Total Media News

Esential
Introducerea protecției avertizorilor de interes public în sectorul privat PDF Imprimare
Vineri, 10 Septembrie 2021 11:18

  

                  

    În data de 23 octombrie 2019 a fost adoptată Directiva 2019/1937 A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI privind protecția persoanelor care raportează încălcări ale dreptului Uniunii.

Ministerul Justiţiei a elaborat un proiect de lege privind protecția avertizorilor în interes public[1] prin care se doreşte transpunerea în legislația națională a Directivei privind protecția persoanelor care raportează încălcări ale dreptului Uniunii.

Există și la ora actuală legislaţie pe acelaşi subiect, dar care se aplică doar în sectorul public, prin Legea nr. 571/2004 privind protecția personalului din autoritățile publice, instituțiile publice și din alte unități care semnalează încălcări ale legii este reglementată instituția protecției avertizorului în interes public exclusiv pentru autoritățile şi instituțiile publice.

Citeşte mai mult...
 
Sondaj CNIPMMR – Impactul creșterii costurilor pentru antreprenori PDF Imprimare
Vineri, 10 Septembrie 2021 10:55

Consiliul Național al IMM-urilor din România a realizat în perioada 17.08-03.09.2021 un amplu sondaj pentru a identifica opinia antreprenorilor cu privire la impactul creșterii costurilor pentru antreprenori. Astfel, în urma sondajului realizat, la care au răspuns 760 antreprenori, au rezultat concluziile de mai jos.

1. În ceea ce privește forma de organizare, respondenții au fost 57,9% microîntreprinderi, 28,4% întreprinderi mici, 11,6% întreprinderi mijlocii și restul de 2.1% întreprinderi mari.

 

Citeşte mai mult...
 
Poziția CNIPMMR privind salariul minim brut pe ţară 2022 PDF Imprimare
Vineri, 10 Septembrie 2021 10:52

Poziția CNIPMMR privind salariul minim brut pe ţară 2022

Consiliul Național al IMM-urilor din România a realizat în perioada 26.08-03.09.2021 un sondaj pentru a identifica opinia antreprenorilor cu privire salariul minim brut pe țară 2022. Astfel, în urma sondajului realizat, la care au răspuns 1108 antreprenori, au rezultat concluziile de mai jos.

1. În ceea ce privește forma de organizare, respondenții au fost 56,5% microîntreprinderi, 27,8% întreprinderi mici, 9,3% întreprinderi mijlocii și restul de 6.4% întreprinderi mari sau alte forme de organizare.

 

Citeşte mai mult...
 
Victor Costache:" Am fost acuzat de fraternizare cu PSD" PDF Imprimare
Marţi, 31 August 2021 11:00

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi text care spune „PENTRU ROMA”

 

Aseara, intr-o interventie pe care fostul Ministru al Sanatatii, Victor Costache, a avut-o in direct la emisiunea lui Mihai Gadea, a recunoscut ca printre altele, motivele demiterii sale de catre Ludovic Orban, Premier la acea vreme, au fost dorinta sa de a testa masiv populatia pentru Covid19, si a avea niste date obiective cu privire la populatie si imbolnavire, si colaborarea cu prof.Adrian Streinu Cercel, proaspat intrat pe acea vreme in PSD. Astfel, Victor Costache a fost acuzat de "fraternizare cu PSD".

Citeşte mai mult...
 
Renault Arkana - o alternativa buna?! PDF Imprimare
Miercuri, 09 Iunie 2021 17:37

No alternative text description for this image

Grupul Renault a lansat de curand suv-ul coupe, Renault Arkana, intrand astfel si in acest segment nefructificat pana in acest an. 

Arkana îmbină formele rafinate și stilul robust. Designul unic conferă acestui model un profil suplu, o gardă mare la sol și un interior luxos.

În varianta R.S. line, efectul este și mai puternic. Apreciază culoarea exclusivă, grila de radiator sport, jantele specifice cu detalii de culoare roșie, eșapamentul cu două țevi și multe altele.

Cu siguranta, acest model francez de SUV va putea concura datorita pretului mai scazut cu alternativele sale germane de la Mercedes, Bmw sau Audi.

Motorizarile vor fi de 1.6L si 1.4L benzina si hybrid, si poate ajunge in versiunea de top echipata la putin peste 30.000 euro.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate