Total Media News

IT
Eurocom lanseaza cel mai puternic desktop replacement al momentului PDF Imprimare
Miercuri, 15 August 2012 21:13

    Scorpius este numele cele mai noi serii de notebook-uri create de Eurocom, o companie specializata in realizarea de notebook-uri foarte puternice.

                             

     Pe langa faptul ca ofera livrare in Romania, compania Eurocom va ofera pe site-ul propriu posibilitatea de a configura cu precizie elvetiana un sistem care se potriveste bugetului si specificatiilor voastre. Desi de la un anumit nivel s-ar putea incadra cu usurinta intr-o categorie de hardware inutil, daca aveti suficient de multi bani si vrei sa va jucati la detalii maxime pe un notebook si in 2, daca nu 3 ani, un monstru de 17,3 inci din seria Scorpius s-ar putea sa fie solutia perfecta.

Citeşte mai mult...
 
Cistigatorii competitiei ASRock Z77 OC PDF Imprimare
Miercuri, 15 August 2012 07:59

     Producătorul de plăci de bază numărul 3 în lume ASRock, a anunţat câştigătorii competiţiei Z77 Global Overclocking cu Futuremark®,  sponsorizată de ADATA, Cooler Master, Galaxy şi Intel. Câştigătorii probelor 3DMark 11 au fost Chaos şi X-power în timp ce John Lam şi rybamcz au câştigat titlul de 3DMark Vantage event final champion.

                            

    Concursul a generat două scoruri de top listate în galeria 3DMark 11 Performance- Hall of Fame iar scorul de P28421 obţinut de Chaos ( Poland) a fost înregistrat ca cel mai mare scor 3Dmark 11 cu ajutorul celei mai noi platforme Intel Ivy Bridge.

Citeşte mai mult...
 
Apple ieftineste iPhone 4 si iPhone 4S, pentru ca telefoanele nu se mai vand PDF Imprimare
Sâmbătă, 11 August 2012 15:04

    Reducerile practicate de marii retaileri americani Target, Spring, Best Buy pentru iPhone 4 si iPhone 4S sunt acum adoptate si de magazinele Apple.

                 

    Umbla vorba ca Apple si-ar sfatui personalul sa faca reduceri de 49 de dolari pentru clientii care mentioneaza preturile mai mici din magazinele distribuitorilor.

Citeşte mai mult...
 
FOTO: Samsung Galaxy S Blaze Q, un Galaxy S III cu tastatura QWERTY PDF Imprimare
Vineri, 10 August 2012 18:38

    Producatorul coreean ar putea lansa Samsung Galaxy S Blaze Q, un nou smartphone cu tastatura glisanta QWERTY. Noul model are un design apropiat de celebrul Galaxy S III.

 

    GALAXY S Blaze Q ar putea avea un display HD cu rezolutia de 1280 × 720 pixeli si o camera cu inregistrare video Full-HD. Telefonul va fi echipat cel mai probabil cu un procesor dual-core Snapdragon S4, o memorie RAM de 1 GB si un spatiu de stocare de 16 GB.

 

Citeşte mai mult...
 
Sigma 200-500mm, un obiectiv de “milioane”! PDF Imprimare
Marţi, 07 August 2012 20:21
  

    Astazi am avut ocazia sa ma "joc" si eu cu un obiectiv "adevarat", si anume Sigma 200-500mm f/2.8 . Ce ai putea face cu un astfel de obiectiv a carui dimensiune este putin spus impresionanta? Detalii in articolul urmator.

                         

    In rimul rand, obiectivul este predestinat fotografiei la distanta a unor subiecte de care nu te poti apropia foarte mult. Mai exact cei care fotografiaza animale salbatice in mediul lor natural vor fi primii care probabil vor fi interesati de acest produs. Tinand cont de faptul ca o distanta minima de cateva sute de metri este recomandata pentru siguranta fotografului, pozele de tip close-up se fac cu un astfel de obiectiv. Sigma 200-500mm este pana acum cel mai mare obiectiv telephoto, si posibil si unul dintre cele mai scumpe, din seria obiectivelor ce se pot vinde intr-un magazin cu comanda in prealabil.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 51 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT