Total Media News

Auto
CUB, surpriza pregatita de Kia Motors pentru Salonul Auto de la Seul PDF Imprimare
Miercuri, 24 Aprilie 2013 10:16

         Kia Motors a pregătit o surpriză majoră vizitatorilor celei de-a noua ediții a Salonului Internațional Auto de la Seul (Seoul Motor Show) prezentând în premieră mondială noul concept CUB.

       

                                        

          

         Conceput și desenat în cartierul general din Seul al companiei, sub îndrumarea directă a șefului departamentului de design Kia, Peter Schreyer, noul CUB măsoară ceva mai puțin de patru metri și este dotat cu portiere care se deschid în sens opus, lipsa stâlpilor B din structura de rezistență a automobilului facilitând un acces excelent în habitaclul luxos.

Citeşte mai mult...
 
Capitala ar putea avea prima statie de alimentare pentru automobilele electrice, in zona Unirii PDF Imprimare
Marţi, 23 Aprilie 2013 22:00

        Capitala ar putea avea prima staţie de alimentare pentru automobilele electrice, în zona Unirii, unde ar urma să fie amenjate 24 de locuri de parcare pentru şase module de staţii de alimentare a maşinilor, potrivit unui proiect de hotărâre ce va fi supus, vineri, aprobării consilierilor generali.

                           

   Potrivit expunerii de motive din proiectul de hotărâre, municipalitatea doreşte amenajarea a 24 de locuri de parcare pentru implementarea a şase module de staţii de alimentare a automobilelor electrice în cadrul unui proiect pilot de încurajare a dezvoltării automobilului electric.

Citeşte mai mult...
 
Piata auto din Romania la sfirsitul trimestrului I din 2013 PDF Imprimare
Joi, 18 Aprilie 2013 15:03

             Pe ansamblul pieţei, livrările totale (autoturisme + vehicule comerciale) au înregistrat în   primele trei luni ale lui 2013 o scădere de 6,6% comparativ cu aceași perioadă din anul trecut.

                               
     In interiorul acestei scăderi, remarcăm autoturismele, care au un declin al vânzărilor de
6,9%. Situaţia nu este diferită de ceea ce se întâmplă pe plan european, unde, pe ansamblul   UE, remarcăm o scădere importantă a înmatricularilor de autoturisme noi (-9,8% comparativ  cu aceași perioadă din anul trecut), principalele țări (Franţa -14,6%, Germania -12,9%, Italia - 13% și Spania -11,5%) înregistrând scăderi peste medie.

Citeşte mai mult...
 
Federal-Mogul lanseaza cuzinetii pentru motoare Glyco® IROX® pentru piata aftermarket PDF Imprimare
Miercuri, 17 Aprilie 2013 10:35

Segmentii Glyco® IROX® pentru sistemele de start-stop reduc cu pana la 50% frecarea

Federal-Mogul lanseaza cuzineţii pentru motoare Glyco® IROX® pentru piaţa aftermarket, dezvoltaţi de Departamentul VCS (Vehicle Component Solutions) al companiei.

              

             Tehnologia IROX, utilizată acum pe scară largă de producătorii de echipamente originale, rezolvă problemele de lubrifiere legate de repornirea frecventă a motoarelor hibride si a altor motoare populare cu sisteme de start-stop. În acelaşi timp, rezolvă şi problemele legate de creşterea sarcinilor mecanice, care apar la motoarele de mici dimensiuni cu putere foarte mare.

 

     Acestă nouă tehnologie poate mări de peste 5 ori durata de viaţă a cuzineţilor palier şi a cuzineţilor de bielă şi poate redu cu până la 50% frecările, în comparaţie cu straturile metalice de alunecare. 

Citeşte mai mult...
 
Federal-Mogul lanseaza pistoanele de schimb Nural DuraBowl pentru motoare de dimensiuni reduse PDF Imprimare
Marţi, 16 Aprilie 2013 12:36

   Pistoanele de motor au o durata de viata de pana la 4 ori  mai mare si  raspund  cererii  unei piete in care se pun mari presiuni  pentru cresterea  puterii  motoarelor diesel

                             

    Federal-Mogul lansează  pistoanele   DuraBowl®   sub marca  Nüral®, răspunzând  cererii tot mai mari din partea producătorilor de maşini  pentru motoare mai  puternice la dimensiuni din ce în ce  mai mici, şi a cererii de piese de motor care rezistă  unor  solicitări  termice  şi  mecanice tot mai intense.

                                              

Citeşte mai mult...
 


Pagina 108 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto