Total Media News

Sporturi individuale
Djokovici nu are rival. E neinvins de cinci luni PDF Imprimare
Luni, 04 Martie 2013 16:01

               Novak Djokovici a câștigat, în weekend, turneul de la Dubai. A fost a 18-a victorie consecutivă pentru sârb.

                                   

         Liderul ierarhiei mondiale ATP nu a mai pierdut un meci din octombrie, iar în Dubai nu a cedat niciun set. În finala competiției, el l-a învins pe cehul Tomas Berdych, scor 7-5, 6-3.Novak Djokovici domină cu ușurință lumea tenisului. A câștigat ultimele 13 dueluri cu adversari din top 10 mondial, după eșecul suferit în finala US Open de anul trecut.

 

     În 2012, el a câștigat doar din premii aproape 13 milioane de dolari, fiind cel mai ”profitabil” sezon realizat vreodată de un practicant al tenisului.În ultimii doi ani și trei luni, sârbul a pierdut doar 18 meciuri și a câștigat 158. De asemenea, el nu a mai ratat prezența în semifinalele turneelor de Grand Slam de la Roland Garros, în 2010.În acest an, ”Nole” a câștigat pentru a treia oară turneul de Grand Slam de la Australian Open, iar titlul cucerit la Dubai este al 36-lea din cariera sportivului născut la Belgrad, în urmă cu 25 de ani.Sârbul își va îndrepta acum atenția către cele două turnee Masters din SUA, la Indian Wells și Miami, ultimele competiții importante pe suprafață rapidă înaintea startului sezonului de zgură.

Citeşte mai mult...
 
Etapa de Cupa Mondiala la spada feminin - Saint Maur, Franta PDF Imprimare
Vineri, 01 Martie 2013 12:50

        Spadasinele Ana-Maria Brânză, Simona Pop, Maria Udrea și Ana Zdanovschi vor participa la cea de-a III-a etapă de Cupă Mondială programată între 1 și 3 martie în suburbia Parisului- Saint Maur.

                    

   Organizatorii promit o reuniune extrem de valoroasă, primele trei echipe medaliate la Jocurile Olimpice Londra 2012 anunțându-și prezența (China, Coreea de Sud și USA).

   Sunt înscrise în concurs 24 echipe naționale care au ca obiectiv Campionatele Mondiale din luna august de la Budapesta.

Citeşte mai mult...
 
Andreea Chiţu, medalie de argint la Grand Prix Dusseldorf PDF Imprimare
Duminică, 24 Februarie 2013 09:43

       Sportiva Andreea Chiţu a câştigat, sâmbătă, medalia de argint a categoriei 52 de kilograme, la Grand Prix Dusseldorf, turneu sub egida IJF, cu premii totale de 100.000 de dolari.

                                                      

           Andreea Chiţu a câştigat grupa B, după succese în faţa sportivelor Amani Khalfaoui (Tunisia) şi Nodoka Tanimoto (Japonia). În semifinale, Chiţu a trecut şi de Mareen Kraeh (Germania), dar în finala categoriei a fost depăşită de Majlinda Kelmendi (Kosovo).

Citeşte mai mult...
 
Oberstdorf - competitie cu iz amical PDF Imprimare
Luni, 18 Februarie 2013 08:42

             Astazi , a avut loc ultima verificare a icarilor moderni inainte de Campionatele Mondiale de la Val di Fiemme , Predazzo . Pe trambulina Heini Klopfer-Skiflugschanze , s-au aliniat 8 echipe. Care mai de care cu experimente, sportivi noi, sportivi mai de prim plan sau nu , lipsind destul de multi saritori din prima garda . A fost o etapa cu iz mai mult amical, pregatitor pentru marea competitie ce vine in Italia , in frumoasa baza de la Val di Fiemme unde au mai avut loc aceste campionate in urma cu exact 10 ani unde Adam Malysz era in varful formei sale .

Citeşte mai mult...
 
SCRIMA - Cupa Mondiala - Leipzig PDF Imprimare
Luni, 11 Februarie 2013 10:40

          Echipa României de spadă feminin a cucerit medalia de bronz la etapa de Cupă Mondială de la Leipzig. Stelistelor Ana-Maria Brânză și Simona Pop li s-au alăturat Amalia Tataran, Adriana Dumitru și Ruxandra Udrea. Un început de drum promițător pentru noua echipă a țării.

                           

       Tot bronz a fost metalul cu care a fost răsplătită echipa masculină de sabie a României la Cupa Mondială de la Madrid. Stelistul Alin Badea împreună cu Tiberiu Dolniceanu, Iulian Teodosiu și Ciprian Galateanu reprezintă noua formulă de succes.

 


Pagina 44 din 53

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale