Total Media News

Imobiliar
Piata imobiliara europeana nu a scapat de norii negri PDF Imprimare
Luni, 23 Iulie 2012 17:52

     Un raport recent al Deutsche Bank scoate in evidenta faptul ca principalele piete imobiliare din zona euro sunt inca supraevaluate.

                       

   Cu exceptia Germaniei, este de asteptat ca pe termen mediu, preturile locuintelor sa continue sa scada, ca urmare a scaderii veniturilor.

Citeşte mai mult...
 
Blocul tau este situat pe o artera aglomerata si nu reusesti sa vinzi ? PDF Imprimare
Luni, 02 Iulie 2012 19:19

    Asa cum am spus-o de foarte multe ori zona stabileste pretul unei oferte. Un cartier mai bine cotat va avea locuinte mai scumpe decat unul situat la periferie, insa si in cadrul unui astfel de cartier vor exista diferente de pret.

                       

   Unul dintre factorii care influenteaza in mod direct interesul clientilor este traficul.

Citeşte mai mult...
 
Birou de Design Interior arh. Irina Neacsu PDF Imprimare
Sâmbătă, 30 Iunie 2012 07:20

    Biroul de Design arh. Irina Neacsu ofera proiecte complete de design interior , amenajari si decorari pentru spatii rezidentiale, retail, HoReCa.

                               

   Echipa tanara si creativa mizeaza pe solutii ingenioase si spatii personalizate, oferind solutii de design si stil dar si de implementare a proiectului alaturi de furnizorii locali si internationali colaboratori.

Citeşte mai mult...
 
Cartierul tau are magnet la public ? PDF Imprimare
Miercuri, 27 Iunie 2012 15:20

   Pentru a fi catalogata drept "oferta buna" o proprietate aflata la vanzare trebuie sa intruneasca o serie de cerinte astfel incat raportul calitate-pret sa fie echilibrat.


                             

 

Una dintre acestea se refera la locatie, poate cea mai importanta dintre toate cerintele, lucru relevat si de modalitatea in care se face promovarea: ofertele sunt grupate pe cartiere in presa de specialitate si in mediul online, nu pe categorii de preturi!

Citeşte mai mult...
 
Unde gasiti cele mai ieftine apartamente din Bucuresti PDF Imprimare
Miercuri, 20 Iunie 2012 10:05
           

    Berceni şi Rahova sunt cele mai ieftine cartiere din Bucureşti pentru amatorii de chilipiruri, conform unei analize a site-ului Imobiliare.net.

                          

   Luând drept criteriu de selecţie o locuinţă confort 1 în Bucureşti, preţurile solicitate pornesc şi de la 15.000 euro pentru un apartament cu două camere. Principalele dezavantaje în acest caz rămân amplasarea în cartiere situate în zone îndepărtate de centru, iar la apartamentele vechi necesitatea efectuării unor îmbunătăţiri.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 26 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar