Total Media News

Tenis
Simona Halep a debutat cu victorie la Cluj! PDF Imprimare
Miercuri, 27 Octombrie 2021 15:52

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând tenis şi interior

Simona Halep a trecut astazi in primul tur de la Cluj, ca favorita principala, de Elena Ruse, o jucatoare aflata si ea in forma buna.

Meciul a fost pe intreaga durata la discretia Simonei, ea dominand partida de la inceput si pana la sfarsitul ei. Aceasta a castigat cu scorul de 6-1,6-2.

Citeşte mai mult...
 
Ana Bogdan, victorie la Cluj si posibil meci vedeta in turul secund! PDF Imprimare
Marţi, 26 Octombrie 2021 06:32

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane făcând sport, persoane în picioare şi interior

Ana Bogdan a debutat cu dreptul in Tranylvania Open, invingand-o in doua seturi, scor 7-6, 6-4, pe reprezentanta Serbiei, Ivana Jorovic. Astfel, este prima romanca ce reuseste sa treaca in turul doi, la turneul clujean, dupa ce Alexandra Ignatik, fosta Cadantu, si Andreea Prisacariu, au fost invinse de Anna Lena Friedsam, si Lesia Tsurenko, doua jucatoare foarte bine cotate in circuitul feminin

In turul doi, au mai patruns luni, Mona Barthel, Ajla Tomljanovic - favorita 5, A.Kalinina, si Anastasia Gasanova din Rusia.

Daca va invinge astazi, Emma Raducanu o va intalni pe Ana Bogdan in turul secund al competitiei.

Citeşte mai mult...
 
Start in Transylvania Open cu multe vedete dar fara spectatori! PDF Imprimare
Luni, 25 Octombrie 2021 11:44

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare

La Cluj, astazi a luat startul Transylvania Open, turneu cotat la 250 puncte WTA pentru castigator, si premii totale de 250.000 $. Totodata, startul turneului coincide cu prima zi a restrictiilor care nu mai permite niciunui spectator prezenta in tribune, datorita ratei mare de infectare cu "Covid-19".

La turneul de la Cluj, este cel mai puternic lot de jucatoare venit la un turneu WTA in Romania, in ultimii ani. Astfel, le putem urmari pe : Simona Halep, Emma Raducanu, Garbine Muguruza, Andrea Petkovic, Irina Begu, sau Anette Kontaveit, castigatoare ieri a Kremlin Open, Moscova.

Capul de afis al zilei unu de concurs este meciul dintre Ana Bogdan si Ivana Jorovic, pe terenul central, in sesiunea de seara.

Citeşte mai mult...
 
BOMBA! Mihaela Buzarnescu va juca la Tokyo! PDF Imprimare
Miercuri, 14 Iulie 2021 10:15

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text

Mihaela Buzarnescu va juca in proba de simplu de la Tokyo, astfel Romania va avea reprezentant in tabloul feminin, dupa ce Simona Halep s-a retras accidentata, iar celelalte jucatoare eligibile, Patricia Tig, Irina Begu sau Sorana Carstea, au declinat participarea din diferite motive.

"Federația Internațională de Tenis (ITF) a anunțat astăzi că jucătoarea noastră Mihaela Buzărnescu a fost acceptată pe lista calificaților la Tokyo 2020!
Dinamo are două jucătoare de tenis la JO: Raluca Olaru și Mihaela Buzărnescu!" - sursa : CS Dinamo Bucuresti.

Citeşte mai mult...
 
Simona Halep s-a vaccinat astazi impotriva Covid19! PDF Imprimare
Miercuri, 24 Februarie 2021 10:55

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare, jucând un sport şi interior

Simona Halep, revenita de cateva zile in tara dupa sfertul de finala de la Australian Open, invinsa de Serena Williams, s-a vaccinat astazi impotriva Covid19 la Institutul Cantacuzino. Sportiva noastra a anuntat de o perioada buna de timp ca se va vaccina, considera utila aceasta imunizare, iar astazi ea a reusit sa treaca de prima doza a vaccinarii.

Totodata, zilele trecute o alta sportiva importanta a Romaniei, Larisa Iordache a dat un semnal de incurajare in privinta vaccinarii, postand cateva imagini de la momentul vaccinarii pe retelele de socializare, si exprimandu-si bucuria in acest sens.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 25

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Tenis