Total Media News

Cultura
Universitatea din București continuă evenimentele dedicate Centenarului Marii Uniri de la 1918 PDF Imprimare
Miercuri, 17 Ianuarie 2018 10:55

 

           

    Joi, 18 ianuarie 2018, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială a Universității din București (FSAS), în parteneriat cu Asociația Absolvenților Facultății de Sociologie și Asistență Socială, organizează masa rotunda cu tema „România Centenar: Identități și crize, națiunea și științele ei”. Evenimentul va avea loc începând cu ora 16:00, în Sala de Consiliu a FSAS (Bd. Schitu Măgureanu, nr. 9).

   Tematica pusă în discuție se va referi la amestecul de crize și oportunități pe care proiectul de nation building făcut posibil de anul 1918 l-a pus din punct de vedere identitar, social, dar și economic, politic și administrativ în fața unei societăți românești profund schimbate față de ce fusese înainte de Primul Război Mondial.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Cursuri de dezbateri în engleză pentru adolescenți PDF Imprimare
Vineri, 24 Noiembrie 2017 11:34

 

              

    Oferă-i copilului tău toate șansele pentru succes cu ajutorul dezbaterilor academice! Va exersa engleza, va învăța să vorbească în public și să fie mai convingător cu ajutorul unor traineri de top. Programează-i acum un interviu de înscriere:

Despre Debate @British

La Debate @British, clubul de dezbateri în limba engleză organizat alături de ARDOR Muntenia, elevii din clasele 7-12 au ocazia să învețe cum să își exprime mai bine ideile și să își dezvolte abilități esențiale de vorbire în public. 

Dezbaterile sunt un sport intelectual ideal pentru a-i dezvolta adolescentului tău gândirea analitică, abilitățile oratorice și spiritul de echipă, precum și nivelul de informare. 

Sunt o activitate foarte populară atât curricular, cât și extracurricular, în Marea Britanie și în alte țări din vestul Europei, și reprezintă un atu în portofoliul oricărui elev care vrea să studieze la o universitate de top din străinătate.

 

Citeşte mai mult...
 
lansarea ediției a două a volumului: „NICOLAE TITULESCU. POLITICA EXTERNĂ A ROMÂNIEI”. PDF Imprimare
Marţi, 21 Noiembrie 2017 20:01

           Eveniment special la Fundatie

                 Fundația Europeană Titulescu organizează luni, 20 Noiembrie 2017 începând cu ora 16:00, lansarea ediției a două a volumului: „NICOLAE TITULESCU. POLITICA EXTERNĂ A ROMÂNIEI”.

Cu alocuțiuni din partea:

E.S. dl. Teodor MELEȘCANU – Ministrul Afacerilor Externe
Prof. univ. dr. Ioan SCURTU

Moderator:
Prof. univ. dr. Adrian NĂSTASE – Președintele Fundației Europene Titulescu

Evenimentul este organizat cu sprijinul BIOFARM S.A. și va avea loc la Casa Titulescu, Șos. Kiseleff, nr. 47, sector 1, București.

Vă așteptăm!

Citeşte mai mult...
 
”Romantic Renderings of Selfhood in Classic American Literature”, PDF Imprimare
Miercuri, 21 Iunie 2017 15:02

 

               

    Sub auspiciile Editurii C. H. Beck, în condiţii grafice excelente, la 6 iunie 2017 a văzut lumina tiparului cartea Romantic Renderings of Selfhood in Classic American Literature, semnată de Anca Peiu, conferenţiar universitar doctor la Departamentul de Engleză al Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universităţii din Bucureşti.

    Cei unsprezece autori asupra cărora se concentrează eseurile doamnei Peiu sunt adevăraţi „părinţi” ai literaturii americane clasice, împreună afirmându-se pe harta literaturii universale: E. A. Poe, R. W. Emerson, H. D. Thoreau, Walt Whitman, Emily Dickinson, Washington Irving, James Fenimore Cooper, Nathaniel Hawthorne, Herman Melville, Mark Twain, Kate Chopin.

 

Citeşte mai mult...
 
Resurse noi pentru copii la biblioteca @British PDF Imprimare
Vineri, 26 Mai 2017 20:36

      

      Colecția   British Council   cuprinde peste 10.000 de volume, oferind astfel acces uşor la materiale de limba engleză și informații actuale din mai multe domenii: management, marketing, publicitate, relații publice, comunicare, IT, științe sociale, dezvoltare personală şi profesională, artă, ficţiune, etc., pentru copii, adolescenţi şi adulţi.

  La bibliotecă vei găsi și un număr impresionant de materiale-suport pentru examene (Cambridge, IELTS): de la manuale de curs, la volume de teste, materiale video si pachete complete de studiu. Cele mai multe parte dintre ele au incluse CD-uri audio pentru exerciții de ascultare.

Colecţia noastră mai cuprinde:

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 29

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Cultura