Total Media News

International
Conflict diplomatic la frontiera Spaniei cu Gibraltar. PDF Imprimare
Miercuri, 07 August 2013 12:24

           Conflictul diplomatic de la frontiera Spaniei cu Gibraltarul se agravează.

        Iar ca exemplu vine un caz de ieri, când un poliţist spaniol a fost târât câţiva metri de o maşină condusă de un şofer din Gibraltar, care a refuzat să oprească la controlul vamal de la intrarea în Spania.                   Ulterior el a fugit de la locul accidentului.

 

   Când au găsit maşina abandonată, poliţiştii spanioli au descoperit în ea o mare cantitate de ţigări. Acest gen de contrabandă cu produse din Gibraltar oferă din nou motive Spaniei să ameninţe cu măsuri dure în cadrul conflictului diplomatic care a izbucnit în urmă cu câteva zile.

   Echipa Digi24 din Spania a fost ieri la acest punct de frontieră pentru a vedea care este situaţia. La miezul nopţii, atmosfera la punctul de frontieră dintre Spania şi Gibraltar era calmă.

 

Citeşte mai mult...
 
Deputat ucrainean: Ucraina ar trebui sa anexeze Transnistria, daca Romania va absorbi Moldova PDF Imprimare
Luni, 05 August 2013 21:29

           Ucraina ar trebui să fie pregătită să integreze Transnistria, dacă România va încerca să absoarbă Republica Moldova, declară deputatul ucrainean Eduard Leonov, membru al partidului naţionalist Libertatea.

                     

       Deputat ucrainean: Ucraina ar trebui să anexeze Transnistria, dacă România va absorbi Republica Moldova

       "În urma unor evenimente geopolitice din secolul al XX-lea, teritoriile etnice ale Ucrainei au fost divizate de patria mare prin frontierele statelor vecine", a afirmat Leonov. "În special, Republica Moldova, după destrămarea Uniunii Sovietice, a primit drept moştenire Transnistria", a adăugat el, citat de agenţia transnistreană Tiras.ru.

Citeşte mai mult...
 
Italia verifica cele mai mari opt banci PDF Imprimare
Marţi, 30 Iulie 2013 19:31

            Banca centrala a Italiei desfasoara verificari discrete la cele mai mari opt banci din tara, analizand portofoliile de credite ale acestora, procedura in urma careia institutiie financiare ar putea fi nevoite sa vanda active sau sa ia masuri de recapitalizare.
                               
           Verificarile vin pe fondul temerilor manifestate de autoritati, investitori si unii bancheri privind situatia unor institutii de credit din Italia si cresterea creditelor neperformante.La inceputul acestui an, Banca Italiei a cerut bancilor comerciale sa-si majoreze rezervele de capital cu aproximativ 3,4 miliarde euro pentru a acoperi posibilele pierderi generate de creditele neperformante.

Citeşte mai mult...
 
Cazul navei nord-coreene retinute in Panama:Doua avioane de vanatoare sovietice, descoperite la bord PDF Imprimare
Luni, 22 Iulie 2013 19:57

           Autorităţile panameze au descoperit două avioane de vânătoare sovietice MiG-21 la bordul unei nave nord-coreene interceptate în această lună în timp ce încerca să traverseze canalul Panama după ce plecase din Cuba.

                   

            Cazul navei nord-coreene reţinute în Panama: Două avioane de vânătoare sovietice, descoperite la bordul vasului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

            Avioanele supersonice au fost găsite alături de rachete şi alte piese de armament ascunse într-o încărcătură de zahăr, ceea ce ar putea constitui o încălcare a embargoului impus de ONU Coreei de Nord.

Citeşte mai mult...
 
Belgia are un nou REGE PDF Imprimare
Duminică, 21 Iulie 2013 18:49

   Regele Albert al II-lea a abdicat. Philippe a devenit regele Belgiei

                               


      Philippe de Belgique a devenit duminică în mod oficial al şaptelea rege al Belgiei, depunând jurământul constituţional în Parlament, după o oră şi jumătate de la abdicarea tatălui său, regele Albert al II-lea.

"Jur să respect Constituţia şi legile poporului belgian, să apăr independenţa naţională şi integritatea teritorială", a declarat în mod solemn Philippe, în olandeză, franceză şi germană, cele trei limbi naţionale, devenind în mod oficial, la vârsta de 53 de ani, noul şef al statului.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 66 din 90

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate International