Total Media News

International
Christine Lagarde: UE are un termen foarte scurt sa dea semnale puternice PDF Imprimare
Duminică, 17 Iunie 2012 16:28

      Directoarea Fondului Monetar Internaţional Christine Lagarde i-a îndemnat pe europeni să dea cât mai rapid un semnal puternic al "voinţei lor colective de a-şi consolida uniunea monetară", într-o intervenţie, sâmbătă, înaintea alegerilor legislative din Grecia, cruciale pentru euro.


   " Într-un termen foarte scurt, poate mai puţin de trei luni, este necesar ca europenii, în special cei din cadrul zonei euro, să dea semnale puternice privind voinţa lor colectivă de a-şi consolida uniunea monetară ", a declarat Lagarde pentru cotidianul francez Libération.

Citeşte mai mult...
 
Alegerile din Grecia pot arunca Europa intr-o noua recesiune PDF Imprimare
Marţi, 12 Iunie 2012 08:14
 

    Spania a apelat la banii zonei euro pentru bănci, Italia urmează. Dar până la noi salvări, moneda euro are de trecut hopul alegerilor din Grecia.

                 

   Dacă elenii decid să iasă din zona euro, primul efect vizibil va fi în cursul de schimb euro-dolar şi vom asista la o depreciere dramatică a valutei europene. Cu un pericol tot mai mare de recesiune, după cum reiese din analiza efectuată de la Alpari Financial Services Ltd (Alpari FS), broker forex.

Citeşte mai mult...
 
Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak este in coma PDF Imprimare
Luni, 11 Iunie 2012 18:18

    "Hosni Mubarak este în comă profundă. Fiii lui, Gamal şi Alaa, au cerut să poată sta cu tatăl lor şi cererea a fost acceptată", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului egiptean de Interne.

                        

   "Starea sa de sănătate s-a deteriorat după condamnarea la închisoare pe viaţă", precizează oficialul citat.
Gamal şi Alaa Mubarak sunt oricum în detenţie, fiind acuzaţi de fraude şi spălare de bani.

Citeşte mai mult...
 
Băncile din Spania au nevoie de minimum 40 miliarde euro. Necesarul real este de 90 miliarde euro PDF Imprimare
Duminică, 10 Iunie 2012 22:23

    Înainte de a vedea decizia grecilor de după alegerile de duminică, zona euro trebuie să acţioneze repede pentru a stinge incendiul care a început să ardă încetişor în Spania.

                             

    Ibericii au cerut deja ajutorul UE pentru a recapitaliza ceva bănci, iar finanţiştii euro-grupului urmează să îl discute mâine. Suma estimată de analişti ca minim necesară pentru sistemul bancar spaniol este de 40 miliarde euro, în condiţiile în care recapitalizarea băncilor cere 90 – 100 miliarde euro. Un bail-out al Spaniei urcă însă la 440 miliarde dolari.

Citeşte mai mult...
 
Rusii au trimis in larg cea mai mare nava militara din lume PDF Imprimare
Duminică, 10 Iunie 2012 17:20

 

    Portavionul indian Vikramaditya, a pornit în prima dintre ieşirile de test pre-livrare, părăsind vineri dimineaţa şantierul naval Sevmash din Rusia. Nava, cea mai mare din lume, a costat circa cinci miliarde de dolari şi este de fapt varianta modernizată a fostului crucişător, purtător de avioane Admiral Gorshkov, construit încă în anul 1978.

                       

   Cel mai mare vas militar din lume, construit vreodată pentru o ţară străină, portavionul indian Vikramaditya a pornit în prima dintre ieşirile de test pre-livrare, părăsind şantierul naval militar Sevmash, din oraşul Severodvinsk, nordul Rusiei.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 82 din 90

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate International