Total Media News

Fotbal
Romania va juca cu Franta meciul de deschidere la EURO !Grupa A| Romania,Franta, Albania,Elvetia PDF Imprimare
Sâmbătă, 12 Decembrie 2015 18:28

Romania va juca pe 10 iunie , ora 22.00 , meciul de deschidere al Campionatului European 2016 , contra gazdei , Franta, pe un stadion cel mai probabil arhiplin !

 

UPDATE : Grupele EURO 2016 arata astfel :

Grupa A : Franta, Romania , Elvetia ,Albania ,

Grupa B : Anglia   , Tara Galilor , Rusia , Slovacia

Grupa C: Germania , Ucraina,Polonia  , Irlanda de Nord

Grupa D :Spania , Croatia  ,Turcia , Cehia

Grupa E :Belgia , Italia  , Irlanda , Suedia

Grupa F : Portugalia , Islanda , Austria , Ungaria

In ultima saptamana suflarea fotbalistica din Romania , din zi in zi a fost tot mai conectata la tragerea la sorti ce se efectueaza astazi la Paris in Franta , a grupelor contand pentru Campionatul European din 2016 .

Dupa 8 ani nationala noastra revine in urnele " Fotbalului mare" , ultima prezenta la un European , fiind la cel din Elvetia si Austria in 2008 , atunci cand nationala noastra a scos 2 puncte cu Franta si Italia .

Editia 2016 a Europeanului este una destul de speciala din pricina formatului nou care va cuprinde 24 de echipe nationale, in loc de 16 cum eram obisnuiti pana acum , dand sansa multor nationale sa ia parte la aceasta mare sarbatoarea a fotbalului European.

Urne la tragerea la sorti a grupelor pentru EURO 2016

URNA 1URNA 2URNA 3URNA 4
 Franța (G) Italia Italia CehiaCehia TurciaTurcia
Spania Spania (C) Rusia Rusia SuediaSuedia Republica IrlandaIrlanda
Germania Germania Elveţia Elveția PoloniaPolonia Islanda Islanda
Anglia Anglia Austria Austria RomâniaRomânia Ţara Galilor Țara Galilor
Portugalia Portugalia border Croaţia Croația SlovaciaSlovacia Albania Albania
Belgia Belgia UcrainaUcraina UngariaUngaria

Irlanda de Nord Irlanda de Nord

Iata si orasele ce vor gazdui anul viitor in Franta meciuri contand pentru EURO 2016 :

Lens , Paris , Bordeaux , Lyon , Saint Ettienne , Toulouse , Marseille, Nice .

Astfel , cele 24 de echipe vor fi impartite in 6 grupe a cate 4 formatii , avansand mai departe in optimi , primele 2 din fiecare grupa dar si cele mai bune 4 locuri 3 .

Impactul acestui campionat in tara noastra este destul de mare , astfel , extrem de multi specialisti , jucatori , fosti jucatori , si oameni din fenomen au incercat sa faca o grupa potrivita echipei noastre pentru acest EURO . Astfel , TMN a incercat si ea sa contureze grupa favorita pentru echipa condusa de Anghel Iordanescu.

 

TMN sugereaza urmatoarea grupa : Franta , Italia, Irlanda de Nord .

Citeşte mai mult...
 
Nu i s-a ridicat suspendarea lui Michel Platini ! PDF Imprimare
Vineri, 11 Decembrie 2015 14:43



Michel Platini , presedintele francez al UEFA a suferit o riposta din partea TAS care a refuzat sa ii ridice supendarea survenita pe motive etice.


  "Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis că suspendarea de 90 de zile decisă împotriva lui Platini nu-i aduce prejudicii ireparabile acestuia în acest moment. Totuşi TAS consideră că o eventuală prelungire a suspendării l-ar afecta, astfel că a ordonat FIFA să nu extindă această sancţiune", se arată în comunicatul TAS.

