Total Media News

Granerud victorie clara la Oberstdorf! PDF Imprimare
Joi, 29 Decembrie 2022 20:31

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Halvor Egner Granerud s-a impus clar in aceasta seara pe Schattenberg Schanze din Oberstdorf in ceea ce consta prima etapa din editia 71 a Turneului celor 4 Trambuline.

Castigatorul sezonului 2020/2021 al Cupei Mondiale a fost urmat pe podium de polonezii Piotr Zyla, si Dawid Kubacki, liderul actualei editii in ierarhia generala individuala. Prima mansa a fost cea mai buna pentru Granerud, fiind la doar un metru de recordul trambulinei, stabilit de Sigurd Pettersen, insa dominand per ansamblu toata competitia, din calificari pana la final.

 

Mentiune speciala pentru prestatia de astazi primesc si Karl Geiger, Stefan Kraft, Andi Wellinger, Lovro Kos, Daniel Tschofenig, Kamil Stoch sau Anze Lanisek, in timp ce la polul opus, ca dezamagire se afla in mod evident Markus Eisenbichler care a ratat calificarea in fata turcului Fatih Arda Ipcioglu.

Urmatoarea etapa va avea loc la Garmisch-Partenkirchen, tot in Germania, unde calificarile vor fi disputate in data de 31 Decembrie, iar etapa propriu zisa in prima zi a noului an!

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de iarna Granerud victorie clara la Oberstdorf!