Total Media News

Cultura
Cursuri de dezbateri în engleză pentru adolescenți PDF Imprimare Email
Vineri, 24 Noiembrie 2017 11:34

 

              

    Oferă-i copilului tău toate șansele pentru succes cu ajutorul dezbaterilor academice! Va exersa engleza, va învăța să vorbească în public și să fie mai convingător cu ajutorul unor traineri de top. Programează-i acum un interviu de înscriere:

Despre Debate @British

La Debate @British, clubul de dezbateri în limba engleză organizat alături de ARDOR Muntenia, elevii din clasele 7-12 au ocazia să învețe cum să își exprime mai bine ideile și să își dezvolte abilități esențiale de vorbire în public. 

Dezbaterile sunt un sport intelectual ideal pentru a-i dezvolta adolescentului tău gândirea analitică, abilitățile oratorice și spiritul de echipă, precum și nivelul de informare. 

Sunt o activitate foarte populară atât curricular, cât și extracurricular, în Marea Britanie și în alte țări din vestul Europei, și reprezintă un atu în portofoliul oricărui elev care vrea să studieze la o universitate de top din străinătate.

 

Citeşte mai mult...
 
lansarea ediției a două a volumului: „NICOLAE TITULESCU. POLITICA EXTERNĂ A ROMÂNIEI”. PDF Imprimare Email
Marţi, 21 Noiembrie 2017 20:01

           Eveniment special la Fundatie

                 Fundația Europeană Titulescu organizează luni, 20 Noiembrie 2017 începând cu ora 16:00, lansarea ediției a două a volumului: „NICOLAE TITULESCU. POLITICA EXTERNĂ A ROMÂNIEI”.

Cu alocuțiuni din partea:

E.S. dl. Teodor MELEȘCANU – Ministrul Afacerilor Externe
Prof. univ. dr. Ioan SCURTU

Moderator:
Prof. univ. dr. Adrian NĂSTASE – Președintele Fundației Europene Titulescu

Evenimentul este organizat cu sprijinul BIOFARM S.A. și va avea loc la Casa Titulescu, Șos. Kiseleff, nr. 47, sector 1, București.

Vă așteptăm!

Citeşte mai mult...
 
”Romantic Renderings of Selfhood in Classic American Literature”, PDF Imprimare Email
Miercuri, 21 Iunie 2017 15:02

 

               

    Sub auspiciile Editurii C. H. Beck, în condiţii grafice excelente, la 6 iunie 2017 a văzut lumina tiparului cartea Romantic Renderings of Selfhood in Classic American Literature, semnată de Anca Peiu, conferenţiar universitar doctor la Departamentul de Engleză al Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universităţii din Bucureşti.

    Cei unsprezece autori asupra cărora se concentrează eseurile doamnei Peiu sunt adevăraţi „părinţi” ai literaturii americane clasice, împreună afirmându-se pe harta literaturii universale: E. A. Poe, R. W. Emerson, H. D. Thoreau, Walt Whitman, Emily Dickinson, Washington Irving, James Fenimore Cooper, Nathaniel Hawthorne, Herman Melville, Mark Twain, Kate Chopin.

 

Citeşte mai mult...
 
Resurse noi pentru copii la biblioteca @British PDF Imprimare Email
Vineri, 26 Mai 2017 20:36

      

      Colecția   British Council   cuprinde peste 10.000 de volume, oferind astfel acces uşor la materiale de limba engleză și informații actuale din mai multe domenii: management, marketing, publicitate, relații publice, comunicare, IT, științe sociale, dezvoltare personală şi profesională, artă, ficţiune, etc., pentru copii, adolescenţi şi adulţi.

  La bibliotecă vei găsi și un număr impresionant de materiale-suport pentru examene (Cambridge, IELTS): de la manuale de curs, la volume de teste, materiale video si pachete complete de studiu. Cele mai multe parte dintre ele au incluse CD-uri audio pentru exerciții de ascultare.

Colecţia noastră mai cuprinde:

 

Citeşte mai mult...
 
Calendarul cultural „Shakespeare Lives” PDF Imprimare Email
Duminică, 13 Noiembrie 2016 14:42

                                           

 

      În anul 2016, British Council are plăcerea să anunțe debutul Programului Shakespeare Lives”, un demers global fără precedent, care include o serie de evenimente și activități menite să readucă în atenția publicului opera și viața lui William Shakespeare, la împlinirea a 400 de ani de la moartea sa. 

     Calendarul cultural Shakespeare Lives” vine în sprijinul tuturor instituțiilor culturale care se vor dedica, pe parcursul anului 2016, celebrării operelor Marelui Bard.

     British Council România își propune astfel să promoveze evenimentele și activitățile dedicate operei shakespeariene, prin canalele proprii de comunicare, în mediul online. 

     Pagina de față va fi actualizată frecvent de-a lungul anului 2016, în încercarea de a aduce mai aproape lumea spectacolului de publicul larg și, implicit, de opera lui William Shakespeare. 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 27

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Actualitate Cultura