Total Media News

Sporturi de echipa
Incepe "Turneul celor 4 Trambuline" 2020-21 PDF Imprimare
Marţi, 29 Decembrie 2020 16:10

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, cer, munte, nor, în aer liber şi natură

Astazi, la Oberstdorf, incepe una din cele mai vechi, traditionale si spectaculoase competitii de sarituri cu schiurile, "Turneul celor 4 Trambuline". Astfel, etapele vor avea loc in ordine la Oberstdorf, Garmisch, Innsbruck si Bischofshofen, iar la final castigatorul este rasplatit pe langa o suma consistenta, cu un trofeu spectaculos si in forma de vultur.

In istoric, acest turneu a pornit si cu ajutorul unei frumoase prietenii dupa perioadele de razboi, intre cluburile de ski din Garmisch si Innsbruck. 

Ultimele editii au fost castigate de Ryoyu Kobayashi din Japonia si Dawid Kubacki din Polonia. Niponul a reusit sa castige la Oberstdorf atat in 2018, cat si in 2019, fiind astazi printre favoriti la debutul competitiei.

Singurii concurenti care au invins in toate cele 4 etape, sunt Sven Hannawald, Kamil Stoch si Ryoyu Kobayashi. 

Polonezii au intampinat mari probleme in a concura, datorita faptului ca protocolul Covid19, spunea ca un singur membru cu test pozitiv, poate opri o intreaga echipa din a concura. Astfel, dupa ce Klemens Muranka a fost pozitiv, saritorii polonezi nu au sarit in calificari, provocand multiple discutii. Dupa mari negocieri, si implicari politice, s-a decis ca la Oberstdorf sa sara si ei.

Citeşte mai mult...
 
Liqui Moly sponsor la Kitzbuhel! PDF Imprimare
Joi, 06 August 2020 11:57

LIQUI MOLY to become official sponsor of the Hahnenkamm Races in Kitzbühel

 

LiquiMoly a semnat un contract de sponsorizare oficiala cu organizatorii curselor de iarna de pe Streif- Kitzbuhel. Cursele austriece sunt cele mai faimoase si periculoase din circuitul masculin de ski alpin, strangand pe durata unui weekend sute de mii de spectatori, in traditionala locatie.

Citeşte mai mult...
 
sportul de lacros PDF Imprimare
Duminică, 02 Decembrie 2018 18:39


   
                              UNC Lacrosse.jpg

    Lacrosse este numele pe care colonizatorii francezi le-au dat jocului american baggatway. În locul unui băț curbat, se utilizează un băț cu plasă la capăt pentru aruncarea, prinderea și menținerea mingii. La baggatway participau până la 500 de jucători și jocul se transforma adesea într-o luptă care se putea solda cu morți și răniți.

    Lacrosse modern

   Regulile lacrosse-ului modern au fost formulate în 1876 de către George Beers, un stomatolog din Montreal. Lacrosse modern este unul dintre cele mai rapide sporturi de echipe. Jucătorii folosesc o minge solidă de cauciuc care nu poate fi atinsă cu mâna. Echipele feminine au 12 jucătoare și cele masculine 10 jucători.
**  -- wikipedia
 
FIBA Europe Cup 3x3, de la Bucureşti PDF Imprimare
Luni, 20 August 2018 12:01

S-au stabilit grupele pentru FIBA Europe Cup 3x3, de la Bucureşti

              

 

     FIBA 3x3 Europe Cup 2018 va avea loc la Bucureşti, în perioada 14-15 septembie. La competiţie vor lua startul 24 de echipe, 12 la feminin şi 12 la masculin, care vor fi împărţite în 4 grupe.

 

     În urma clasamentului mondial realizat la 1 august, FIBA a stabilit componenţa grupelor. Astfel, în concursul feminin, România (locul 6 în clasamentul internaţional) va face parte din Grupa C, alături de Olanda (3), şi Serbia (11).


Citeşte mai mult...
 
Baseball Festival PDF Imprimare
Luni, 25 Iunie 2018 13:56

                         Image may contain: one or more people
                           Baseball Festival la a doua ediție în România!

      07 Iulie 2018, Complex Studențesc Tei, ora 11. All Star Game Baseball. SUA (selecționata soldaților americani de la baza militară Mihail Kogălniceanu), România, Moldova și Bulgaria.Sport and Fun! Spectacol american, concursuri cu premii, photo corner, food corner și multe alte surprize. Ia contact cu mingea de baseball, bâta de baseball, aruncă la țintă și stai de vorbă cu jucători profesioniști.

 

     INTRAREA ESTE LIBERĂ!

 


Pagina 2 din 20

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de echipa