Total Media News

International
Bogatii parasesc Franta din cauza amenintarii cu supraimpozitarea PDF Imprimare
Luni, 23 Iulie 2012 18:05

      Impozitarea  cu 75% a veniturilor de peste un milion de euro pe an nu a fost adoptată încă de Fiscul francez, însă deja îşi produce efectele. Ideea a apărut în campania electorală pentru alegerile prezideţiale şi îi aparţine actualului preşedinte Francois Hollande.

                            

   Sunt îngrijoraţi de această decizie chiar şi managerii care sunt departe de a câştiga o astfel de sumă, din cauza lipsei de predictibilitate. Directorul general al unui grup industrial bine plasat pe piaţa din capital a declarat că trei manageri cu salarii mari au decis să părăsească ţara.

Citeşte mai mult...
 
Spania, costuri de imprumut la cote ingrijoratoare PDF Imprimare
Vineri, 20 Iulie 2012 07:18

    La licitaţia de joi, investitorii nu păreau convinşi că Madridul îşi poate controla finanţele publice, în timp ce Franţa vindea obligaţiuni cu maturităţi similare la randamente mai mici de 1 la sută. Spania a vândut trei tipuri de obligaţiuni în valoare totală de 3,68 miliarde de euro.

                             

    Cererea a fost mai slabă decât până acum, iar randamentele au crescut. Obligaţiunile pe cinci ani s-au vândut la un randament de 6,45 la sută, o rată care nu s-a mai înregistrat în ultimii 16 ani. Iar obligaţiunile scadente în 2019 au purtat dobânzi medii de 6,7 la sută, apropiate de pragul psihologic de 7 la sută, considerat a fi nesustenabil pe termen mediu.

Citeşte mai mult...
 
Incident socant simbata seara, in timpul manifestatiilor de la Tel Aviv PDF Imprimare
Duminică, 15 Iulie 2012 17:56

      Cinci oraşe din Israel au fost scena unor proteste sociale în acest weekend, în cadrul unei acţiuni menite a marca împlinirea unui an de la mişcarea din vara lui 2011, manifestanţii reluând, de altfel, principalul slogan al acesteia:”Poporul cere justiţie socială”, cerând demisia şefului Guvernului, Benjamin Netanyahu şi scandând „Bibi, întoarce-te la tine!”, relatează ynetnews.com şi AFP.

                      

      Potrivit poliţiei, circa 8.000 de persoane au defilat sâmbătă seara la Tel-Aviv. Manifestaţii care au reunit câteva sute de persoane au avut loc, de asemenea, la Ierusalim şi Haifa.

Citeşte mai mult...
 
Aeroportul fantoma al Spaniei, o pierdere de peste 1 miliard de euro PDF Imprimare
Marţi, 10 Iulie 2012 18:17

 

     Spania a cheltuit 1 milliard de euro pentru a construi un aeroport care a functionat timp de numai 3 ani. Ciudad Real a fost inchis in luna aprilie a acestui an.

                     

     Destinat sa deserveasca 5 milioane de pasageri anual, aeroportul Ciudad Real s-a dovedid a fi o investitie nerentabila. Luni de zile, singurele avioane care au aterizat aici au fost cursele private.

Citeşte mai mult...
 
Spania a cerut oficial asistenta financiara europeana pentru bancile sale PDF Imprimare
Miercuri, 27 Iunie 2012 08:32
  

    Luis De Guindos, ministrul spaniol al economiei, a afirmat într-o scrisoarea adresată lui Jean-Claude Juncker, preşedintele Eurogrupului, că valoarea finală a asistenţei financiare va fi stabilită ulterior, dar ar trebui să fie suficientă pentru a acoperi toate necesităţile băncilor plus un capital tampon suplimentar.

                                

  De asemenea oficialul spaniol a confirmat că intenţionează să semneze un memorandum de înţelegere pentru ajutorul financiar, care va include detaliile complete, până în 9 iulie.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 82 din 92

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate International