Total Media News

Monden
Bucharest Fashion Week - Spring Edition PDF Imprimare
Marţi, 18 Februarie 2020 13:01
   Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi interior

   Primavara vine impreuna cu o noua editie a celui mai important si asteptat festival de moda din Romania - Bucharest Fashion Week.

   Designeri consacrati, atat autohtoni, cat si internationali, transforma scena intr-un adevarat spectacol.Ajuns la editia cu numarul 33, cel mai mare festival de moda din Romania, va aduce pentru vedete, presa si invitati - pe parcursul celor 3 zile de festival - experiente inedite, la cel mai inalt nivel de organizare

*

Citeşte mai mult...
 
Concertul Emoción! pe scena Ateneului Român PDF Imprimare
Luni, 17 Februarie 2020 11:35

            

               Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, text

   Sâmbătă, 28 martie 2020, începând cu ora 19.00, pe scena Sălii Mari a Ateneului Român (Str. Benjamin Franklin nr. 3), Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură și Asociația Help Autism, cu sprijinul Kaufland Romania, în parteneriat cu Filarmonica "George Enescu", Centrul Infoeuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, TAROM, Floria și Wagner Arte Frumoase si Povesti, organizează cu ocazia celei de-a VII-a ediții a proiectului “SUFLET ÎN CULORI”, concertul extraordinar EMOCIÓN!.

   Concertul va fi susținut de Ansamblul Violoncellissimo fondat și condus de violoncelistul Marin Cazacu, soprana Laura Tătulescu, mezzosoprana Roxana Constantinescu, tenorul suedez Kristofer Lundin și pianista Luminita Berariu. Evenimentul va fi prezentat de Mihaela Tatu, trainer în tehnica și arta comunicării și Ambasador Help Autism 2020. În program piese de: Tomaso Albinoni, George Friedrich Händel, Wolfgang Amadeus Mozart, Giuseppe Verdi, Dimitri Shostakovich, Ludwig van Beethoven, Jules Massenet, Claude Debussy, Georges Bizet, Astor Piazzolla și Sabin Pautza.Biletele sunt disponibile pe Bilete.ro, iar fondurile obținute în urma vânzării acestora vor fi direcționate către programele de terapie prin care Help Autism sprijină circa 600 de copii și adolescenți să-și atingă potențialul. Mai multe detalii pe https://www.bilete.ro/suflet-in-culori/Organizatori: Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură și Asociația Help Autism

 

Citeşte mai mult...
 
Ce zodii vor străluci in 2020.... PDF Imprimare
Luni, 13 Ianuarie 2020 11:28

           

                                              Imagini pentru semn  zodiac

     2020 este văzut de majoritatea specialiștilor drept un nou început, un nou deceniu care va aduce cu el surprize dintre cele mai plăcute. Pentru trei nativi ai zodiacului, 2020 va fi cel mai bun an! Vor străluci și vor avea parte doar de reușite.

      Noul an le va oferi nativilor din trei zodii posibilitatea de a se afirma, de a-și rezolva problemele și de a-și pune ordine în viață și în gânduri. Pentru Tauri, Fecioare și Capricorni urmează 12 luni în care să se transforme în cea mai bună versiune a lor și să strălucească.

 

1. Taur

2020 este anul în care Taurii vor fi cu un pas mai aproape de principalele lor obiective. Acești nativi sunt mai hotărâți ca niciodată să iasă din zona lor de confort, vor accepta provocări de tot felul și nu vor ezita să facă lucruri care vor favoriza apariția unor schimbări notabile. A venit momentul să se pună pe primul loc, să își recunoască principalele valori și să le exploateze astfel încât să realizeze lucruri mărețe.

2. Fecioară

Fecioarele își vor face timp să își asculte sufletul în 2020 și să facă acele lucruri la care au visat întreaga lor viață. Vor simți din plin puterea destinului și este un an în care ar trebui să își asume riscuri, să își urmeze calea și să își descopere acel lucru la care se pricep cel mai bine. Vor descoperi o altă latură a lor, iar acest lucru le va permite Fecioarelor să evolueze, atât în plan personal, cât și profesional.

 

Citeşte mai mult...
 
Cremă Lift Intens Premium Care PDF Imprimare
Vineri, 03 Ianuarie 2020 11:41
         
      

                        product-image

  Crema lift intens îmbunătățește aspectul și tonusultenului matur prin creșterea fermității, elasticității și a hidratării intense.  Hipoalergenic. Fără parabeni. Testat dermatologic.
Ingrediente active
  • Tightenyl® (2%) este un activ lift inovator, cu rezultate clinice evidente asupra fermității și elasticității pielii.
  • Hyaceramidyl (2%) este un complex ce combină lipozomi de Acid Hialuronic (greutate moleculară mică) cu Squalan şi Ceramide, asigură umplerea ridurilor din interior.
Citeşte mai mult...
 
Concertul Regal de Crăciun susținut de Corul Regal PDF Imprimare
Miercuri, 18 Decembrie 2019 14:48
              
    Concertul Regal de Crăciun susținut de Corul Regal va prezenta publicului, alături de colindele tradiționale românești, creații ale marilor compozitori ai istoriei muzicii universale dedicate Crăciunului, precum fragmente din Oratoriul de Crăciun, BWV 248 de Johann Sebastian Bach, Oratoriul de Crăciun, Op. 12 de Camille Saint-Saëns,
    O ceremonie a colindelor op. 28 de Benjamin Britten ș.a. Evenimentul este dedicat victimelor din decembrie 1989, la 30 ani de la sacrificiul curajos al acestora pentru o Românie mai apropiată de idealurile noastre.
     În cadrul concertului vor evolua unii dintre cei mai performanți și talentați tineri muzicieni români ai momentului, studenți și absolvenți ai Universității Naționale de Muzică din București, membri ai ansamblurilor Corul Regal, aflat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu al României și decorat de către Majestatea Sa Margareta, Custode al Coroanei Române și Opera Clandestina, companie independentă de operă, balet și teatru, sub conducerea muzicală a dirijorului Răzvan Apetrei. În cadrul evenimentului își va face debutul la pupitrul Corului Regal tânărul dirijor Antonel Temistocli.

      Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 5 din 55

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life