Total Media News

Rapid o invinge clar pe Sepsi! PDF Imprimare
Vineri, 20 Ianuarie 2023 23:57

                              Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

      Rapidul a intalnit in aceasta seara, la prima etapa de la reinceperea campionatului pe Sepsi OSK, pe Giulesti, meci disputat in fata a aproximativ 13.000 de spectatori pe o ploaie naprasnica.

      Giulestenii au inceput senzational partida, iar dupa prima repriza tabela arata 3-0 pentru gazde, dupa hattrick-ul reusit de Marko Dugandzic, confirmandu-si postura de golgeter al echipei. Acesta a marcat doua goluri din actiune, si unul din penalty, reusind primul hattrick de cand a ajuns in Giulesti.

 

 

    De remarcat, totodata, in ciuda vremii neprielnice atmosfera senzationala creata de fanii alb-visinii si la aceasta partida.

   Dupa pauza, au avut sanse atat giulestenii, de a marca, avand chiar 2 bare, dar si jucatorii oaspeti, insa scorul a ramas 3-0, pana la finalul partidei, avand si Horatiu Moldovan doua interventii foarte bune, ce au facut tabela sa se blocheze.

   In lupta pentru locurile de play-off, Rapid o va  intalni pe U Cluj in deplasare, in etapa viitoare, in timp ce Sepsi OSK o va gazdui pe FCU Craiova 1948.

 

*

* - Duta Gini  Andrei

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2022
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Rapid o invinge clar pe Sepsi!