Total Media News

Sporturi de echipa
Aurelia Bradeanu crede ca Oltchimul poate cistiga Liga Campionilor PDF Imprimare
Luni, 11 Martie 2013 20:32

            Aurelia Brădeanu crede că Oltchimul poate cîştiga Liga Campionilor

          Aurelia Brădeanu nu a încetat nici un moment să creadă că Vîlcea poate ajunge în semifinalele Ligii. I-a fost teamă doar că echipa s-ar putea destrăma într-un moment nefericit


          Una din piesele puzzle-ului perfect gîndit de danezul Jakob Vestergaard la Budapesta: Aurelia Brădeanu. Om de bază în apărare, a jucat excelent şi în atac, marcînd de patru ori. Multe alte pase decisive. La final, după succesul clar, la 7 goluri, 30-23, pe faţa centrului vîlcean a apărut zîmbetul. De fapt, ce zîmbet?! Faţa îi radia de fericire şi parcă avea şi lacrimi în ochi!

Citeşte mai mult...
 
AVANPREMIERĂ - RUGBY - Meci Amical - Steaua -RCJ Farul Constanta PDF Imprimare
Miercuri, 06 Martie 2013 08:45

         Al doilea meci amical în stagiunea 2013 se va disputa joi (7 martie), de la ora 13:00, pe stadionul Steaua în compania unui adversar de Superliga, respectiv ocupanta locului patru în sezonul 2012, RCJ Farul Constanța.

                           

   Datorită condițiilor meteo nefavorabile unei pregătiri corespunzătoare, staff-ul Stelei a decis amânarea cantonamentului de la Forban și calibrarea programului meciurilor amicale.

Citeşte mai mult...
 
Michael Jordan implineste azi 50 de ani PDF Imprimare
Duminică, 17 Februarie 2013 10:50

            Cel mai important jucător de baschet din toate timpurile împlineşte astăzi 50 de ani. 

                          

           Moştenirea lăsată de Michael Jordan este palpabilă şi în prezent în NBA. Jucătorul care  purtat timp de 12 sezoane numărul 23 la formaţia Chicago Bulls a cucerit şase titluri în NBA şi două medalii de aur la Jocurile Olimpice.Michael Jordan nu deţine recordurile cele amai râvnite din NBA, fiind depăşit de Bill Russell în ceea ce priveşte titlurile câştigate şi Kareem Abdul Jabbar - puncte marcate.

Citeşte mai mult...
 
Cupa „Dragoste pentru hochei” PDF Imprimare
Sâmbătă, 16 Februarie 2013 08:46

Direcţia pentru Sport şi Tineret a municipiului Bucureşti îi invită sâmbătă, 16 februarie a.c., pe iubitorii sporturilor de iarnă să urmărească, pe patinoarul Mihai Flamaropol,

                              Cupa „Dragoste pentru hochei”.


                                 

Competiţia organizată de Asociaţia Municipală de Hochei pe Gheaţă va avea loc între orele 8:00 – 11:00 şi va avea ca protagonişti copii între 8 şi 10 ani.

Citeşte mai mult...
 
NY Times: Autonomia secuilor, simbolizata de echipa de hochei din Miercurea Ciuc PDF Imprimare
Joi, 07 Februarie 2013 13:56

          Publicația New York a publicat un material amplu despre situația secuilor din România, precizând că echipa locală de hochei pe gheață reprezintă avangarda mișcării de autonomie a maghiarilor din Harghita.     

                    

                 Mirecurea Ciuc, un oraș de 38.000 de locuitori din Transilvania, este faimos pentru trei lucruri: este cel mai friguros loc din România, produce o bere excelentă și are o echipă de hochei formidabilă, care a câștigat ultimele șase titluri naționale, așa își începe articolul Alina Totti, în New York Times.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 18 din 20

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de echipa