Total Media News

Esential
Primarii de sector au inceput razboiul cu Oprescu PDF Imprimare
Duminică, 07 Aprilie 2013 17:42

       Primarii celor şase sectoare ale Capitalei au anunţat duminică înfiinţarea Asociaţiei Primarilor de Sector, pentru îmbunătăţirea activităţii administrative a Bucureştiului. Cei şase edili ai Bucureştiului spun că sunt nemulţumiţi de modul în care primarul general Sorin Oprescu a înţeles să colaboreze cu ei.

                        

      La şedinţa de constituire, ce a avut loc la Casa Eliad din Sectorul 3, cei şase edili au stabilit obiectivele organizaţiei şi a modalităţii de colaborare între edilii de sector şi cu primarul general. Cei şase edili ai Bucureştiului au declarat, la o conferinţă de presă comună, că sunt nemulţumiţi de modul în care primarul general Sorin Oprescu a înţeles să colaboreze cu ei, acesta neinvitându-i la întâlnirile periodice, aşa cum prevede legea 215/2001 a administraţiei locale. Primarii au spus că sunt multe probleme administrative locale care ţin de instituţii subordonate edilului-şef şi care nu pot fi soluţionate fără un dialog între primarul general şi cel de sector.

Citeşte mai mult...
 
Cita cafea se bea la Ministerul de Finante PDF Imprimare
Vineri, 05 Aprilie 2013 09:05

           Ministerul Finanțelor Publice a emis în luna martie o scrisoare de intenție pentru cumpărarea de produse de protocol, prin achiziție publică. Suma estimată pe care instituția este dispusă să o aloce este de aproximativ 62.309 lei, echivalentul a 14.161 euro, fără TVA.

                                 

        Câștigătorul licitației va trebui să înceapă livrarea de la 1 mai și să asigure necesarul până la sfârșitul anului 2013.

       Din acești bani vor fi cumpărate cafea, apă minerală, apă plată, zahăr, lapte, diverse sortimente de ceai, pahare de unică folosință sau șervețele de masă.

Citeşte mai mult...
 
Oprescu: Incep lucrarile la pasajul de la Piata Presei PDF Imprimare
Joi, 04 Aprilie 2013 19:55

        Primarul general Sorin Oprescu a declarat că lucrările pentru construirea pasajului subteran de la Piaţa Presei vor începe în aproximativ două luni, după aprobarea Planului Urbanistic Zonal, şi vor dura aproape un an şi jumătate.

                   

        "Pasajul începe după fântâna Mioriţa, la vreo 50-60 de metri, pe partea dreaptă, fără să deranjez pomii şi toate astea. Va avea un braţ în direcţia de mers către Mărăşti şi Bulevardul Expoziţiei, va avea un braţ care va ieşi în Kiseleff, fără să deranjeze, undeva la 250-300 de metri de colţ, adică chiar din Piaţă, mergând în direcţia Arcul de Triumf, şi încercăm noi să-i mai dăm o dimensiune, aceea de Jiului (strada Jiului - n.r.)", a spus edilul şef al Capitalei la emisiunea "După 20 de ani" difuzată duminică de Pro TV.

Citeşte mai mult...
 
TVA de 9% la paine sau la tot circuitul grau-piine, in functie de decizia CE privind taxarea inversa PDF Imprimare
Miercuri, 03 Aprilie 2013 13:44

                Guvernul va decide dacă va aplica TVA de 9% doar pentru pâine sau pentru tot circuitul grâu-pâine în funcţie de răspunsul Comisiei Europene privind continuarea taxării inverse la cereale după 1 iunie, a declarat secretarul de stat în Ministerul Finanţelor Dan Manolescu.

                            

          TVA de 9% la pâine sau la tot circuitul grâu-pâine, în funcţie de decizia CE privind taxarea inversă (Imagine: Shutterstock)

          "În ceea ce priveşte taxarea cu 9% a pâinii, efectele acestei măsuri depind foarte mult de sistemul de taxare inversă care va fi sau nu aplicat începând cu data de 1 iunie. Începând cu data de 1 iunie, România trebuie să aplice un sistem de taxare normală la cereale, ceea ce înseamnă că din punct de vedere al impactului evaluat pentru aplicarea cotei de 9% pe acestă existenţă sau non-existenţă a taxării inverse poate să influenţeze valoarea TVA de pe circuitul grâu-pâine", a afirmat Manolescu la o conferinţă pe teme fiscale.

Citeşte mai mult...
 
Sinteza Raportului întocmit de Corpul de Control al Primului-ministru la RADET, in anul 2013 PDF Imprimare
Duminică, 31 Martie 2013 19:05

Citeşte mai mult...
 


Pagina 103 din 130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate