Total Media News

EDITORIAL| Rapid pe val! PDF Imprimare
Luni, 25 Iulie 2022 13:50

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane făcând sport şi iarbă

Nu in urma cu multi ani, Rapid era in degrinogalada iar pasionala sa galerie, era in asteptarea unei echipe care sa readuca stralucirea de altadata fara ca macar sa mai viseze ca va avea si o noua casa, Giulestiul fiind considerat mereu pentru ei un templu, si pentru rivali locul unde intri in "infern" iar cele 90 de minute se simt groaznic de lungi.

Suntem in 2022, iar Rapidul invinge FCSB pentru al 2-lea an la rand in partida considerata pe teren propriu, dupa cea de pe Arena Nationala din sezonul trecut. Totusi, sunt cateva schimbari esentiale pentru giulesteni.

 

In doar un an de zile Rapid a aratat un nou nivel al schimbarilor. Tricoul si zonele publicitare sunt brazdate de sponsori, echipa s-a mutat in casa noua, Pro Rapid-ul apartine CS-ului, cele doua entitati aflandu-se in bune relatii, iar acum Rapidul a invins nu cu noroc ci printr-un joc colectiv extraordinar rivala sa, si totodata prin atitudinea provocata de galeria din Giulesti ce aminteste de meciurile din Sao Paulo sau Buenos Aires.

Pe buna dreptate... ce mai lipseste Rapidului? Nu am uitat... Dan Sucu e un investitor puternic, care poate aduce alti sponsori puternici pe langa el, e un atuu mare in plus. 

In acest moment, Rapidul are toate condimentele necesare preluarii polului de putere stabilit de CFR Cluj. Nu neaparat in acest sezon al centenarului, insa poate visa la un trofeu si o clasare pe podium. Transferurile lui Dugandzic si Papeau, mult asteptate, par a avea rezultatul scontat inca din prima partida.

Totusi, de multe ori linistea nu a priit giulestenilor si in cele mai bune momente ceva negativ se intampla in interiorul echipei iar ritmul era stricat. Ramane de vazut daca aceasta traditie a ramas in Giulesti!

Va fi un an foarte interesant in Liga1, in care preconizam ca Rapid si Sepsi, vor avea un cuvant greu de spus, ramanand sa vedem cum se vor aseza CFR Cluj, FCSB, si CS U Craiova, cele care au dominat ultimele sezoane dar par putin luate pe faras de acest inceput de sezon.

P.S : In incheiere, amintim ca dupa meciul cu Rapid a plecat si Dinu Todoran, acum a reziliat contractul Toni Petrea, cine urmeaza?! 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal EDITORIAL| Rapid pe val!