Total Media News

Imobiliar
Analiza Piata Imobiliara PDF Imprimare
Luni, 22 Martie 2021 14:43

În tristul an 2020 pandemia ne-a închis în case, ocazie cu care multora dintre noi nu le-au plăcut priveliștile de la balcoane sau din propriile interioare

În urmă cu câțiva ani, stând la o terasă și o halbă cu niște amici, le-am spus că e o prostie dorința aprigă de a avea casa lor, cu riscul unei legări de glie pentru următorii 25-30 de ani. Vorbea înțeleptul din mine, care tocmai își termina cu greu creditul de la casa luată cu 15 ani înainte, și care, eliberat întrucâtva de angoasa asta națională de a fi propitar, își îndrepta visele spre zări mai însorite:

  • Măi, sunteți tineri, abia ați terminat facultatea, nu vă închideți opțiunile cu un credit de casă, că aveți lumea de văzut, e mare, e frumoasă și vă așteaptă. Poate așa o să descoperiți că nici nu vreți să rămâneți în orașul ăsta până la pensie. Luați și voi exemplu de la americani, ăia azi sunt aici, mâine departe, trăiesc în chirie până la moarte...
  • Da, ți-e ușor să vorbești, tu ți-ai cumpărat deja casă. În plus ai interes să ne ții legați de ziarul tău, să căutăm tot timpul chirii avantajoase la voi pe site, mi-a replicat fata, mai în glumă, mai în serios.
  • Da, chiar așa, tu de ce ți-ai cumpărat casă când aveai vârsta noastră? - mă întreabă și el.
  • Păi așa făceau toți atunci, erau și casele mai ieftine, că abia ieșisem din comunism, și nici eu nu știam că e mai frumos să vezi lumea decât să plătești rate la o cutie de chibirituri construită pe vremea lui Ceaușescu.
Citeşte mai mult...
 
Dileme imobiliare PDF Imprimare
Joi, 26 Noiembrie 2020 11:32

                                  La ce sa fiu atent cand cumpar un apartament in bloc nou? - Storia | Storia  RO

 

     Încheiem ciudatul an 2020 cu un număr record de apartamente de închiriat în București, chirii mai mici cu 10% și perspective pentru o rubrică de imobiliare internaționale pe www.anuntul.ro

     Când scriam, la începutul acestui an, despre dilemele imobiliare ale vecinei mele – care nu știa dacă să-și vândă apartamentul  sau nu - și ale nepotului meu – care nu știa dacă să-și înhame viața la rate sau să rămână chiriaș – habar nu aveam, niciunii, că anul 2020 urma să ne dea peste cap viețile și că vom ajunge la finele anului să ne dorim să mai avem dilemele alea de la început.

    Pe scurt, vecina nu și-a vândut apartamentul cu două camere, cumpărat în 2007 înainte de criză, în speranța unui câștig speculativ, dar nici de închiriat nu mai are cui acum, așa că stă cu el gol. Nepotul, care voia să schimbe chiria în Crângași cu o rată la „Prima casă”, a rămas în vară fără servici și s-a mutat cu soția la țară la socri, unde a descoperit că-i place să lucreze pământul, deși era băiat de birou.

 

Citeşte mai mult...
 
Casa cu 4 camere, cu regim de inaltime P+1 PDF Imprimare
Joi, 16 Iulie 2020 11:22

   

                Este posibil ca imaginea să conţină: cer, nor, casă, copac şi în aer liber

   Popesti Leordeni

Citeşte mai mult...
 
Spatiu stradal 60 mp de INCHIRIAT PDF Imprimare
Luni, 22 Iunie 2020 13:10

              Spatiu stradal  60 mp de INCHIRIAT

 

    spatiu stradal de INCHIRIAT Bucuresti - imagine 1


 

Sos. Vitan Barzesti , nr.3 - stradal  linga  Targul  auto  AUTOVIT

 

- 60 mp

 

- 10 metrii  vitrina

 

-  gresie , tavan fals ,aparat AC

 

  chirie lunara = 1149  Euro / luna

 

  tel  info : 0722 499 022, 021-3344666

 

*

Citeşte mai mult...
 
Prețurile locuințelor PDF Imprimare
Sâmbătă, 23 Mai 2020 11:51
                     Case de vanzare in Constanta - 1258 Anunturi
    Majoritatea proprietarilor care au apartamente de vânzare sunt deschiși să facă vizionări în urma relaxării restricțiilor de circulație, iar 70% dintre ei au în vedere o scădere de preț, pe fondul pandemiei.
   În opinia participanților la studiu, pe primul loc în rândul motivelor care împiedică, în momentul de față, încheierea unor tranzacții se situează starea de urgență și restrângerea liberei circulații impuse pe fondul pandemiei de COVID-19.
În strânsă corelație se află, desigur, atmosfera de nesiguranță creată de situația din domeniul sanitar, care a afectat disponibilitatea clienților de a face vizionări. Dintre cei care au răspuns chestionarului, 75% au o proprietate de vânzare, iar 25% de închiriat.
Astfel, 75,5% dintre vânzători au declarat că vor primi clienți în vizită după încheierea situației de urgență, 23% au precizat că vor face asta doar dacă se vor folosi materiale de protecție și doar 1,5% au spus că nu sunt dispuși să primească potențiali cumpărători.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 5 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar