Total Media News

Handbal
Victorie si o mica speranta pentru Paris! PDF Imprimare
Luni, 11 Decembrie 2023 20:45

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând volei, jucând fotbal, jucând fotbal şi text

Eliza Buceschi, MVP al meciului din nou, si o victorie la limita pentru Romania, ne duc in cartile pentru calificare inca la Jocurile Olimpice.

Romania, dupa ce a avut si 5 goluri avans in fata Poloniei, castiga la limita, 27-26, cu o evolutie impresionanta a centrului Eliza Buceschi.

Din pacate, nationala noastra nu a contat in calculele calificarii pentru sferturile de finala, dupa infrangerile inregistrate cu Germania si Danemarca.

Ramane de vazut daca nationala lui Pera reuseste calificarea la turneul de calificare pentru Paris, in functie de rezultatele finale ale grupelor.

 
Victorie si lectie de handbal la Herning! PDF Imprimare
Duminică, 03 Decembrie 2023 20:35

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane jucând volei şi text care spune „BRD”

Romania a facut o demonstratie de forta la Herning in fata Serbiei si si-a asigurat inca 2 puncte in prima faza a grupelor. Astazi, in fata sarbilor, dupa 19-13 la pauza, finalul a aratat un scor de 37-28 in favoarea jucatoarelor noastre, dupa un joc foarte bun, solid in aparare, cu parade in poarta, si multe goluri pe faza de atac.

Citeşte mai mult...
 
Debut perfect pentru " Tricolore" ! PDF Imprimare
Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 09:28

Ar putea fi o imagine cu 13 persoane şi text care spune „OFFICIALS”

Echipa nationala de Handbal feminin a inceput perfect grupa de la Campionatul Mondial din Scandinavia cu o victorie impotriva statului Chile.

Citeşte mai mult...
 
Aprobarea organizării şi sprijin financiar pentru Campionatul European de Handbal (handbal feminin) PDF Imprimare
Vineri, 20 Octombrie 2023 17:01

14.MEMORANDUM cu tema: Aprobarea organizării şi sprijin financiar pentru Campionatul European de Handbal (handbal feminin) - EURO 2026
Guvernul sprijină organizarea Campionatului European de Handbal –EURO 2026 – handbal feminin și are în vedere acordarea unui sprijin financiar în valoare de până la 25 milioane lei pentru asigurarea condițiilor necesare organizării acestui eveniment sportiv la standarde internaționale.
Organizarea acestei competiții de amploare, la care ar urma să participe 23 de națiuni, contribuie la promovarea sportului și performanțelor realizate de România în rândul țărilor dezvoltate din punct de vedere handbalistic și reprezintă o confirmare a capacității organizatorice a Agenției Naționale pentru Sport și a Federației Române de Handbal.
Ultimul campionatul european de handbal a fost găzduit de România în urmă cu 26 de ani, la București și Râmnicul Vâlcea, cu participarea a 12 echipe.

*
Citeşte mai mult...
 
Calificare FANTASTICA pentru Rapid in Champions League! PDF Imprimare
Duminică, 26 Martie 2023 18:02

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi stadion

 

Campioana Romaniei la Handbal feminin, Rapid Bucuresti, a trecut in aceasta seara, in retur, de campionaa Sloveniei, Krim Ljubljana.

Giulestencele au venit in fata a 5.000 de spectatori dupa o infrangere la 5 goluri, iar astazi fetele lui Rasmussen aveau o misiune foarte grea.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 6

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Handbal