Total Media News

Contre Dan Petrescu - Marius Sumudica, la miezul noptii! Vezi de unde a pornit cearta! PDF Imprimare
Vineri, 17 Septembrie 2021 07:06

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

CFR Cluj a disputat, si pierdut, primul meci aseara in UEFA Europa Conference League, noua competitie infiintata de UEFA, in care clujenii au reusit sa se califice, si au disputat prima partida, in deplasare la Jablonec, pierzand cu scorul de 1-0, in fata gazdelor, locul 3 in Cehia in ultimul sezon.

Totodata, de mirare a fost ca Dan Petrescu nu doar a criticat lotul construit de Marius Sumudica, ci l-a si laudat pe Emmanuel Culio, unul din cei mai slabi jucatori clujeni ai partidei de aseara. De asemenea, Petrescu l-a acuzat pe fostul antrenor al echipei de consistenta lotului si pregatirea precara, desi in campionat CFR Cluj avea maxim, 21 puncte la inlaturarea lui Sumudica.

Raspunsul lui Marius Sumudica nu s-a lasat asteptat, la miezul noptii: 

„Mi-e jenă. E jenant să intru în discuții contradictorii cu un coleg. I-aș pune o singură întrebare domnului Petrescu. Am intrat din respect pentru ce s-a întâmplat și pentru toți iubitorii de fotbal. Vă spun exact ce se întâmplă la CFR. Dacă afirmă aceste lucruri, este grav. 

 

Să nu uităm că domnul Petrescu cu un coleg de-ai dumnevoastră care dă mereu din mâini, să îl imite cu Giovanni Becali. Mister (n.r. - Ilie Dumitrescu), care era în emisiune înaintea meciului cu FCSB... Am trăit un moment penibil pentru fotbalul românesc, când domnul Ilie Dumitrescu a afirmat clar că Dan Petrescu nu stă în același hotel cu echipa. El stătea. Eu ma trezeam de vreo luna, mă tot întâlneam cu Mara prin hotel. Mă băteam cu ei pe lift. Am simțit eu ceva atunci. Poate a fost o pură întâmplare. 

Revenind. Mister Ilie, înaintea rezultatului cu FCSB, a spus că Dan Petrescu nu a luat legătura cu echipa. Așa era normal, nu semanse contract. După meci, Ilie Dumitrescu arată mesajele de la Petrescu, că a pregătit el meciul. Ce să pregătească el într-o zi?! Ce facem acum, vreți să spuneți? Ne ascundem după păpușoi? Nu vedeți ce se întâmplă în fotalul românesc? Mai are să spună că am pregătit eu meciul cu Jablonec...”, a spus Marius Șumudică, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. "

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Contre Dan Petrescu - Marius Sumudica, la miezul noptii! Vezi de unde a pornit cearta!