Total Media News

Sport
Romanian Snooker Masters PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 24 Februarie 2018 16:37

 

    

    

Romanian Snooker Masters - Ziua 1
Data 14 martie 2018, Ora 13:00
Locatie Circul Metropolitan Bucuresti, Bucuresti

 

  Mark Selby, Judd Trump și Neil Robertson deschid lista celor 16 jucători de top care se vor înfrunta în luna martie la Romanian Snooker Masters.

 

Citeşte mai mult...
 
Ministerul Sportului a alocat doar 3,53 % față de necesarul solicitat de DSTMB pentru anul 2018 PDF Imprimare Email
Vineri, 23 Februarie 2018 19:13


           

     În data de 21.02.2018, Ministerul Tineretului și Sportului în calitatea sa de ordonator de credite principal și decident asupra finanțării instituției din subordine, a transmis Bugetul pentru anul 2018  (http://dstmb.ro/informare-publica-2/buget/) al instituției noastre ce are rol executiv în vederea aplicării acestuia în interesul dumneavoastră, stimate cetățean bucureștean.

    Având în vedere prevederile legale în vigoare privind transparența, am publicat astăzi 23.02.2018 Bugetul primit de la Minister pentru anul 2018 și necesar cetățenilor bucureșteni doritori de sprijin în domeniile Sport și Tineret.

   Acest articol își dorește să vină în sprijinul dumneavoastră, stimate cetățean bucureștean și nu numai, pentru a înțelege o mică parte a deciziei MTS ca ordonator de credite principal privind finanțarea structurilor sportive și ONGT –urilor la nivelul municipiului București, precum și a finanțării necesarului privind funcționarea instituției noastre.

 

Citeşte mai mult...
 
MTS a decis să aloce o sumă mai mult decât dublă Federației Române de Culturism și Fitness PDF Imprimare Email
Marţi, 20 Februarie 2018 11:06

 

          

   "Din capitolul PRIETENI și "prieteni" ai Federației Române de Culturism și Fitness vă prezint astăzi primul episod al unui scurt serial, pe care am să îl numesc simplu "RECUNOAȘTEREA MUNCII".

Episodul 1: RECUNOAȘTEREA ACTIVITĂȚII FRCF DE CĂTRE MINISTERUL TINERETULUI ȘI SPORTULUI!

    Cu o mare satisfacție profesională, am primit astăzi comunicarea oficială a bugetului alocat de către Ministerul Tineretului și Sportului, Federației Române de Culturism și Fitness. Datorită eforturilor depuse de echipa FRCF și IMPLICIT a reușitei Campionatului Mondial de la Bistrița din noiembrie 2017, unde România a obținut nu mai puțin de 8 medalii (!!!), factorii de decizie din cadrul MTS-lui au decis să ne aloce o sumă mai mult decât dublă față de anii precedenți (ani în care sumele au crescut gradual față de momentul venirii mele la cârma federației). Context în care anul acesta, în premieră, Federația Română de Culturism și Fitness va achita INTEGRAL tuturor câștigătorilor categoriilor Campionatelor Naționale 2017 (care se află în forma fizică necesară!), participarea la Campionatul European care se va desfășura în perioada 3-7 mai 2018 la Santa Susana/Barcelona - Spania. Și nu numai... (Voi reveni cu mai multe detalii despre participarea la competițiile internaționale, în "episoadele" următoare.)

 

Citeşte mai mult...
 
Trofeele Alexandrion PDF Imprimare Email
Vineri, 02 Februarie 2018 15:14

 

          

    27 de sportivi de performanță au fost premiați aseară la cea de-a treia ediție a Galei Trofeelor Alexandrion, organizată de Fundația Alexandrion. În prezența a peste 300 de invitați, au fost oferite premii pentru cei mai buni sportivi și echipe românești care au obținut rezultate excelente anul trecut.

    Ceremonia de premiere a avut loc la hotelul Radisson Blu, din București, și a fost transmisă în direct pe TVR HD. Pentru prima dată în istoria Trofeelor Alexandrion, în 2018, Fundația Alexandrion a oferit și patru premii dedicate tinerelor speranțe ale sportului românesc.

   Sportivi premiați

Câștigătorii Trofeelor Alexandrion:

 

Citeşte mai mult...
 
Echipa olimpica a Romaniei pentru PyeongChang 2018 a fost prezentata oficial PDF Imprimare Email
Joi, 01 Februarie 2018 00:09

 

                             

     Echipa Olimpica a Romaniei, care va participa la Jocurile Olimpice de la PyeongChang in perioada 9-25 februarie 2018, a fost prezentata oficial in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Sala Polivalenta din cadrul Complexului Sportiv „Sydney 2000” din Izvorani,

     La eveniment au fost prezenti Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), Octavian Morariu, membru CIO pentru Romania, Kim Eun Joong, ambasadorul Coreei de Sud, Cosmin Butuza Secretar de stat la Ministerul Tineretului si Sportului, George Boroi, secretar general al COSR, membri ai Comitetului Executiv al COSR, conducatori ai cluburilor si federatiilor nationale sportive, precum si personalitati ale miscarii olimpice romanesti. Presedintele COSR s-a adresat celor prezenti in deschiderea ceremoniei de prezentare.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 89

Abonare newsletter




Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Sport