Total Media News

Moto-ATV
Alpinestars prezinta costumul Vika Alpinestars prezinta costumul Vika PDF Imprimare
Joi, 20 Decembrie 2012 14:55
  

        Brandul Alpinestars nu sta degeaba chiar daca a venit iarna si se pregateste pentru sezonul urmator cu noi modele de accesorii de imbracaminte detinate riderilor si pasionatilor de ATV.  Fiti pe faza, in lumina reflectoarelor intra compleul Vika.

                      

         Confectionat in totalitate din piele, prevazut cu protectii din Kevlar, costumul poate fi alegerea perfecta pentru un cadou sub brad.

Citeşte mai mult...
 
Lama de zapada la superpret PDF Imprimare
Miercuri, 12 Decembrie 2012 15:29

              Lama de zapada la superpret. Prinde oferta pana te prinde iarna. Lama de zapada 1280 mm cu tot cu kitul de montare la pretul de 430 euro cu tva inclus.

                                                                 
             Oferta valabila in limita stocului disponibil.

Citeşte mai mult...
 
Performerii DUNLOP ROSBK 2012, premianti de gala PDF Imprimare
Luni, 03 Decembrie 2012 08:07

              Performerii DUNLOP ROSBK 2012, premianţi de gală

             Ionuţ Mistode, Cătălin Cazacu, Daniel Vârgolici, Petre Pop, Cosmin Costescu, Vladislav Dimitrov, cei mai buni 6 rookies din GPRacer Rookies Cup, ş.a. au fost, ieri, medaliaţi pentru performanţele lor sportive deosebite, realizate în sezonul 2012 al cupei FRM Dunlop Romanian Superbike.

                                 

                Cei mai buni piloţi ai singurei competiţii de viteză din România, care se desfăşoară pe circuite profesioniste omologate internaţional, au venit ieri, 22 noiembrie a.c., pe scena Galei Campionilor DUNLOP Romanian Superbike pentru a-şi primi onorurile pentru performanţele lor sportive deosebite.

Citeşte mai mult...
 
Metzler propune pneurile Karoo™ 3 PDF Imprimare
Duminică, 02 Decembrie 2012 20:35

            Enduristi, vi se pregateste ceva care poarta semnatura Metzler. Dupa ce au scos pe piata pneurile Tourance Next, destinate in special motocicletelor de strada, producatorii germani propun Karoo™ 3 care se potrivesc enduristelor moderne precum cele de talia BMW R1200 GS, precizeaza motosblog.fr.

                                                

             Pneurile Karoo™ 3 permit o buna aderenta pe teren accidentat si o perfecta stabilitate a motocicletei, astfel incat nici cel mai exigent motociclist nu va avea ceva de comentat in ceea ce le priveste. Karoo™ 3 vor fi disponibile pe piata in primavara 2013 si vor inlocui variantele MCE Karoo si MCE Karoo T. 

Citeşte mai mult...
 
Jacheta OJ pentru orice sezon PDF Imprimare
Luni, 12 Noiembrie 2012 08:32

          Nu va ganditi ca sezonul moto s-a incheiat. Producatorii de echipamente si accesorii au luat in calcul varianta de a pune pe piata o jacheta care poate fi purtata in orice anotimp.

                                

                  Confectionata din material textil (Waterproof: 10.000 mm H2O / respirabilitate: 13.000 g/m2×24hrs), jacheta este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din nicio garderoba a vreunui pasionat de moto sau ATV. Prevazuta cu protectii rezistente si insertii reflectorizante, jacheta Spirit of OJ va fi disponibila in doua variante, pentru dama si pentru barbati, la pretul de aproape 200 de euro.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 18

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Moto-ATV