Total Media News

Salomon se dezice de FRSB! PDF Imprimare
Joi, 27 Ianuarie 2022 18:57

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi schi

In scandalul dintre Ania Caill si Federatia Romana de Ski si Biatlon, s-a implicat si Salomon Romania, partener al Federatiei pana in aceste zile.

De peste 20 de ani, ca importator exclusiv al brandului Salomon în România, am susținut performanța sportivă obținută prin pasiune, tenacitate și disciplină.
Ania Caill a demonstrat, prin progresele sale constante, că are toate calitățile unui sportiv de performanță. În ultimii ani, a fost susținută atât de Salomon Franța, cât și de către firma noastră, în mod direct.
Considerăm că rolul oricărei federații finanțate din bani publici este acela de a susține și promova, în mod obiectiv, performanța sportivilor profesioniști, alimentând astfel pasiunea juniorilor pentru acel sport.
În urma deciziei FRSB de a bloca accesul Aniei la Olimpiada de la Beijing 2022, urmată de refuzul de a trimite orice schior român pe locul suplimentar câștigat pentru lotul olimpic al României, am decis să renunțăm la orice asociere sau colaborare cu FRSB, pe durata mandatului actualei conduceri.
Aceasta a fost pozitia prestigiosului brand dupa scandalul legat de locul Aniei Caill la Jocurile Olimpice si neparticiparea sa.
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de iarna Salomon se dezice de FRSB!