Total Media News

Egal spectaculos in Giulesti intre Rapid si Farul! PDF Imprimare
Sâmbătă, 01 Aprilie 2023 22:54

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane făcând sport şi în aer liber

Rapid Bucuresti si Farul Constanta s-au intalnit in prima partida contand pentru a doua etapa a play-off-ului, sezonul 2022-2023, prima partida de dupa pauza echipelor nationale.

 

Giulestenii au inceput mai bine in primele 7-8 minute, si au avut o ocazie foarte mare dupa ce Albu a scapat singur cu Aioani insa a fost blocat. Apoi, Farul a inceput sa lege pasele, si prin niste trasee foarte bine lucrate a reusit sa destabilizeze sistemul defensiv al Rapidului, lovind si de doua ori bara, prin Grameni si Denis Alibec. Scorul a ramas la pauza 0-0.

Dupa pauza, giulestenii au acaparat usor, usor controlul partidei si Funsho, nou intrat in repriza secunda a reusit sa reia in poarta o minge centrata de Onea, si deviata de Dugandzic, Rapidul deschizand scorul.

Apoi, in minutul 75, Dragos Nedelcu a reusit sa il intoarca pe Emmers, si cu un sut bine plasat, a stabilit scorul final al partidei, scor 1-1, in fata a peste 14.000 de oameni!

Farul ramane cu 36 de puncte, iar Rapid cu 28 in urma acestei etape! Farul va juca mai departe cu CS Universitatea Craiova, in timp ce Rapid se deplaseaza la Sepsi, in urmatoarea etapa!

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Egal spectaculos in Giulesti intre Rapid si Farul!