vicepreşedinta Academiei Spaniole de Arte şi Ştiinţe Cinematografice şi va fi urmată de discuţii cu publicul. Filmul va rula in v.o. catalana si subtitrare in engleza. Intrarea este libera, pentru rezervări: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


     Judith Colell s-a nascut la Barcelonain 1968 si este licentiata in Istoria Artei,la Universitatea din Barcelona, si in Film,la Universitatea din NewYork. A regizat filmele “Nosotras” (2001), premiat printre altele la festivalurile de la Sitges, Lorca si Vitoria, “53 días de invierno” (2007), selectionat la Festivalul de Film dela San Sebastián, film pentru care a obtinut premiul pentru cea mai buna actritala Festivalul de la Toulouse si nominalizari la alte 10 premii Barcelona.

Citeşte mai mult...
 
Oscars 2013:Lista cistigatorilor Oscar PDF Imprimare
Luni, 25 Februarie 2013 07:21

       Ceremonia acordarii  premiilor Oscar  2013  a  avut   loc  duminică douăzeci și patru februarie, la Teatrul Dolby în Los Angeles și a  fost  transmisa live pe ABC în Statele Unite, precum și în mai mult de 225 de țări din întreaga lume.

                      
             

               Iata  lista  cu cistigatorii  premiilor  OSCAR  2013  :

Best Picture
"Beasts of the Southern Wild"
"Silver Linings Playbook"
"Zero Dark Thirty"
"Lincoln"
"Les Miserables"
"Life of Pi"
"Amour"
"Django Unchained"
"Argo" -- WINNER

Citeşte mai mult...
 
Filmul Pozitia copilului a luat Ursul de aur! PDF Imprimare
Duminică, 17 Februarie 2013 11:00

             Cea de-a 63-a ediţie a unuia dintre cele mai importante festivaluri ale lumii tocmai şi-a anunţat câştigătorii, iar Poziţia copilului, filmul regizat de Călin Peter Netzer, a câștigat marele premiu, Ursul de Aur!

                                       

Poziţia copilului ia Ursul de aur!

               Considerat unul dintre favoriţii acestei ediţii, filmul românesc a fost prezent pe locuri fruntaşe în topurile realizate de jurnaliştii acreditaţi şi iată că i-a impresionat şi pe cei şapte membri ai juriului condus de cineastul chinez Wong Kar Wai. Este o mare bucurie pentru România, care se bucură de succes nu doar la festivalul de la Cannes, ci confirmă din nou la Berlin, după ce Eu când vreau să fluier, fluier al lui Florin Şerban reuşea să câştige două premii din palmaresul anului 2010.

Citeşte mai mult...
 
Orasul coprupt - Digital PDF Imprimare
Vineri, 08 Februarie 2013 13:04

 

              Billy Taggart (Mark Wahlberg) este un politist dedicat, cu o cariera promitatoare pana intr-o noapte cand se vede implicat intr-un incident controversat. Primarul (Russell Crowe) reuseste sa il scape de inchisoare, insa Billy ramane fara slujba si este nevoit sa isi caute un alt mod de a-si castiga existenta devenind astfel detectiv particular.

                           
             Afacerea nu ii merge deloc bine, insa cand primarul ii ofera 50.000 de dolari pentru a o investiga pe sotia sa (Catherine Zeta Jones), fostul om al legii este convins ca va castiga foarte usor banii. Din pacate, situatia se complica rapid, iar cercetarile scot la iveala lucruri nu tocmai cinstite in care pare sa fie implicat primarul orasului. Pentru a-si demonstra nevinovatia si recastiga reputatia, Billy va trebui sa riste totul, inclusiv propria libertate.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 15

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Film