 

Citeşte mai mult...
 
Gigi Multescu :" Sunt dezamagit , nu insa si ingrijorat " PDF Imprimare
Vineri, 11 Decembrie 2015 09:57

 

CSU Craiova si FC Voluntari se afla ambele intr-o situatie dificila in clasament inaintea intalnirii directe de duminica,  chiar daca cele doua formatii au obiective total diferite.  CSU are ca obiectiv atingerea playoff-ului , de care o despart 4 puncte in acest moment , in timp ce Voluntariul doreste sa scape de retrogadare.

 

Ultima etapa nu a fost favorabila pentru niciuna dintre formatii , ambele pierzand cu acelasi scor , 0-2 , CSU in fata Stelei , in timp ce Voluntariul a cedat in fata lui ASA Targu Mures .

 

Astfel , partida ce se va disputa la Craiova , duminica , ora 14.00 , este deosebit de importanta pentru ambele tabere.

 

 

 

 

    

Citeşte mai mult...
 
Gigi Multescu :" Va fi un joc greu impotriva unei echipe agresive si experimentate" PDF Imprimare
Sâmbătă, 05 Decembrie 2015 13:01

 

FC Voluntari si ASA Targu Mures se afla inaintea intalnirii directe , in doua situatii diametral opuse . FC Voluntari a acumulat doar 12 puncte , in 20 de etape , fiind pe a 13-a treapta a clasamentului in timp ce ASA Targu Mures se afla pe ultima pozitie ce duce in Playoff-ul Ligii 1 , cu 28 de puncte.

In ultima etapa , FC Voluntari a remizat in deplasare cu Astra , scor 1-1 , in timp ce ASA Targu Mures a remizat cu Steaua , scor 1-1.

 

" Jucam cu o echipa foarte experimentata si foarte agresiva , de foarte multe ori intrec limitele . In general , agresivitatea in general nu e oprita de arbitraj.Daca nu sunt oprite aceste agresiuni , jocul degenereaza . Sunt consternat de ce am vazut la meciul celor de la ASA cu Steaua. Daca eram mai atenti, concentrati , puteam sa adunam mai multe puncte. Avem un adversar greu in fata , trebuie sa fim atenti." a declarat tehnicianul Gheorghe Multescu.

 

E o situatie grea , va trebui sa jucam si sa luptam ca o echipa . Cu Astra am reusit sa facem un meci egal , sper ca vom reusi niste rezultate bune pana in pauza de iarna." a declarat John Goosens.

 

 

*

Citeşte mai mult...
 
FC Voluntari iese la atac ! PDF Imprimare
Miercuri, 02 Decembrie 2015 11:31

     La conferinta de presa dinaintea meciului cu Astra , Lucian Ionescu , directorul de imagine al clubului a luat pozitie impotriva situatiilor de arbitraj , subliniand cu nu doreste sa polemizez cu adversarii , prezentand si cateva faze video.

 

 

 

     " Nu e in regula ce se intampla,  s-au creat niste dezechilibre extraordinare intre echipe. Avem doi jucatori tocati de la meciul cu CFR Cluj , am dominat si fotbalistic meciul acela. Dinu Todoran sta de atunci accidentat . In Anglia arbitrii trateaza altfel jucatorii , fata de tara noastra. Si arbitrii sunt importanti dar au devenit prea importanti. In mod normal ar trebui sa colaboreze jucatorii si arbitrii . Daca ne vedeti jucatorii dupa meciuri , parca sunt operati pe viu . Daca vor face si mai rau va trebui sa actionam altfel.

    Vom juca cu cea mai buna echipa. Sunt preocupat sa blochez Astra , si sa facem cat putem si noi in atac.N-are rost sa comentam valoarea adversarului , au o echipa puternica." a declarat tehnicianul ilfovenilor , Gheorghe Multescu.

 


 

 *

Citeşte mai mult...
 


Pagina 109 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal