Total Media News

Monden
Coafuri 2012 in tendintele verii PDF Imprimare
Duminică, 17 Iunie 2012 15:58

     Inspira-te din cele mai noi tendinte ale verii 2012 si straluceste ca o adevarata diva prin abordarea unei coafuri unice.

    Anul acesta ai de ales din mai multe tipuri de coafuri precum cele in linii asimetrice si unghiuri filate, iar StyleAndTheCity te ajuta sa o alegi pe cea potrivita pentru tine.

Aspectul geometric este la foarte mare cautare in acest sezon asa ca pune-ti in valoare fata cu ajutorul unei coafuri potrivite personalitatii tale.

 

Citeşte mai mult...
 
Ultima seara de libertate! Uite cum poti sa organizezi o petrecere a burlacitelor de neuitat PDF Imprimare
Luni, 04 Iunie 2012 18:53

   Casatoria e un pas important si pentru el si pentru ea. Inainte sa sari in intampinarea “printului pe cal alb” mai ai, insa, voie la o ultima seara de distractie cu prietenele asa cum numai fetele stiu.

                        

   Vestea buna e ca nici nu iti trebuie un buget imens, daca te rezumi doar la un party cu prietenele apropiate. Iti trebuie o tema si cateva idei traznite care sa starneasca atmosfera.

Citeşte mai mult...
 
Cat a platit Mark Zuckerberg pe o cina romantica, in luna de miere, la Roma. FOTO cu nota de plata PDF Imprimare
Marţi, 29 Mai 2012 08:42

          Nota de plata pentru o cina romantica a fondatorul Facebook, miliardarul Mark Zuckerberg, aflat in luna de miere cu proaspata sotie, Priscilla Chan, a ajuns pe internet.

                                  

           Mark Zuckerberg a afisat si de aceasta data modestia pentru care i s-a dus vestea si a cheltuit doar 32 de euro in restaurantul Nonna Betta, aflat in cartierul evreiesc din Roma.

Citeşte mai mult...
 
Lipomassage & Liftmassage – noi tehnici de remodelare faciala si corporala prin endermologie PDF Imprimare
Marţi, 29 Mai 2012 08:17

      Cea mai eficienta metoda de remodelare corporala si faciala, dar si de reducere a celulitei este disponibila incepand cu luna mai la GETT’S Incity Residences.

                         

Endermologia, ca metoda primara de tratament anticelulitica a fost descoperita in Franta, cu aproximativ 20 de ani in urma, de catre Louis Paul Guitay (de aici si denumirea LPG). Endermologia mai are si alte aplicatii in estetica si nu numai.

Citeşte mai mult...
 
Stilul sport in moda: tendinte si reguli de purtare PDF Imprimare
Luni, 28 Mai 2012 08:58

Stilul sport castiga din ce in ce mai mult teren pe podiumurile designerilor, insa, cand spunem tinuta sport in moda depasim cu mult ideea clasica si generala de trening si pantofi sport.

                                 

Designerii ne propun pentru sezonul cald 2012 vestimentatii de inspiratie sport, care insa nu ne stirbesc nici feminitatea, nici stilul nostru personal.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 44 din 55

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life