Total Media News

Moto-ATV
Publicația "Ciclismo a Fondo" alege Dunlop RoadSmart III ca suport moto PDF Imprimare
Joi, 18 August 2016 16:24

           


     Revista de ciclism de top “Ciclismo a Fondo” a ales Dunlop ca partener pentru cursele de ciclism pe care le va mai organiza în acest sezon.

   Noua anvelopă Dunlop RoadSmart III este anvelopa care a fost aleasă pentru motocicleta de suport, un Kawasaki Versys 1000, care are încă mulți kilometri de parcurs în cursele ce au rămas de disputat până la sfârșitul acestui sezon, mai exact în cursele: "Clásica San Sebastián", "Vuelta a Burgos" și "La Vuelta a España".

   Motocicletele de suport ce însoțesc cursa ciclistă, pe lângă faptul că sunt indispensabile atât pentru organizare cât și pentru partea de media foto-video, străbat distanțe lungi, făcând din alegerea anvelopelor o chestiune esențială. Kilometrajul mare trebuie să fie însoțit și de o bună manevrabilitate și de o aderență excelentă pentru a asigura agilitatea de care aceste motociclete au nevoie.

 

Citeşte mai mult...
 
O firma din China ce produce vehicule electrice cu o singura roata ar putea veni Romania PDF Imprimare
Miercuri, 22 Octombrie 2014 20:49

      O companie din China specializata in productia de vehicule electrice cu o singura roata ar putea intra in curand si pe piata din Romania.


                  

               

      Conform  dailybusiness.ro , Changzhou Airwheel Technology a depus cerere la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) in vederea inregistrarii brandului "Airwheel". Marca este inregistrata pentru clasa de produse 12, ce cuprinde printre altele vehicule electrice, biciclete electrice si mopede.Tinand cont de acest demers de la OSIM, este posibil ca producatorul chinez sa se lanseze oficial pe piata locala, eventual prin intermediul unor distribuitori.

     Pe site-ul Alibaba, produsele Airwheel sunt vandute engros. Printre modele se gaseste si unul precum cel din imaginea de mai jos, denumit scooter.

     Scooterul Airwheel S3 ajunge la o viteza maxima de deplasare de 18 km/ora si cantareste mai putin de 23 de kilograme.Acesta poate parcurge intre 18 si 65 de kilometru dupa ce a fost incarcat timp de 3 pana la 7 ore.Pe site-ul Alibaba, chinezii mai mentioneaza ca sunt lideri in industria monociclului electric cu auto-echilibrare, Airwheel avand o cota de piata de 60%, cu exporturi in peste 60 de tari. In plus, compania si-a construit deja o retea de distribuitori la nivel mondial, in 35 de tari.De asemenea, produsele Airwheel sunt scoase la vanzare si pe Ebay, cu preturi incepand de la circa 400 de dolari si pana la 4.000 de dolari.

 

Citeşte mai mult...
 
Beta se bazează pe LIQUI MOLY PDF Imprimare
Vineri, 11 Iulie 2014 19:49

                Motocicletele Beta vor fi alimentate din fabrică cu ulei de la

                          LIQUI  MOLY


                

  

   Specialistul german în uleiuri de motor şi aditivi îşi dezvoltă afacerea sa OEM. Începând de acum, producătorul italian de motociclete Betamotor, va alimenta agregatele motocicletelor sale cu ulei de la LIQUI MOLY.

    „Uleiul este elementar pentru performanţa şi durata de viaţă a motorului. De aceea, când vine vorba de ulei, nu facem compromisuri“, a declarat Dr. Lapo Bianchi, purtătorul de cuvânt al conducerii la Betamotor. „LIQUI MOLY reprezintă calitate de top în Germania.“

   „Atunci când o marcă, precum Beta, utilizează produsele noastre, este o mare mândrie pentru noi“, a declarat Carlos Travé,General Manager 2-Wheel la LIQUI MOLY. Cooperarea noastră include pe lângă alimentarea din fabrică cu ulei şi sprijinul acordat echipei Beta. „Şi aceasta pentru că avem o experienţă de decenii în racing“, adaugă Carlos Travé. În prezent, LIQUI MOLY este sponsorul pilotului Moto2, Sandro Cortese.

   LIQUI MOLY are uleiul potrivit pentru fiecare vehicul pe două roţi, fie că este vorba de Beta-Enduro pentru racing, un Cruiser pentru plimbare sau un roller. Acum câteva luni, LIQUI MOLY şi-a extins gama sa de produse pentru motociclete la 40 de articole. Au fost incluse în gamă nu numai uleiuri pentru motor, ci şi aditivi. „Nu există un alt producător cu un sortiment atât de vast în domeniul produselor pentru vehiculele pe două roţi“, a declarat Carlos Travé.

Citeşte mai mult...
 
Benelli’s 300cc BN302: Motociclete italiene pentru incepatori PDF Imprimare
Miercuri, 23 Aprilie 2014 09:36

        Benelli a scos pe piata noile modele BN302 twin cylinder, 300cc nakedbike.

       Cu un pret bun ,  si un design atragator, the BN302 e unul din modelele ce va aparea pe piata in urmatoarele 24 luni.

  •      The Benelli BN302 (Photo: Loz Blain)                                           The Benelli BN302 in front of a murderer's row of stablemates, including the TnT 1130 (Pho...               
  •                                            The Benelli BN302 - rear wheel (Photo: Loz Blain)                                            The Benelli BN302 (Photo: Loz Blain)

   In perioada recenta , producatorul italian a renuntat la producerea materialelor pentru Campionatul Mondial de Moto Gp , concentrandu-se pe productia de serie si constructia unor modele destul de scumpe .

Citeşte mai mult...
 
Axo Modus protejeaza la drum lung PDF Imprimare
Marţi, 24 Septembrie 2013 06:58

     Axo propune pentru noul sezon un model de casca extrem de sigura si practica in acelasi timp.

                                              

     Ideala pentru utilizare in conditii urbane si in calatorii pe distante lungi, casca Modus este creata pentru a proteja in cazul unui impact.

    Confectionata din material rezistent care asigura protectie maxima, prevazuta cu sistem de inchidere performant care nu permite castii sa "sara" in cazul unei lovituri, Modus poate fi achizitia perfecta. Pretul accesoriului este de 160 de euro.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 7 din 18

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Moto-ATV