Total Media News

Sporturi de echipa
CSMB‬ vs HC Vardar - Women Handbal PDF Imprimare
Luni, 15 Februarie 2016 23:44

 

            

 

 

     Meciul din tur a oferit o sumedenie de momente spectaculoase, o lupta adevarata pentru sferturile ligii!

     Maine ne vedem la Sala Polivalenta!


     Maine 16 februarie ora 19.00 - Sala Polivalenta

    Casa de bilete va fi deschisa maine incepand cu ora 10.00

 

*

Citeşte mai mult...
 
Romania 11-38 Franta PDF Imprimare
Miercuri, 23 Septembrie 2015 12:59

Romania pierde cu scorul de 38-11 , insa a aratat un joc cel putin decent contra vice-campioanei mondiale, Franta. Felicitari baieti !

"Stejarii" antrenati de Lynn Howels vor debuta astazi la Cupa Mondiala de Rugby ce se disputa in Anglia. Primul adeversar al tricolorilor este probabil cel mai dificil din grupa ,Franta , astfel ca "stejarii " vor avea de trecut un examen dificil.

 

                                 

Din grupa Romaniei mai fac parte Italia , Canada,  si Irlanda .In primele partide ale grupei , Irlanda a invins Canada cu scorul de 50-7 , si Franta a invins Italia cu scorul de 32-10 . Obiectivul declarat al delegatiei noastre este obtinerea a 2 victorii in grupa , un obiectiv destul de indraznet tinand cont de compania selecta in care ne aflam.

Meciul cu Franta din aceasta seara , se va disputa la ora 22.00 pe stadionul Olimpic din Londra si va putea fi vazut pe DigiSport.

Citeşte mai mult...
 
Cupa Regelui la Oina - editia a IIIa PDF Imprimare
Sâmbătă, 09 Mai 2015 07:02

 

                            

      Cupa Regelui ajunsă la ediţia a treia, promite un nou spectacol oinistic de clasă în data de 9 mai,pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf din Bucureşti !

      Locuitorii Capitalei, dar nu numai, sunt aşteptaţi în ziua de 9 mai a.c. pe Stadionul Naţional de  Rugby Arcul de Triumf Bucureşti, unde, începând cu ora 10.00, vor avea loc trei meciuri de oină, organizate  de Federaţia Română de specialitate şi partenerii tradiţionali.

     Regalul oinistic va debuta cu o partidă demonstrativă între două selecţionate ce vor reprezenta două  regiuni istorice, Moldova şi Muntenia, care au dat ţării zeci de jucători ce cu cinste au promovat sportul   naţional al românilor de pretutindeni.

 

Citeşte mai mult...
 
Cine sunt vinovaţii pentru că lotul de polo a plecat fără echipament din ţară ? PDF Imprimare
Luni, 02 Februarie 2015 20:15

                     

   ** foto :- adevarul.ro

 

 

   Cazul naţionalei U-17 de polo feminin care a participat la un turneu de pregătire, la Istanbul, fără să aibă echipament e doar un alt mod prin care Federaţia Română de Polo a sabotat această echipă.

   Aceasta e concluzia discuţiilor pe care „Adevărul“ le-a purtat cu mai mulţi oameni implicaţi în fenomen, unii dintre ei foşti angajaţi ai federaţiei. „Şi-a adus oamenii de la Dinamo“ La 12 decembrie, la şefia FRP a fost ales Liviu Răducanu (60 de ani).

   Fost jucător, căpitan şi antrenor la Dinamo, Răducanu l-a înlocuit pe Anatol Grinţescu. Acesta a decedat la 2 iunie, la vârsta de 74 de ani, după ce a condus federaţia din 2008.

    Gabriela Popescu, mama uneia dintre fete care face parte din lotul U-17, ne-a scris pe adevarul.ro despre noul şef de la FRP: „Ce a făcut Răducanu de când e preşedinte? A dat afară pe toţi şi a numit în toate comisiile numai de la Clubul Dinamo pe obligaţii, prietenii şi aranjamente“.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Finala Campionatului European de handbal feminin va fi intre Spania - Norvegia PDF Imprimare
Sâmbătă, 20 Decembrie 2014 23:03


                                                

   Echipele Spaniei şi Norvegiei vor disputa finala Campionatului European, după ce au eliminat, vineri, în semifinale, la Budapesta, reprezentativele Muntenegrului, campioană europeană en-titre, respectiv Suediei.

   În prima semifinală a zilei, Spania a dispus de campioana europeană en-titre, Muntenegru, cu scorul 19-18, iar în cea de-a doua, Norvegia a trecut de Suedia, cu scorul de 29-25. Astfel, Spania şi Norvegia vor juca pentru medalia de aur, iar învinsele Muntenegru şi Suedia pentru cea de bronz, ambele partide fiind programate duminică.

   În primul meci al zilei, pentru clasarea finală pe locurile 5-6, Franţa a învins Ungaria, cu scorul de 26-25 (16-13).

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 20

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de echipa