Total Media News

Sport
Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, la Adunarea Tinerilor la ONU PDF Imprimare
Joi, 21 August 2014 15:54

   Ministrul tineretului şi sportului, Gabriela Szabo, a condus delegaţia României la cea de a 14-a sesiune a Adunării Tinerilor la ONU (New York, 6-8 august 2014).


                      

   În intervenţia sa, oficialul român a subliniat importanţa capacitării tineretului şi includerea sa în procesul de dezvoltare durabilă.  

   În marja vizitei, ministrul Gabriela Szabo a avut o întâlnire şi cu Trimisul Secretarului general ONU pentru tineret, Ahmad Alhendawi. Cei doi au discutat modalităţile de întărire a cooperării între România şi Trimisul special în vederea promovării tinerilor şi a identificării de soluţii cuprinzătoare la problemele cu care se confruntă aceştia în actualul context global.

   In alocutiunea sa, Gabriela SZABO a precizat ca multiculturalismul şi diferenţele dintre noi trebuie văzute ca un sprijin pentru inovaţie si înţelegere reciprocă. Ministrul Szabo a subliniat rolul sportului, al dezvoltării unei infrastructuri adecvate de sport în combaterea problemelor de sănătate, în combaterea şomajului, dar şi în susţinerea inovaţiei şi a integrării sociale.

Citeşte mai mult...
 
2 MEDALII DE AUR LA JOCURILE OLIMPICE DE TINERET pentru tinerii canotori români PDF Imprimare
Miercuri, 20 August 2014 09:36

           2 MEDALII  de   AUR  LA  JOCURILE  OLIMPICE  DE  TINERET !

    

            

                                       


     FELICITARI   !!

    Tinerii canotori români s-au aflat printre protagoniştii Jocurilor Olimpice de Tineret ce se desfăşoară la Nanjing-China cucerind aurul olimpic în probele de dublu rame fără cârmaci (m+f).
   Cristina Georgiana Popescu şi Denisa Tilvescu de la Liceul Teoretic Traian Lalescu Orşova în dublă legitimare cu C.S. Dinamo Bucureşti cu un timp de 3:37:32 au devansat echipajele din China (3:37:52) şi Canada (3:37:75).
    La masculin, Gheorghe Robert Dedu (C.S. Ştiinţa Constanţa) şi Ciprian Tudosă (Colegiul Naţional Nicu Gane Fălticeni) au avut un timp de 3:11:27. Podiumul a fost completat de echipajele din Cehia (3:12:13) şi Turcia (3:12:21).
    Delegaţia României a fost însoţită de domnul Cristian Maliş, antrenor emerit, metodist la lotul naţional de juniori, antrenor principal la Centrul Naţional de Pregătire al Juniorilor Orşova.


Citeşte mai mult...
 
Interview with IWGA President José Perurena-Lopez --the President of the Internat.World Games Assoc PDF Imprimare
Luni, 18 August 2014 15:54

      After four months in office, José Perurena-Lopez describes his experiences as the President of the International World Games Association.

Summarizing what will be crucial in taking The World Games on to the next level, he stresses:

“Working in cooperation with the IOC is not only desirable, it is essential.“

       

                                            

   You’ve been four months in office, how would you describe your first experiences as President of the IWGA?

   My first impressions have been very positive. We are working towards the World Games that are attuned to the Olympic Games and will be able to show that the World Games have disciplines that have the same quality and interest as the Olympic disciplines.

  Furthermore, the cooperation between the Headquarters and the Executive Committee has been very positive since my first day. It is easy to work when everybody is engaged and committed to the project.

  How did the world of sports react to your election in Belek in April?

 I think they reacted very well. I received a lot of support from all the member federations of the IWGA and other associations like the IOC, SportAccord, ARISF and ASOIF. I also received support from many IOC members and the media. This support makes me feel even more involved in the development of our multi-sport event. And as I said before, I have an Executive Committee with great working capacity and involvement in the project.

Citeşte mai mult...
 
Nanjing 2014 începe ! PDF Imprimare
Sâmbătă, 16 August 2014 21:01

                             Nanjing  2014 începe  !

 

 

        

    Aici este tot ceea ce ați dorit vreodată să știți despre cea de a doua ediție a Vară pentru Tineret Jocurile Olimpice, un eveniment spectaculos sportiv de 12 de zile pentru tinerii sportivi care vin din întreaga lume pentru a celebra valorile olimpismului.

    Acesta a fost la 10 februarie 2010, chiar înainte de XXI Jocurile Olimpice de Iarna de la Vancouver, că membrii CIO au ales Nanjing ca oraș gazdă pentru cea de a doua ediție a Vară pentru Tineret Jocurile Olimpice.

   Fondata mii de ani în urmă, pe malurile râului Yangtze, și situat în provincia Jiangsu din estul Chinei, Nanjing este acasa, la aproximativ opt milioane de oameni, care se pregatesc acum pentru a gazdui cel mai mare eveniment sportiv internațional al istoriei sale. Un oraș universitar important, Nanjing are multe de oferit vizitatorilor, parcuri verzi nu în ultimul rând luxuriante, lacuri superbe și munți, și o serie de site-uri culturale importante, printre care zidurile sale antice și numeroase monumente istorice.

Citeşte mai mult...
 
Jocurile Olimpice pentru tineret Nanjing 2014 PDF Imprimare
Sâmbătă, 16 August 2014 19:50

       Au început  Jocurile Olimpice pentru tineret 2014 de vară pentru tineret de  la  Nanjing

               

 

    Jocurile Olimpice au început în astăzi în Nanjing, China, cu o ceremonie de deschidere pulsatorie care s-a răspândit rapid în întreaga lume datorită  a mii de selfies luate de către sportivi și spectatori, la cererea Comitetului Olimpic Internațional (IOC) Președintele Thomas Bach.

  În adevăratul spirit al Jocurilor Olimpice de Tineret (YOG) IOC ajuns la cele 42 de milioane de fani, precum și urmașii lui spectatorilor și sportivii din stadion. Președintele CIO Thomas Bach a vorbit direct cu cei 3800 de tineri sportivi care participă la Jocurile Olimpice de la Nanjing Sports Centre pentru a le încuraja să împărtășească acest moment.

  "Dragi sportivi tineri, acestea sunt jocuri voastre. Acesta este momentul tau. Deci, tinerii sportivi, te rog sa mi se alature: Să ne captura - asa ca telefoanele inteligente afară și să stabilească un record pentru selfies, "Președintele Bach a declarat, înainte de a fi insotit pe scena de cinci sportivi yog - Lilia Maamar (ecvestru) din Maroc, Jaheel Hyde (Atletism) din Jamaica, Dilixiati Dilana (baschet) din China, Ivana Jorovic (tenis) din Serbia, și Gabrielle Fa'amausili (înot), din Noua Zeelanda - cu care și-a luat "selfie YOG".

   Toată lumea în prezență a fost apoi a cerut pentru a posta selfies lor de a #YOGselfie. "Prin trimiterea acestui selfie ... trimiteți un mesaj puternic în întreaga lume", a continuat președintele Bach. "Voi arata pasiunea pentru sport și pentru o concurență loială. Vi se demonstreze că sportul olimpic ajunge dincolo de concurență. Este, de asemenea, cu privire la partajarea, de învățare și de a face prieteni pe glob nostru.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 93 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport