Total Media News

Saptamana de succes in sportul Romanesc! PDF Imprimare
Vineri, 21 Aprilie 2023 08:54

                   Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

    Sportul romanesc trece printr-o saptamana cu multiple succese. 

La Campionatul European de Haltere, Loredana Toma, legitimata la CS Rapid, a reusit sa obtina trei titluri europene, la smuls, aruncat si total, la Erevan, la categoria 71 kg, reusind aceasta performanta pentru a 5-a oara.

Andreea Beatrice Ana și Cătălina Axente au cucerit primele medalii pentru România la Campionatele Europene de lupte de la Zagreb,
Andreea Beatrice Ana, prima campioană europeană din istoria luptelor feminine românești, și-a apărat cu succes titlul continental cucerit anul trecut.
În finala din limitele categoriei 55 kg, luptătoarea descoperită de Marian Oancea și pregătită de antrenorii Nikolai Stoyanov, Adina Popescu și Marin Filip a învins-o clar, cu 8-0, pe Erika Bognar din Ungaria.
Ana a trecut în sferturile de finală de azera Elnura Mamadova, iar în semifinale a învins-o pe poloneza Katarzyna Krawczyk.
În finala mică din limtele categoriei 76 kg, Cătălina Axente s-a impus, cu 5-3, în fața ucraineancei Anastasia Osniaci și și-a adjudecat bronzul european. Luptătoarea descoperită de antrenorul Dumitru Buleandra a învins-o în preliminarii pe germanca Francy Raedelt şi a pierdut în sferturi în faţa turcoaicei Yasemin Adar.
Alexandra Nicoleta Anghel a asigurat României a treia medalie la Europenele de la Zagreb, după ce s-a calificat în finala categoriei 72 kg.
Anghel a dispus în sferturi de franţuzoaica Pauline Denise Lecarpentier, iar în semifinale a trecut de ucraineanca Liudmila Pavloveţ Ticina.
În finală, Anghel o va înfrunta pe turcoaica Buşe Cavusoglu Tosun.
În limitele categoriei 65 kg, Kriszta Tunde Incze a învins-o în sferturi pe croata Iva Geric, în semifinale a pierdut în faţa bulgăroaicei Mimi Hristova, iar în meciul pentru medalia de bronz va lupta contra turcoaicei Busra Efe.
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Saptamana de succes in sportul Romanesc!